5


Translate

11 Απρ 2020

Οι μυστικοί κύκλοι διέπουν τη ζωή σου…

Για να βοηθήσω λίγο τους φίλους μας τους ορθολογιστές, εγώ τους αποκαλώ γραμμικούς ανθρώπους.
Επειδή σας έμαθαν ότι ο οποιοσδήποτε σκέφτεται έξω από τον πολιτικώς ορθό είναι ένας ο οποίος δεν αξίζει την προσοχή σας γιατί του έχουν φορέσει την ταμπέλα του συνωμοσιολόγου….
Η οποία και αυτή η εννοιολογική σας τοποθεσία έχει βιαστεί παράφορα και σε αυτό φταίτε ο καθένας ξεχωριστά θα σας δώσω μία πολύ χρήσιμη συμβουλή.
Στο σύμπαν που ζούμε αν θέλετε να το πείτε και πραγματικότητα δεν με ενδιαφέρει υπάρχουν μυστικοί κύκλοι επαναληψιμότητας και υπάρχουν για τα πάντα, η ίδια σας η ζωή και τα γεγονότα της ζωής σας ανήκουν μέσα σε αυτούς τους κύκλους.
Πριν λοιπόν βγείτε και κάνετε δηλώσεις για το τι έρχεται και πώς θα ναι ο κόσμος μας από εδώ και πέρα να σκεφτείτε ότι βρίσκεστε ήδη σε μία κατάσταση μετά από ένα ξαφνικό σοκ, ένα σοκ που δεν το αποφασίσετε εσείς οι ίδιοι αλλά κάποιοι άλλοι…. Είτε είναι τυχαίο είτε είναι σχεδιασμένο.
Βέβαια δεν είναι το πρώτο σοκ που αλλάζει τη ζωή σας, όταν λοιπόν υπάρχουν δεδομένα ύπαρξης ενός συγκεκριμένου ενεργειακού μοντέλου που σας δημιουργεί το σοκ τότε να είστε σίγουροι χίλια τα εκατό ότι αυτό το μοντέλο θα επαναληφθεί μέσα στη ζωή σας.
Για να μην πάτε λοιπόν όλοι μαζί κουβα με την κανονικότητα της ζωής που έρχεται αύριο κρατήστε ένα μικρότερο καλαθάκι για το τι ακόμα μπορεί να ξημερώσει στην πραγματικότητα μας..
Οι χρόνοι και οι αποστάσεις μεταξύ της κανονικότητας και τον σοκ μπορεί να κρύβουν μία ολόκληρη γνώση για το πώς ένα έμβιο ον όπως ο άνθρωπος μπορεί να εκπαιδευτεί σε νέα δεδομένα και καταστάσεις χωρίς να φέρει καμία αντίρρηση…
Ένας φίλος σας συνωμοσιολόγος….
Stranger..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου