5


Translate

17 Φεβ 2020

ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ(Βίντεο)

Η κατάσταση στην Κίνα με τον κοροναιό έχει ξεφύγει τελείως σε σημείο να έχουν εμφανιστεί κοράκια που τρώνε τους νεκρούς  στους δρόμους. Τα σπίτια έχουνε γίνει κελιά φυλακής. Φωτιές ανάβονται χωρίς να επεμβαίνει η πυροσβεστική  και άνθρωποι αυτοκτονούν πηδώντας από υψηλούς ορόφους.
Η αστυνομία έχει εφαρμόσει 24 ώρες περιπολίες στους δρόμους μην τυχόν και βρουν κάποιον να κυκλοφορεί χωρίς προστατευτική μάσκα  που τότε τον μπουζουργιάζουν αμέσως και τον ρίχνουν σε θαλάμους απομόνωσης. Η κατάσταση είναι επίσης τραγική  στα μέρη όπου γίνονται διανομή τροφής και νερού όπου συνωστίζεται ο τρομαγμένος κόσμος σχηματίζοντας μεγάλες  ουρές. Χαρακτηριστικό της έντασης που επικρατεί είναι πως όταν οι αστυνομικοί αντιληφτούν κάποιον που θέλει να το σκάσει με το αυτοκίνητο του κλείνουν την οδό διαφυγής, τον τραβάνε έξω δια της βίας και αφού τον ξυλοκοπούν τον κλείνουν και αυτόν στους θαλάμους απομόνωσης.
Âmes sensibles s’abstenir. Coronavirus: les médias nous mentent! partie 8
.
 Μέσα σε όλα αυτά έχει παρατηρηθεί , όπως αναφέρεται από τοπικά ΜΜΕ, οι ουρανοί να έχουν γεμίσει κοράκια που ψάχνουν για πτώματα και να χιμήξουν επάνω τους.
湖北荊州天空現成群成群的烏鴉.
.
πηγη nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου