5


Translate

1 Μαρ 2020

ΧΡΥΣΟ ΑΤΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ τη NASA και ΚΟΒΕΙ το ΣΗΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστηριώδες αντικείμενο εμφανίζεται κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, κατά την διάρκεια ζωντανής μετάδοσης. Φαίνεται να έχει μήκος χιλίων μέτρων και να είναι από χρυσό…
Η θεαση έγινε αντιληπτή την 1/8/2016 και καταγράφηκε από τον γνωστό «κυνηγό ΑΤΙΑ» και ανάλογων περίεργων και ανεξήγητων
φαινομένων, Streetcap1 του Youtube.
Το μυστηριώδες λαμπερό αντικείμενο δεν αναστάτωσε μόνο την NASA αλλά «έβαλε στην πρίζα» και όλους όσους ασχολούνται με αυτά τα θέματα.
Όπως ισχυρίζεται ο Scott C. Waring, στο blog του, UFO Sightings Daily, σχολιάζοντας την θέαση, το αντικείμενο αυτό θα πρέπει να είναι περίπου ενός μιλίου. Σε ένα πολύ κοντινό πλάνο θα μπορούσαμε να δούμε παράθυρα ή τουλάχιστον ένα, πιθανόν της «γέφυρας», όπου πιθανότατα βρίσκονται οι χειριστές του σκάφους αυτού. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να μην έχει γίνει αντιληπτό από γήινα ραντάρ και διαστημικούς δορυφόρους.
Πέρα από αυτούς τους ισχυρισμούς-υποθέσεις που μπορεί να ευσταθούν ή όχι, υπάρχουν μερικά ακόμα παράδοξα…
Μία παράξενη αναφορά έγινε στην Mutual UFO Network, γνωστή ως MUFON, ότι στις 2/7/2016 παρατηρήθηκε επίσης ένα χρυσό UFO στο Palm Harbor της Florida. Καταγράφηκε ως Case 77399:
ΧΡΥΣΟ ΑΤΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ τη NASA και ΚΟΒΕΙ το ΣΗΜΑ (video) - Εικόνα1
O Streetcap1 εντοπίζει σε αυθεντική λήψη της NASA ένα χρυσό ΑΤΙΑ σε αποστολή Apollo της δεκαετίας του 1970: .
Τέλος, δεν πάει πολύς καιρός που είχαμε δείξει χρυσά UFO να πετούν πάνω από λίμνη της Νέας Υόρκης
Όπως και να έχει, ό,τι κι αν συμβαίνει πραγματικά, δεν είναι η πρώτη φορά που σε παρόμοια περιστατικά εμφάνισης άγνωστων αντικειμένων, η NASA διακόπτει την σύνδεση, ισχυριζόμενη κάποιο λάθος ή σφάλμα. Γεγονός που κάνει την συμπεριφορά της ιδιαίτερα ύποπτη.
Δείτε το video με το Χρυσό UFO που «έπιασε» ο Streetcap1: .
Και κάπου εδώ έρχεται ένα νέο σκεπτικό: Μήπως το χρυσό ατια του ’70 και αυτό της 1/8/2016… ταυτίζονται;
Μήπως υπάρχει ένας «Χρυσός Ιππότης» που, όπως και ο «Μαύρος Ιππότης» βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την Γη, δεκαετίες τώρα, ίσως αιώνες ή και περισσότερο…
Σημ. Στην αρχική φωτό εικονίζεται το μυστηριώδες χρυσό αντικείμενο που φωτογραφήθηκε από την NASA στην δεκαετία του ’70.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου