5


Translate

1 Μαρ 2020

Πάρτι πρωτιάς και πρόκρισης απόψε στο Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό

Αποθεωτικής υποδοχής θα τύχει απόψε (19:00) ο Ολυμπιακός από τον κόσμο του στο Καραϊσκάκη, όπου αντιμετωπίζει τον προτελευταίο της βαθμολογίας Παναιτωλικό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League 1.


Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να γιορτάσουν με εμφατική νίκη την πρόκριση στους «16» του Europa League, αλλά και να μπουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος με τουλάχιστον πέντε βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα και στο σύστημα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σα, με τον Σισέ και τον Μπα να παραμένουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τους Ελαμπντελαουί και Γκασπάρ να είναι τα δύο πλάγια μπακ.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Μπουχαλάκης με τον Καμαρά, μπροστά τους θα έχουν σε ρόλο οργανωτή τον Λοβέρα, ενώ ο Ραντζέλοβιτς με τον Μασούρα θα είναι στα δύο άκρα της επίθεσης και ο Χασάν στην κορυφή αυτής.

Εκτός έμειναν οι Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιγιέρμε, Καφού και Αλέν, ενώ στον πάγκο αναμένεται να μείνουν οι Σεμέδο, Τσιμίκας, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Από τη μεριά του, ο Παναιτωλικός, που γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, θέλει να παρουσιάσει μια καλή εικόνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου θα αγωνιστεί στο φαληρικό γήπεδο χωρίς τους τιμωρημένους Ρόσα και Ντουάρτε, αλλά και τους τραυματίες Αριγίμπι, Λουσέρο, Τζανακάκη, Γιαννιώτη και Παρρά.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ξενιτίδης, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Εμρέ Μορ, Βαλμπουενά, Μασούρας, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Παναιτωλικός: Άλβαρες, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντίας, Ντάουντα, Φυτόπουλος, Κέβιν, Μαλής, Μαρσιάλ, Μουνιέ, Μιμίτο, Σιέστεντ, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Λιάβας, Καββαδίας, Κνετ, Φερνάντεθ.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου