5


Translate

1 Μαρ 2020

Σήμερα οι μητέρες της Τουρκίας χάνουν τα παιδιά τους για να σώσουν την τρομοκρατία!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Σήμερα, ο φερόμενος ως τουρκικός στρατός ακολουθεί τυφλά
την ατζέντα ενός εγωιστή ισλαμιστή που προσπαθεί απεγνωσμένα
να αναβιώσει την... ξεπεσμένη οθωμανική αυτοκρατορία!
Σήμερα οι μητέρες της Τουρκίας χάνουν τα παιδιά τους
για να σώσουν την τρομοκρατία!
Stop Erdogan!
»
 




 Fares Shehabi
Ανεξάρτητος Βουλευτής Χαλεπίου, στη Συριακή Βουλή
Industrial & Systems Engineering - Ohio State University
Ενώ επικρατεί πλήρης λογοκρισία σε όλα τα τουρκικά ΜΜΕ κι αποκλεισμός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καταιγιστικός είναι ο ρυθμός άφιξης στην Τουρκία των σωρών Τούρκων στρατιωτών από τη Συρία.
Λαοδίκεια... πριν από λίγο... πολλαπλές εκτοξεύσεις πυραύλων "Kalibr" από τις Ρωσικές φρεγάτες εναντίον τρομοκρατών στην Ιντλίμπ.
Αξίζει αυτός ο πόνος στις μάνες που χάνουν τα παιδιά τους για να υπερασπιστούν μισθοφόρους φονιάδες από κάθε μεριά του πλανήτη, για τα σχέδια του ΝΑΤΟ και της "πολιτισμένης" Ευρώπης των τραπεζιτών;
Οι πρέσβεις των 29 συμμάχων του ΝΑΤΟ (συμπεριλαμβανομένου και του Ελληνόφωνου πρέσβη της αποικίας Ελλάδα) συναντήθηκαν στο Βορειοατλαντικό Συμβούλιο, μετά από σχετικό αίτημα της Τουρκίας.
Το κοινό ανακοινωθέν:
«Σύμφωνα με το άρθρο 4 της Συνθήκης, κάθε Σύμμαχος μπορεί να ζητήσει διαβουλεύσεις όταν, κατά τη γνώμη οποιουδήποτε εκ των μελών, απειλείται η εδαφική ακεραιότητα, η πολιτική ανεξαρτησία ή η ασφάλειά του. Οι σύμμαχοι της Τουρκίας [συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας!!!] έδωσαν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους για το θάνατο των Τούρκων στρατιωτών κοντά στην Idlib. Το ΝΑΤΟ [συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας!!!], καταδικάζει τις αδιάκριτες αεροπορικές επιθέσεις του συριακού καθεστώτος και του υποστηρικτή της Ρωσίας στην επαρχία Idlib, καλώντας το καθεστώς της Συρίας να σταματήσει την επιθέσεις, να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του ΟΗΕ για μια ειρηνική λύση. Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κ. Jens Stoltenberg τόνισε ότι το ΝΑΤΟ είναι αλληλέγγυο με την Τουρκία και θα συνεχίσει να στηρίζει την Τουρκία με μια σειρά μέτρων, μεταξύ των οποίων και την ενίσχυση της αεροπορικής άμυνας».
«Η ΕΕ επαναλαμβάνει την έκκληση της για παραπομπή
της κατάστασης στη Συρία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο...»
Έπεσε κι η μάσκα στο σιωνιστικό-ναζιστικό κατοχικό καθεστώς στην Παλαιστίνη.
Σήμερα η ισραηλινή εφημερίδα "Hadshot":
«Ισραηλινός αξιωματούχος ασφαλείας τονίζει: Εάν ο Ερντογάν ζητήσει στρατιωτική υποστήριξη από το κράτος του Ισραήλ κατά του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία, δεν θα διστάσουμε να του προσφέρουμε τις στρατιωτικές και οικονομικές μας σχέσεις με την Τουρκία στα υψηλότερα επίπεδα»
Σήμερα στον ΟΗΕ η απάντηση... άξια της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, απέναντι στους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους:
«Η Ιντλίμπ δεν είναι τουρκικό έδαφος, ούτε έδαφος του ΝΑΤΟ και δεν βρίσκεται στο Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, ή την Καλιφόρνια.
Η Συρία πολεμάει εναντίον της τρομοκρατίας στο έδαφός της κι όχι σε εδάφη άλλων... και είναι αποφασισμένη να πολεμήσει με κάθε νόμιμο μέσο την τουρκική επίθεση υποστήριξης των τρομοκρατών»
«Θα απελευθερωθεί κι η τελευταία ίντσα γης της Συρίας»
Μπασάρ Αλ Άσαντ
πηγη press-gr
  μονταζ teo     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου