5


Translate

19 Μαρ 2020

Χαμός στην Γιουβέντους με τον Ιγκουαΐν: Έσπασε την καραντίνα και το… έσκασε για Αργεντινή!

Ιδιαίτερο σάλο έχει προκαλέσει η είδηση που προκύπτει από τα ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρουν ότι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν το… έσκασε χθες το βράδυ από το ξενοδοχείο όπου βρίσκονται οι παίκτες της Γιουβέντους.
Πιο συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές της ιταλικής ομάδας ήταν σε καραντίνα,
καθώς είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό οι Ρουγκάνι και Ματουιντί.
Έτσι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Ιγκουαΐν χθες το βράδυ έφυγε από το ξενοδοχείο και πήγε στο αεροδρόμιο για να πετάξει με ιδιωτικό τζετ.
Μάλιστα, οι αρχές σταμάτησαν τον Αργεντινό επιθετικό, αφού οι πτήσεις από την Ιταλία έχουν απαγορευτεί, ωστόσο, ο στράικερ της Γιουβέντους είχε μαζί του τις εξετάσεις για τον κορονοϊό, οι οποίες διαβεβαίωναν ότι δεν πάσχει από τον Covid-19.
Παράλληλα, μαζί του ήταν και οι μάνατζέρ του, οι οποίοι επιβεβαίωσαν στις ιταλικές αρχές ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που τους έδειξε είναι αληθινά και ο πελάτης τους δεν έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊό.
Οι αρχές έδωσαν τη συγκατάθεσή τους και το τζετ που είχε ναυλώσει ο Ιγκουαΐν άρχισε το ταξίδι του για την Αργεντινή, έχοντας ενδιάμεσους προορισμούς την Γαλλία και την Ισπανία.
Να τονιστεί πως η κίνηση πανικού του Ιγκουαΐν έχει προκαλέσει την οργή των ανθρώπων της Γιουβέντους, οι οποίοι αναμένεται να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον Αργεντινό επιθετικό για την απόφασή του να φύγει μέσα στη νύχτα για την πατρίδα του, χωρίς να ενημερώσει κανέναν.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου