5


Translate

7 Μαρ 2020

Θρίλερ στο Καβούρι: Απολογείται τη Δευτέρα ο Πετζετάκις για το θάνατο του Λεονάρντο Σίτινα

Ο 47χρονος επιχειρηματίας πέθανε λίγες ώρες μετά τον καυγά που είχε με τον 24χρονο Αριστόβουλο Πετζετάκι της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας - Ο 24χρονος κρατείται και σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για πρόκληση  θανατηφόρας βλάβης - Πώς έγινε η συμπλοκή ανάμεσά τους


Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής  κρατείται έως ότου να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή, ο 24χρονος Αριστόβουλος Πετζετάκις, που κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών σε βάρος του 47χρονου Λεονάρντο Σίτινα. 
Ο 24χρονος, γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά είχαν έντονο διαπληκτισμό, εντός του συγκροτήματος κατοικιών όπου ζούσαν και οι δύο στο Καβούρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ενταση αναμεσα στους δυο ανδρες προκλήθηκε όταν ο 47χρονος Λεονάρντι Σίτινας «πείραξε» τη συνοδό του νεαρού Πετζετάκι. Ακολούθησε λοχομαχία ανάμεσά τους. Ο 47χρονος φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και να δάγκωσε στο χέρι τον 24χρονο. Τότε εκείνος  του έριξε γροθιά και ο Λεονάρντο Σίτινα έχασε την ισορρροπία του και έπεσε. Όλα έγιναν περίπου στις πεντέμισι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. 

Ενας συγγενής του Λεονάρντο Σίτινα, όταν τον είδε αιμόφυρτο κάλεσε το ΕΚΑΒ. Όμως, οι πληροφορίες λένε πως ο ίδιος ισχυρίστηκε στους γιατρούς πως ήταν καλά και παρέμεινε στο  σπίτι του, ενώ ο 24χρονος Αριστόβουλος Πετζετάκις μετέβη στο Ασκληπίειο Βούλας όπου οι γιατροί του παράσχεσαν τις πρώτες βοήθειες και του έκαναν, σύμφωνα με πληροφορίες, ράμματα στο χέρι. Στις 12:30 ξημερώματα Κυριακής, ο Λεονάρντο Σίτινας άφησε την τελευταία του πνοή.   
Μετά τον θάνατο του Λεονάρντο Σίτινα -που ήταν γόνος εφοπλιστικής οικογένειας με συμμετοχή και στην Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα- σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του Αριστόβουλου Πετζετάκι για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών, αφού ο θάνατος του 47χρονου συσχετίσθηκε άμεσα με το επεισόδιο που είχε προηγηθεί ανάμεσα στους δύο άνδρες. Ακολούθησε η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του νεαρού, ο οποίος παρουσιάσθηκε συνοδεία του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια,  χθες Πέμπτη, στο αστυνομικό τμήμα της Βουλιαγμένης. Εκεί συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα. Στο μεταξύ κρατείται. Η ποινική του αντιμετώπιση θα αποφασισθεί μετά την απολογία του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία. Η υπερασπιστική γραμμή του 24χρονου αναμένεται να κινηθεί στο ότι η αιμορραγία δεν συνδέεται με το επεισόδιο που είχε προηγηθεί, αλλά σε παθολογικά αίτια. 
πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου