5


Translate

7 Δεκ 2019

Να επιστρέψει στις νίκες στο Αγρίνιο θέλει ο Ολυμπιακός

Στα τρία παιχνίδια που έπαιξε μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός έμεινε με τις εντυπώσεις, αφού σε κανένα από αυτά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.
Οι Πειραιώτες καλούνται απόψε (20:00) στο Αγρίνιο να βάλουν τέλος σε αυτό το κακό σερί που δημιουργήθηκε
και να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στον ουραγό Παναιτωλικό.

Όλη την εβδομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς επιχείρησε να… τσιτώσει τους πάντες στο Ρέντη. Γι’ αυτό και είχε διαδοχικά τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές του.

Όσον αφορά στο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Super Legue 1 με τον Παναιτωλικό, ο Πορτογάλος έχει κάνει κάποιες δοκιμές σχετικά με την ενδεκάδα, αλλά μας έχει συνηθίσει να κρατάει και εκπλήξεις για την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει, πάντως, αναμένεται να αλλάξει το σύστημα με 4-4-2.

Συγκεκριμένα, ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τσιμίκα στο αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας σίγουρος είναι ο Σεμέδο και φαβορί για παρτενέρ του ο Μπα.

Στα χαφ ο Γκιγιέρμε θα διατηρήσει τη θέση του, με τον Καμαρά να παίζει από την αρχή και να δίνει ανάσες στον Μπουχαλάκη.

Στα άκρα της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσουν οι Ποντένσε, Μασούρας, ενώ δίπλα στον Ελ Αραμπί θα ξεκινήσει ο Σουντανί.

Εκτός αποστολής των Πειραιωτών έμειναν οι Γκασπάρ, Αβραάμ, Σισέ, Κούτρης, Μπενζιά, Βαλμπουενά, Χριστοδουλόπουλος και Φορτούνης.

Από την άλλη, με την παρουσία των Κνετ και Μαλή θα υποδεχτεί ο Παναιτωλικός τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο.

Οι δύο παίκτες επιστρέφουν και ο Μάκης Χάβος τους συμπεριέλαβε στη 19μελή αποστολή για το ματς με τους ερυθρόλευκους.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να δείξουν μια ανταγωνιστική εικόνα, ώστε να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από το αποψινό δύσκολο παιχνίδι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Αριγίμπι, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Φυτόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Καββαδίας, Λιάβας, Λουσέρο, Μαλής, Μαρσιάλ, Μιμίτο, Παρράς, Σανιά, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Γιαννακόπουλος, Κνετ.

Ολυμπιακός: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Λοβέρα, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου