5


Translate

18 Φεβ 2020

Καλωσορίσατε "πρόσφυγες" από την Ιντλίμπ... Ηθικό Χρέος η υποδοχή, φιλοξενία, ενσωμάτωση...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Η κατάσταση στην Ιντλίμπ διαταράσσεται,
στηρίζουμε την σύμμαχο μας Τουρκία
και ζητούμε από τη Μόσχα και τη... Δαμασκό
να σταματήσουν τις επιθέσεις εναντίον πολιτών»
Γενς Στόλτενμπεργκ, Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ
Μετά από εννέα (9) ολόκληρα ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας, όπου ο Γενς Στόλτενμπεργκ, ο "αριστερός" Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ μιλάει για "επιθέσεις εναντίον πολιτών", εννοεί τις τρομοκρατικές οργανώσεις και τους φονιάδες μισθοφόρους που εξόπλισε, εκπαίδευσε, χρηματοδότησε το ΝΑΤΟ κι η Ευρωπαϊκή Ένωση για να ανατραπεί το "αιμοσταγές καθεστώς Άσαντ".
Το φασιστικό τουρκικό καθεστώς Ερντογάν κάλεσε τη Συρία ν' αποποιηθεί του δικαιώματος απελευθέρωσης και κυριαρχίας Συριακής πατρίδας μέχρι 29 Φλεβάρη κι απάντηση του στρατού της Συρίας αντάξια της χιλιετούς ιστορίας της: "Θα αποχωρήσουμε από την πατρίδα μας στις 30 Φλεβάρη" [Βλέπε σε: Η απάντηση του στρατού της Συρίας στον Ερντογάν... δεν υπάρχει για τα ΜΜΕ!].
Σήμερα που η Αρχαία Βέροια των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το σημερινό Χαλέπι έχει απελευθερωθεί και στην τελευταία σπιθαμή γη ολόκληρης της επαρχίας...
Η εθνική οδός Χαλέπι - Δαμασκός στον έλεγχο τους Αραβικού στρατού της Συρίας...
Αρχίζει να επαναλειτουργεί το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βιομηχανικής πρωτεύουσας (Χαλέπι)... κι ο Ερντογάν, το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση -κι η αποικία Ελλάδα- αναμένουν πότε ο Φλεβάρης θα έχει 30... δηλαδή ποτέ! (30η Φλεβάρη δεν υπάρχει στο Γρηγοριανό ημερολόγιο).
Το είπε κι έγινε!
«O λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του»
«Οι ΗΠΑ κι οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι θα συζητήσουμε στις Βρυξέλλες
τις νέες κυρώσεις εναντίον της κυβέρνησης του Μπασάρ Αλ Άσαντ»
James Jeffrey
Special Representative Ambassador James Jeffrey Travels to Europe and the Middle East - United States Department of State
* U.S. envoy Jeffrey to discuss Idlib, ISIS in Ankara... US to push European allies for new sanctions on Syria

Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για τη Συρία επισκέφθηκε την Τουρκία την Τρίτη 11 Φλεβάρη για να επανεξετάσει τις πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή.
Μιλώντας ο Τζέφρι σε δημοσιογράφους στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Άγκυρας, δήλωσε ότι η Τουρκία, ως σύμμαχος του ΝΑΤΟ, αντιμετωπίζει μεγάλη απειλή στην Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, που προέρχεται από το καθεστώς Άσαντ και τη Ρωσία.
Ο Τζέφρι δήλωσε ότι ήρθε στην Άγκυρα για να επανεξετάσει την κατάσταση με την τουρκική κυβέρνηση, προσθέτοντας ότι οι Η.Π.Α. θα δώσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη υποστήριξη στην Τουρκία. Εξέδωσε επίσης συλλυπητήρια στη χώρα για τους νεκρούς των τουρκικών στρατευμάτων, από τις επιθέσεις του καθεστώτος Άσαντ. Τα τουρκικά στρατεύματα βρίσκονται στην Ιντρλίμπ ως μέρος μιας αντιτρομοκρατικής και ειρηνευτικής αποστολής (το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις στην Άγκυρα: ΕΔΩ).
Έτσι μπορούμε να κατανοήσουμε τον κατασκευασμένο μύθο "τουρκικών διεκδικήσεων", μιας κι αποτελεί μια "Ψυχολογική Επιχείρηση" χειραγώγησης του ελληνικού λαού, ώστε ν' αποδεχτεί ήσυχα, υπάκουα τα τετελεσμένα, την υποταγή, όπως ακριβώς συνέβη με την Μακεδονία.
Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί πως σήμερα ξεκίνησαν οι συνομιλίες των δύο Νατοϊκών συμμάχων (Τουρκίας-Ελλάδας) για την "Οικοδόμηση Μέτρων Εμπιστοσύνης" και καμαρωτοί οι Νατοϊκοί αξιωματικοί των δύο συμμαχικών χωρών φωτογραφίζονται σε αναμνηστικές πόζες. Αξιωματικοί των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων μαζί με τους αξιωματικούς και πιλότους της σύμμαχης Τουρκίας που καθημερινά παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο της πατρίδας μας.
Το ζήτημα πλέον είναι αν η πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας θα περιοριστεί στην πολεμική επιθετική κίνηση των ιμπεριαλιστών εναντίον του Ιράν και την ενίσχυση της Σαουδικής Αραβίας που είναι αναπόσπαστο τμήμα του Νατοϊκού άξονα Τουρκία-Ισραήλ-ΗΠΑ-Σαουδική Αραβία.
Τυχαία η αποστολή του αμυντικού όπλου (πάτριοτ) των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στο σκοταδιστικό δικτατορικό καθεστώς των Σαούδ; Ποια κυβέρνηση θα τολμούσε να μειώσει την αμυντική της ικανότητα της Ελλάδας, αν δεν γνώριζε πως ο τουρκικός επεκτατισμός είναι ένας Νατοϊκός σχεδιασμός κι η Ελλάδα ένα πιόνι, ο λούστρος των επιδιώξεων του σουλτάνου;
Μόλις προχθές έγινε η ισραηλινή πυραυλική επίθεση εναντίον της Δαμασκού, για να ενισχυθεί η εισβολή τουρκικών στρατευμάτων κι επιχειρήσεων στην Ιντλίμπ.
Η αεράμυνα της Δαμασκού κατέρριψε όλους τους ισραηλινούς πυραύλους κι αποδεικνύει πως
Τέλος, επιθυμεί το ΝΑΤΟ μια εμπλοκή, ένα πολεμικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας; Δηλαδή, να πέσει μια υπάκοη κυβέρνηση του Αλέξη Μητσοτάκη, ή του Κυριάκου Τσίπρα και να έχουμε μια αφύπνιση του λαού που θα είναι ανεξέλεγκτη;
Μόνον ηλίθιοι θα ήταν οι Νατοϊκοί σχεδιαστές τέτοιων σεναρίων και γεγονότων, που θα αποσταθεροποιούσαν το ιμπεριαλιστικό μέτωπο στην περιοχή.
Η Ρωσία ασκεί στη Συρία ότι απλώς διακύρηξε με την διεθνή διπλωματική της πολιτική όλα αυτά τα χρόνια. Οι "καθηγητές" κι οι "αναλυτές" στα μόνιμα στασίδια των ΜΜΕ είναι οι "φωνές" των αφεντικών μας σε διατεταγμένη υπηρεσία, μαζί κι η δημοσιογραφική πορνεία. Πρόκειται για μια συνεπή πολιτική και στρατιωτική στάση που βασίζεται στη "Συνθήκη Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ της ΕΣΣΔ και της Συρίας" (1980) [Βλέπε σε: Η δύση αγνόησε πως ο λαός της Συρίας διέπεται από "Εθνο"-Μπολσεβικισμό... κι ήρθε η ήττα!].
Αυτό που συνέβη στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί: αριστούργημα της Μεγάλης Σχολής Διπλωματίας και Στρατηγικής [Βλέπε σε: Το χωρίς προηγούμενο αριστούργημα Πούτιν-Άσαντ... ανεκτίμητο έργο τέχνης!].
Δεν πρέπει να διαφεύγει σε κανέναν από τους σοβαρούς μελετητές της ιστορίας η διατυπωμένη θέση της Αικατερίνη Β΄ της Ρωσίας: «Η Δαμασκός κατέχει το κλειδί για το σπίτι της Ρωσίας... Η Μεγάλη Συρία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του μεγάλου Ορθόδοξου συνόλου που εκτείνεται από τα ανατολικά των Βαλκανίων ως τη Ρωσία».
Έτσι και στην Ελλάδα κανένας πολιτικός και κυβέρνηση δεν θα έπρπε να υποταχθεί στην κατευθυνόμενη "αμνησία", γιατί την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανένας
Η Συρία αντιμετώπισε έναν παγκόσμιο πόλεμο, στον οποίο συμμετείχαν 85 χώρες με την αποστολή περισσότερων από 200.000 μισθοφόρους τρομοκράτες και μια χρηματοδότησή τους που εκτιμάται σε 400 δισεκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 135 δισεκατομμύρια δαπάνησε μόνον το Κατάρ. Με πιστοποιημένα στοιχεία 171.400 τρομοκράτες έφθασαν στη Συρία από το Μάρτη του 2011: 51.910 εξολοθρεύτηκαν από το Συριακό στρατό, 33.000 εξαφανίστηκαν ή τους συνέλλαβαν και 33.487 τράπηκαν σε φυγή. Τα επίσημα στοιχεία για την ταυτότητα κατά χώρα ΟΛΩΝ των μισθοφόρων τρομοκρατών σε επόμενη σημείωσή μας.
Ο λαός της Συρίας "πλήρωσε" το αντίτιμο της Εθνικής Κυριαρχίας με περισσότερους από 350.000 Μάρτυρες που υπερασπίστηκαν χαρακώματα Πολιτισμού: Θερμοπύλες Ανθρωπισμού. Κανένας δεν τους μνημονεύει, λες και δεν υπάρχουν για τη δημοσιογραφική πορνεία.
Πλήρωσε κι η Ρωσία την τήρηση της "Συνθήκης Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ της ΕΣΣΔ και της Συρίας"... αρκεί να θυμηθούμε τον ηρωικό θάνατο του Ρώσου Αξιωματικού Alexandr Prokhorenko στη μαρτυρική Παλμύρα [Βλέπε σε: Θέλω να πεθάνω με αξιοπρέπεια και να πάρω όλα αυτά τα καθάρματα μαζί μου].
Η επίσημη Ελλάδα ΟΛΩΝ των μνημονιακών κυβερνήσεων συντάχθηκε με τους φονιάδες των λαών [Βλέπε σε: Γιατί πενθεί η Ελλάδα κι η δύση, με την απελευθέρωση της Παλμύρας;].
Σήμερα θα ανακινηθούν εκ νεου οι "ανθρωπιστικές εκκλήσεις" για την Ιντλίμπ και η δημοσιογραφική πορνεία θα έχει τον πρώτο λόγο. 
Όμως, κάθε σπιθαμή Συριακής γης θα ελευθερωθεί!
Η Ελλάδα οφείλει να είναι παρών στις απαιτήσεις της "μεγάλης ευρωπαϊκής δημοκρατικής οικογένειας", του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της συμμάχου Τουρκίας: Το επιτάσσουν οι Συνθήκες, οι κοινές αρχές δημοκρατίας με τις ΗΠΑ, όπως τόνισαν τόσο ο Κυριάκος Τσίπρας, όσο κι ο Αλέξης Μητσοτάκης στις συναντήσεις με τον Τραμπ.
Πως να ξεχάσουμε ΟΛΕΣ τις κυβερνήσεις που εγκαθίδρυσε το 4ο Ράιχ κι όλους του υπουργούς των Εξωτερικών που πήραν ενεργά μέρος στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του λαού της Συρίας; 17 Μάη 2019: Η δουλική εξωτερική πολιτική εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες! 20 Ιούλη 2017: Η Ε.Ε. υποστηρίζει την τρομοκρατία! 29 Μάη 2016: Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία 11 Δεκέμβρη 2016: ...ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες! 28 Ιούλη 2014: Σχετικά με τις οικονομικές κυρώσεις και το εμπάργκο, που επέκτειναν οι ΗΠΑ και οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ… εναντίον της Συρίας
800.000 χιλιάδες υπολογίζονται οι "πρόσφυγες" από την Ιντλίμπ που θα περάσουν στην Τουρκία... ας ετοιμάσουν σύντομα τις φυλακές ψυχών κι ας τους βαπτίσουν διωκόμενους από τον πόλεμο του κακού Πούτιν και του χασάπη Άσαντ.
Φυσικά το μεγαλύτερο μέρος θα αναλάβει η Ελλάδα. Τα αφεντικά που σχεδίασαν κι υλοποίησαν την "αραβική άνοιξη made in USA" θα τους αποθηκεύσουν στις αποικίες τους [Βλέπε σε: Η επίσημη Ελλάδα οφείλει στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ να τους φιλοξενήσει στην πατρίδα μας!].
 Προς "ανθρωπιστικές οργανώσεις Cia", αλλά και "ανυπόμονους", ισαποστάκηδες, παρά-ανησυχούντες και σια... υπενθυμίζουμε τη δήλωση του Dr. Bashar Al Jaafari, πρεσβευτή της Συρίας στον ΟΗΕ, προς το Συμβούλιο Ασφαλείας:

«Η Συρία θα απελευθερώσει όλες τις κατεχόμενες περιοχές της χώρας... Ιντλίμπ, Ράκα, Αφρίν και κατεχόμενο Γκολάν».
πηγη press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου