5


Translate

9 Φεβ 2020

Η ερωτική φωλιά της Υπουργάρας στο Γηροκομείο, η έρευνα της Δικαιοσύνης,τα φιλέτα και το λουκέτο μέσω της ΔΕΗ…

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
SOS από το Γηροκομείο Αθηνών στη διεφθαρμένη πολιτική σκηνή για ΔΗΘΕΝ οφειλές προς τη ΔΕΗ για ΔΗΘΕΝ οφειλές εκατομμυρίων προς τον ΕΦΚΑ,για ΔΗΘΕΝ οφειλές προς διάφορους.
Οι εργαζόμενοι του Γηροκομείο με λίγα και απλά λόγια καταγγέλλουν τις μεθοδεύσεις με τα δήθεν χρέη.

Τελευταίο κρούσμα αισχρής επίθεσης στο Γηροκομείο από την πολιτική ηγεσία είναι η επίθεση μέσω της ΔΕΗ , όργανα της οποίας υπέγραψαν και έγγραφα με τα οποία απειλούν ότι θα διακόψουν το ρεύμα, γιατί είναι…ανώνυμη εταιρεία του Χρηματιστηρίου και δεν μπορεί να αφήσει χρέη ανείσπρακτα!
Ποιόοοοος;
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ,η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ,η ΔΕΗ…
Και από ποιόν ζητά τα ΔΗΘΕΝ χρέη;
Από το Γηροκομείο το οποίο έχει προσωρινή διοίκηση απο τη Δικαιοσύνη και εποπτεύεται ΑΜΕΣΑ από 3-4 Υπουργεία,την Περιφέρεια του κ.Πατούλη και τον Δήμο του κ.Μπακογιάννη.
Ως να απειλεί η ΔΕΗ ότι θα κόψει το ρεύμα από το Δημοτικό Γυμναστήριο,τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς κλπ
Το παραμύθι περι αυτονομίας του Γηροκομείου έχει καταπέσει εδώ και δεκαετίες ουσιαστικά και το συντηρούν τυπικά,οι διεφθαρμένοι πολιτικοί με την  ελπίδα ότι θα καταφέρουν να βάλουν Διοικήσεις της αρεσκείας τους για να αρπάξουν τα φιλέτα του Κολωνακίου,του Αμαρουσίου.
Εμείς προσφύγαμε  στη Δικαιοσύνη και στη ΔΕΗ και γράφουμε μεταξύ άλλων:
“Κύριοι,
Οπως γνωρίζετε, για την δραματική πορεία του Γηροκομείου,εξαιτίας της κακής διαχείρισης απο πλευράς πολιτικής,η οποία το θέλει ως “παρμάγαζό” της και ως πηγή πλουτισμού δια της εκμετάλλευσης-αρπαγής απο ημετέρους των ακινήτων του,διεξάγονται εδώ και χρόνια δημοσιογραφικές έρευνες.
 Υποθέτω ότι και εσείς,ως κατέχων τόσο υψηλή θέση σε τόσο σημαντικό κοινωνικό μέγεθος ,όπως η ΔΗΜΟΣΙΑ Επιχείρηση Ηλεκτρισμού θα το γνωρίζετε ή θα είναι σε θέση να σας πληροφορήσουν περι αυτών τα στελέχη σας.
 Για τα σκάνδαλα αυτά του Γηροκομείου,τα οποία έθεσαν και θέτουν και εκθέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές εγράφησαν και ελέχθησαν αρκετά και πρόσφατα,διεξάγεται δε σοβαρότατη δίκη με κατηγορούμενη την πρώην Διοίκηση και μεταξύ των άλλων δημοσιογράφων που διεξάγουν έρευνες επι χρόνια είναι και ο υπογράφων την παρούσα αναφορά-αίτηση προς εσάς.
 Πρόσφατα με αφορμή έγγραφο διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος υπέβαλα αναφορά στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για να δοθεί η πρέπουσα και αρμόζουσα σε κράτος Δικαίου και προστασίας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών ,λύση.
Μεταξύ των άλλων αναφέρομαι στην δυνατότητα ,μέσω αυτής της διαδικασίας να επιβληθεί υποχρεωτική πληρωμή των οφειλών  του Γηροκομείου προς τη ΔΕΗ και άλλες δημόσιες επιχειρήσεις  από τα αρμόδια και εποπτεύοντα την λειτουργία του Γηροκομείου Υπουργεία και τις ιεραρχικά υποκείμενες αυτών υπηρεσίες.
Κατά τις πληροφορίες  ήδη διεξάγεται τέτοια δικαστική έρευνα για να διαπιστώσει οφειλές και έκθεση σε κίνδυνο της ζωής πολλών διαβιούντων η εργαζομένων στο Γηροκομείο και στα πλαίσια αυτά έχουν κληθεί να καταθέσουν όσοι γνωρίζουν περι αυτών.
Υποθέτω θα κληθεί και πρέπει να κληθεί και αρμόδιος της ΔΗΜΟΣΙΑΣ Επιχείρησης Ηλεκτρισμού με σκοπό να εκθέσει τα όσα γνωρίζει η Επιχείρηση,τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί προς τις αρμόδιες αρχές,όπως π.χ. η ενημέρωση που έκανε και κατά την γνώμη μου όφειλε να κάνει εγγράφως και εγκαίρως στα αρμόδια Υπουργεία,στα οποία ως ΔΗΜΟΣΙΑ Επιχείρηση ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ υπάγεται.
Σχετικά στοιχεία για το ποιοί ακριβώς δικαστικοί λειτουργοί διεξάγουν την έρευνα διαθέτει κατά τις πληροφορίες μου η Διοίκηση του Γηροκομείου(π.χ.  Προσωρινός Πρόεδρος Ζώης κ Κολιός,Γεν.Διευθυντής κλπ) από τους οποίους μπορείτε και οφείλετε να αντλήσετε στοιχεία για να σπεύσετε,προ του τεράστιου κινδύνου  ανθρώπινων ζωών ,να εισφέρετε νόμιμα και εγγράφως, τα όσα γνωρίζετε.
 Με την παρούσα λοιπόν σας γνωστοποιώ την διεξαγωγή επείγουσας δικαστικής έρευνας,διατυπώνω την γνώμη ότι θα είναι εγκληματική οποιαδήποτε διακοπή ρεύματος απο την ΔΗΜΟΣΙΑ επιχείρηση Κοινής Ωφέλειας,την ΔΕΗ και σας καλώ να κοινοποιήσετε το παρόν αίτημα-πληροφόρηση στη Νομική Υπηρεσία της ΔΕΗ και στους αρμοδίπους υπουργούς ,μεταξύ των οποίων ο εποπτεύων την λειτουργία της ΔΕΗ,ο εποπτεύων την λειτουργία του Γηροκομείου Υπουργός πρόνοιας και εποπτεύων τους οργανισμούς τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφέρειας Υπουργός.
 Σημειώνω με επίταση την ανάγκη ενημέρωσης αυτών των υπουργών ,καθώς εποπτεία για την καλή λειτουργία του Γηροκομείου έχουν τόσο ο Δήμος Αθηναίων,όσο και η Περιφέρεια Αττικής και μεταξύ Υπουργείων και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπάρχουν πρόσφοροι τρόποι τακτοποίησης των μικροοφειλών,σχετικά με τα μεγέθη Υπουργείων,Γηροκομείου ,ΔΕΗ αυτών,όπως η οφειλή προς την ΔΕΗ ,η οποία είναι  μηδενικής σημασίας μπροστά σε μία ΜΟΝΟ ανθρώπινη ζωή.
 Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι τεράστιας αξίας ακίνητα του Γηροκομείου,από την ενοικίαση των οποίων ευχερώς μπορούν να πληρωθούν τέτοιοι λογαριασμοί παραμένουν κλειστά επι χρόνια για να βρεθεί τρόπος να περάσουν στα χέρια επιτηδείων που ως βδέλλες τριγυρίζουν τον πλούσιο σε “οικονομικό αίμα” ιστό του Γηροκομείου.
Στα πλαίσια αυτής της έρευνας για την συμπεριφορών κοινωνικών θεσμών σας καλώ να μου απαντήσετε ποιό είναι το ύψος των αιτήσεων αποδοχών των τριάντα(30) ιεραχικά ανώτερων στελε΄χων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ,δηλαδή από τον Πρόεδρο,τον Διευθύνοντα συμβουλο,τους Αναπληρωτές τους,τους Διευθυντές κλπ
Σπεύδω να διευκρινήσω ότι δεν αναφέρομαι σε προσωπικά δεδομένα,αλλά έχων πλήρη εμπιστοσύνη στην δημόσια αποστολή σας είναι αρκετή η εκ μέρους σας αναφορά του ποσού και μόνο ,με το οποίο επιβαρύνεται(καθαρές αποδοχές,κρατήσεις,εξτρά παροχές σε χρήμα ή σε είδος) το ταμείο της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού,δηλαδή εν τέλει το Δημόσιο Ταμείο,στο πρυτανείο του οποίου υπάγεται η ΔΕΗ.
 Η παρούσα κοινοποιείται προς την προσωρινή διοίκηση του Γηροκομείου(δια του Προσωρ.Προέδρου της) για την ενημέρωσή της και τις νόμιμες ενέργειες με σκοπό την προστασία της ζωής των  διαβιούντων και εργαζομένων στο Γηροκομείο.Ιδιαίτερα για την παροχή σχετικών πληροφοριών προς τους αρμοδίους και την ΔΕΗ.”
Η φωτογραφία θα μπορούσε,αλλά  ΔΕΝ είναι απο σύσκεψη της υπουργάρας στο Γηροκομείο…
 Στο δελτίο ειδήσεων του ΑΡΤ μιλήσαμε για την τόλμη και αποφασιστικότητα που θα είχε η ΔΕΗ στο να κόψει το ρεύμα την εποχή που υπουργάρα είχε φτιάξει “φωλίτσα” ,δηλαδή γραφείο συσκέψεων μέσα σε ένα απο τα καταπληκτικά κτήρια του Γηροκομείου.Ερωτική φωλίτσα φυσικά η ζωηρή ,αποδεδειγμένα Υπουργάρα με τα δυο πόδια και στα δυο μεγάλα κόμματα εξουσίας…
 Η ΔΕΗ χρησιμοποιείται τώρα,ως ο κριός που θα γκρεμίσει το Γηροκομείο,ώστε να το λεηλατήσουν οικονομικά και με τα ακίνητα και να αυξηθούν οι λογαριασμοί στο εξωτερικό ,από τους οποίους δεν εξαιρείται η εν λόγω Υπουργάρα και στενοί συνεργάτες της…
Γιαυτά δεν είδαν,δεν άκουσαν τίποτα όσοι επι χρόνια είναι εκεί;
Η δεινώς κατηγορούμενη για κακυργήματα Διοίκηση Μπούμπα ,που ήταν λαλίστατη,όταν μας έλεγε για το φαγοπότι των προηγούμενων δεν έχει ακούσει για υπουργάρες,ερωτικές φωλίτσες,για δημοσιογραφάρες,για επιχειρηματίες που θέλουν τα φιλέτα και προυπόθεση να τα πάρουν είναι να …ερημώσει το Γηροκομείο,όπως ερημώνουν χωριά και τα καταλαμβάνουν αευτονύχηδες για να πουλήσουν εκτάσεις σε “πάρκα” κάθε είδους και ξενοδοχεία;
 Σήμερα που συμβαίνουν αυτά η Αιγυπτος ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέτρα γιατί ο πληθυσμός της ξεπερνά τα επόμενα 24ωρα τα 100 εκατομμυρια κατοίκους,δεν χωράνε στη χώρα και πρέπει να περιοριστούν.
Στη φωτογραφια ιδιοκτησίες του Γηροκομείου θεόκλειστες,φάτσα στην Ακαδημία,πανάκριβες και έτοιμες για φαγοπότι…
Προσέξτε την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά Ηπειρο και κρίνετε αν θα χωρέσουν στις πατρίδες τους ή θα σπεύσουν στην καλά οργανωμένη σε υποδομές Ευρώπη με σκοπό να μένουν 20 άτομα σε ένα διαμέρισμα 50 τετραγωνικών και να τρώνε μόνο ψωμί κάτι που είναι ασύγκριτα καλύτερο από τις συνθήκες στις οποίες ζουν σήμερα στην Ασία,την Αφρική:

Η πληθυσμιακή αύξηση,λοιπόν, των περιοχών από το 2000 έως το 2005 ήταν:
237,771 εκατομμύρια στην Ασία
92,293 εκατομμύρια στην Αφρική
38,052 εκατομμύρια στη Λατινική Αμερική
16,241 εκατομμύρια στη Βόρειο Αμερική
3,264 εκατομμύρια στην Ευρώπη
1,955 εκατομμύρια στην Ωκεανία
383,047 εκατομμύρια σε όλη τη Γη
Δηλαδή η Ευρώπη των 650 εκατομμυρίων κατοίκων εισέφερε αύξηση μόνο 3 εκατομ…
Η χώρα που καταρρέει πιο γρήγορα από τις άλλες στην Ευρώπη είναι η Γερμανία, η οποία εισάγει με κάθε τρόπο μετανάστες για την αύξηση του πληθυσμού με αυτό τον τρόπο.
Η χώρα που αποκρούει πιο έντονα αυτό τον τρόπο αύξησης γιατί τον είχε υιοθετήσει και τώρα τον απορρίπτει,ως αποτυχημένο ειναι η Βρετανία.
Η Ελλάδα απλώς ερημώνει…Ποιός ενδιαφέρεται πια για Γηροκομεία,αφού δεν υπάρχει πληθυσμός ενεργός;
 Προσέξτε ,όσοι μπορείτε τις ξένες σειρές που προβάλλονται στο ΝΕΤFLIX και σε όλα τα δίκτυα.
Στα πανεπιστήμια μπαίνουν νέοι που έχουν να επιδείξουν εθελοντική εργασία σοβαρή και αποδεδειγμένη.Δηλαδή ενεργό παρουσία σε σχολεία,γηοροκομεία,νοσοκομεία,δημοτικές υπηρεσίες και όλα τα συναφή.
Αγνωστη παντελώς δραστηριότητα στην Ελλάδα αφού πρωτιμώνται τα παιδιά που είναι μαθητές του 5 με άριστα το 20,αλλά έχουν μέσα στις δήθεν αδιάβλητες εξετάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια.
Προσέξτε πως νέοι και ωραίοι τρέχουν να χρησιμοποιήσουν τα ασανσέρ στο …Μετρό για να μην προλάβουν ηλικιωμένοι και ας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χρησιμοποιήσουν το ασανσέρ…
 Ρίξτε μια ματιά τι λένε-μεταξύ άλλων- οι εργαζόμενοι στο Γηροκομείο και θα έχετε ένα μέτρο κρίσης:

Σαν κι αυτό το Γηροκομείο διαθέτει αμέτρητα κτήρια,αμύθητη περιουσία.Και δεν μπορεί να πληρώσει πενταροδεκάρες…
“…ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ αφού αυτή απαγορεύεται και από την νομική του
υπόσταση και εκ του γεγονότος ότι η είσπραξη τροφείων γίνεται ή μπορεί να
επιδιωχθεί μόνο από το 65% του συνόλου των τροφίμων ( που είναι
χαμηλοσυνταξιούχοι) αφού το υπόλοιπο 35% είναι τελείως άποροι. Στον
παρόντα χρόνο φιλοξενούνται 140 ηλικιωμένοι και προσφέρουν υπηρεσίες
90 εργαζόμενοι σε διάφορες ειδικότητες. Στο Γηροκομείο Αθηνών σήμερα
διαβιούν εν συνόλω 140 ηλικιωμένοι.
Συγκεκριμένα, από τα εννέα περίπτερα του Γηροκομείου λειτουργούν τα τρία
και οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται σ αυτά, ανά περίπτερο, έχουν ως εξής:
Στο περίπτερο ΚΟΝΣΟΛΕΙΟ διαμένουν 79 τρόφιμοι, εκ των οποίων οι 20
είναι αυτοεξυπηρετούμενοι, 14 μερικώς αυτοξ/νοι και 45 κλινήρεις.
Εξ αυτών 45 άτομα χρήζουν αεροστρώματος και 11 άτομα χρήζουν
αναπνευστικών συσκευών .
Στο περίπτερο Β. ΌΛΓΑ διαμένουν 31 τρόφιμοι, εκ των οποίων οι 17 είναι
αυτοεξυπηρετούμενοι, 6 μερικώς αυτοξ/νοι και 8 κλινήρεις.
Εξ αυτών 8 άτομα χρήζουν αεροστρώματος, 6 άτομα χρήζουν
αναπνευστικών συσκευών και 2 φορτιζομένων αμαξιδίων.
Στο περίπτερο ΕΣΤΙΑ ΑΘΗΝΩΝ διαμένουν 26 τρόφιμοι, εκ των οποίων οι
16 είναι αυτοεξυπηρετούμενοι, 2 μερικώς αυτοξ/νοι και 8 κλινήρεις.
Εξ αυτών 8 άτομα χρήζουν αεροστρώματος, 6 άτομα χρήζουν
αναπνευστικών συσκευών και 1 φορτιζόμενου αμαξιδίου.
Σήμερα, οι από εμάς εργαζόμενοι που απασχολούνται στα περίπτερα, κατά
ποσόστοση είναι οριακά στα νόμιμα προβλεπόμενα ενώ ήδη αναγγέλονται
επικείμενες επισχέσεις εργασίας, λόγω της μη καταβολής έστω ποσών έναντι
των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών μας.
Αυτό θα έχει ως κίνδυνο την ελλιπή παροχή υπηρεσιών και φροντίδας στους
ηλικιωμένους με παραπέρα κίνδυνο της υγείας ή της ζωής τους.
ΗΔΗ τα περίπτερα λειτουργούν με ελάχιστη σε ώρες θέρμανση και εξ αυτού
και η παροχή ζεστού νερού είναι ελάχιστη με αποτέλεσμα η καθαριότητά τους
να είναι επίσης οριακή.
Για την κάλυψη των αναγκών του βραδυνού φαγητού, στα ανακαινισμένα από
δωρεά μαγειρειά, δεν υπάρχουν τα υλικά, λόγω έλλειψης χρημάτων για την
προμήθειά τους και μέχρι σήμερα με δωρεές προμηθευόμαστε και
παρασκευάζουμε αυτό όπως και τα Σαββατοκύριακα.
Η ΔΕΗ προσωρινά έχει αναστείλει την διακοπή της ηλεκτροδότησης.
Στον αφύλακτο λόγω έλλειψης χρημάτων και προσωπικού χώρο έχουν
σημειωθεί κατ επανάληψη κλοπές μεταξύ των οποίων και στον Αγιο Ανδρέα,
στην εκκλησία που βρίσκεται μέσα στο Γηροκομείο.
Οι οφειλές σε Δ.Ο.Υ και ΕΦΚΑ πάνω από 25.000.000 ευρώ, σε εμάς τους
εργαζομένους πάνω από 8.000.000 ευρώ, οι αναγκαστικές κατασχέσεις και
εγγραφές υποθηκών και βαρών στα ακίνητα του Γηροκομείου από ιδιώτες και
το Δημόσιο συνεχείς, τουτέστιν η απαξίωση και θέση σε κίνδυνο και
πρόκληση ζημίας στην ΕΕΑ συνεχής, με αποτέλεσμα το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ να
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ και ένα βήμα πριν την αναστολή της
λειτουργίας του και την απομάκρυνση με άγνωστη κατεύθυνση 140
ηλικιωμένων και 100 εργαζομένων. Οι ηλικιωμένοι είναι σε μεγάλο ποσοστό
μοναχικοί και άποροι και οι εργαζόμενοι έχουμε οικογένειες και υποχρεώσεις
και χρέη που οφείλονται στην μη πληρωμή επί σειρά ετών των
δεδουλευμένων αποδοχών μας….”
Μπορεί να έχει μέλλον αυτή η χώρα με αυτό τον προανατολισμό,την ίδια ώρα που είναι στις κορυφαίες σε καταθέσεις στους φορολογικούς παραδείσους;
πηγη ntaskaspress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου