5


Translate

9 Δεκ 2019

Ποιός θα είναι ο ρόλος των αμερικάνικων βάσεων σε περίπτωση σύρραξης με Τουρκία….. αυτός που ήταν και του Ιντσιρλίκ στον πόλεμο στη Συρία….

OTAN δεν είναι σε θέση να ορίσεις τον αντίπαλο είσαι καταδικασμένος σε ήττα.. πίσω από την Τουρκία είναι το ΝΑΤΟ και ο ρωσοαμερικάνικος πόλεμος σε όλη τη Μέση Ανατολή, Λ.Αμερική,Αφρική,Ουκρανία-Μαύρη Θάλασσα,Βαλτική….
ποιός μας εγγυάται ότι σ΄ενδεχόμενη ελληνοτουρκική σύρραξη
οι αμερικάνικες βάσεις δεν θα δίνουν συντεταγμένες, πληροφορίες, λογισμική υποστήριξη κλπ στον β΄στρατό του ΝΑΤΟ δηλ. την Τουρκία;
Πως θα πας σε πόλεμο χωρίς να έχεις καλύψει τα νώτα σου όλος ο πόλεμος στη Συρία και η υποστήριξη της  »αντιπολίτευσης », των τρομοκρατών γινόταν από την βάση των ΗΠΑ σε Ιντσιρλίκ κι από αμερικάνικα και συμμαχικά πλοία εξέπεμπαν σήματα όπως κι από αίθουσες επιχειρήσεων και κατεύθυναν τους τρομοκράτες από τ΄ανοιχτά της Συρίας για να κοντράρουν τη Ρωσία…. (αμερικανικά πλοία από τη Μεσόγειο έδιναν το στίγμα των κινήσεων του στρατού στους τρομοκράτες,δυτικοί αξιωματικοί διοικούσαν τους τρομοκράτες από αίθουσες επιχειρήσεων στο Χαλέπι)
Το ΝΑΤΟ θα πολεμήσει τη Ρωσία μέσω του β΄ μεγαλύτερου στρατού του, του τουρκικού στο όνομα του ισλάμ….Η ψευδο-ειρήνη Τουρκίας -Ρωσίας είναι οι τελευταίοι ελιγμοί πριν τη μεγαλειώδη σύγκρουση που θα είναι ευρύτερη στο τόξο τουρκικό ισλάμ και επιρροές του κατά Ορθοδοξίας και μεγάλου αντιπάλου υπερδύναμης…..
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου