5


Translate

16 Δεκ 2019

ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΡΟΝΟΣ ‘’ΕΤΡΩΓΕ’’ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

Ο γνωστός σε όλους μας θεός Κρόνος από την Ελληνική μυθολογία – μυθιστορία, έχει περάσει στη θύμηση μας με πολλές εικόνες αλλά κυρίως ως ο Θεός – πατέρας που ‘’έτρωγε τα παιδιά του’’… με συνέπεια σήμερα να μην μπορούμε εύκολα να ξεχωρίσουμε τα χαρακτηριστικά του Θεού από τις ιδιότητες του πλανήτη
που φέρει τ’ όνομα του.
Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε τον μύθο ώστε να ‘’ξεκλειδώσουμε’’ την γνώση που κρύβει μέσα του, αντιλαμβανόμαστε πλέον σήμερα χάρη στην πρόοδο των επιστημών, πως ο Θεός Κρόνος ταυτίστηκε με τις ιδιότητες του πλανήτη Κρόνου, την Κοσμογονία αλλά και τις γενεσιουργικές δυνάμεις που έλαβαν μέρος και συνετέλεσαν στην Γένεση και Δημιουργία του Ηλιακού μας συστήματος.
Όταν ο Κρόνος δημιουργήθηκε είχε ένα πολύ ισχυρό μαγνητικό πεδίο, μια ‘’φυσαλίδα’’ δηλαδή όμοια με Ηλιόσφαιρα και χρώματος μοβ με μεταβαλλόμενη ταχύτητα, πυκνότητα, μαγνητικό πεδίο και θερμοκρασία αλλά και πιο πυκνή ατμόσφαιρα από ότι τώρα με την Ηλιόσφαιρα του Ηλίου.
Μια ‘’φυσαλίδα’’ γεμάτη με μαγνητισμένες δίνες, που είχε ως αποτέλεσμα να κλείνει μέσα της όλους τους νεογέννητου πλανήτες που το βαρυτικό πεδίο του Κρόνου "δημιουργούσε".
Κατά τον μύθο ο Κρόνος ‘’ Έτρωγε τα παιδιά του"… και όποιοι πλανήτες ήταν μέσα σ’ αυτή την ‘’φυσαλίδα’’ (το στομάχι του Κρόνου δηλαδή), δεν έβλεπαν ούτε το φως Ήλιου ούτε των άλλων Αστεριών.
Μέχρι που ‘’γιγαντώθηκε’’ ο πλανήτης Δίας, ο οποίος εξ αρχής είχε ξεφύγει ως νεογέννητος απ’ το βαρυτικό πεδίο του ‘’πατέρα του’’ Κρόνου και με την δική του βαρύτητα μεγαλώνοντας έριξε το μαγνητικό πεδίο του Κρόνου. Έτσι λοιπόν ο Δίας απελευθέρωσε τα αδέλφια του…
Χάθηκε εξ αιτίας της δική του βαρυτικής δυνάμεως η ‘’φυσαλίδα’’ της Ηλιόσφαιρας του ‘’πατέρα του’’ Κρόνου και οι πλανήτες (τα υπόλοιπα παιδιά του που είχε καταπιεί), είδαν το φως του Ήλιου και των Αστεριών!
Κι έτσι λοιπόν ο ‘’μπαμπάς’’ Κρόνος "ξέρασε τα παιδιά του"...
Σήμερα το διαστημικό σκάφος Βόγιατζερ 1 της ΝΑΣΑ έχει εισέλθει σε μια νέα περιοχή μεταξύ του ηλιακού μας συστήματος και το διαστρικό διάστημα.
Τα δεδομένα που προέρχονται από το ‘’Βόγιατζερ 1’’ κατά το τελευταίο έτος αποκαλύπτουν αυτή τη νέα περιοχή να είναι ένα είδος ‘’κοσμικού καθαρτηρίου’’ όμοιο παραβολικά με το αποτέλεσμα της ‘’Τιτανομαχίας’’. Εκεί, ο άνεμος των φορτισμένων σωματιδίων από τον Ήλιο έχει ηρεμήσει, το μαγνητικό πεδίο του Ηλιακού μας συστήματος έχει συσσωρευτεί, και υψηλής ενέργειας σωματίδια από το εσωτερικό ηλιακό μας σύστημα φαίνεται να διαρρέουν έξω στο διαστρικό διάστημα για να δημιουργήσουν νέους Κόσμους.
Αυτά βέβαια μπορεί να φαντάζουν παραμύθια για τους αδαείς, αυτή είναι όμως η κωδικοποιημένη Γνώση προς αποκωδικοποίηση, που έδωσαν οι Σοφοί μας Πρόγονοι στους Φιλοσόφους (δηλαδή αυτούς που αγαπούν την Γνώση) αλλά και στην σύγχρονη επιστήμη…

(Απόσπασμα από ανάρτηση Ατρέα Δούμουρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου