5


Translate

11 Απρ 2020

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ! Χιλιάδες κοράκια στον ουρανό του Σίατλ. (Βιντεο)

Κοιτάξετε ψηλά στον ουρανό στο βόρειο Σιάτλ, πιθανότατα θα τα δείτε κάθε βράδυ γύρω από το ηλιοβασίλεμα. 
Εκατοντάδες, ίσως χιλιάδες κοράκια που πετούσαν πάνω από το κεφάλι, κατευθύνθηκαν προς την ίδια κατεύθυνση, ακριβώς όπως το ρολόι. Τα κοράκια συνδέονται επίσης με το θάνατο...
Και το ξέσπασμα της επιδημίας είναι κάτι περισσότερο από αποκαλυπτικό στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. 
Παρόμοιες σκηνές, όπου εκατομμύρια κοράκια εμφανίζονται μαζικά, έχουν επίσης αναφερθεί στην Κίνα , την Ιταλία, την Ισπανία, το Ιράν, το Ηνωμένο Βασίλειο και ακόμη και το Τατζικιστάν , προκαλώντας φόβους για εισερχόμενη κρίση. Να είστε έτοιμοι και να προσέχετε!

Αυτά τα κοράκια ενώνονται με περισσότερα κοράκια κατά τη διάρκεια της νυχτερινής τους διαδρομής και τελικά πολλές χιλιάδες κοράκια συγκλίνει στις στέγες και τα δέντρα γύρω από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον.
Είναι πραγματικά θεαματικό ", δήλωσε ο βιολόγος του UW Bothell Douglas Wacker. Έρχονται από όλες τις κατευθύνσεις και ο ουρανός είναι μαύρος με κοράκια. "
Όπως πολλοί άλλοι, η αρχική έκπληξη του Niblack μετατράπηκε σε ίντριγκο. Τώρα, μελετά τα κοράκια μαζί με τους φοιτητές βιολογίας και τους ερευνητές της UW. Τα έξυπνα πλάσματα θα μπορούσαν να τους δώσουν μια εικόνα για την εξέλιξη της νοημοσύνης.
Τα κοράκια έχουν αφήσει το σημάδι τους και στον πολιτισμό. Για αιώνες, έχουν συναρπάσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Χιλιάδες κοράκια σκιάζουν τον ουρανό του Bothell, Χιλιάδες κοράκια σκουραίνουν το βίντεο του ουρανού του Bothell, Χιλιάδες κοράκια σκουραίνουν την αποκάλυψη του ουρανού του Bothell
Τα κοράκια είναι γνωστό ότι αναγνωρίζουν και θυμούνται τα πρόσωπα των ανθρώπων και μοιράζονται αυτές τις πληροφορίες. Ζευγαρώνουν για τη ζωή και πιστεύεται από μερικούς ότι κάνουν κηδείες για τους νεκρούς τους.
Ενώ οι άλλοι αριθμοί των πτηνών συρρικνώνονται, τα κοράκια έχουν προσαρμοστεί και ευδοκιμούν παράλληλα με τους ανθρώπους.
Καθώς ο ήλιος δύει, μικρές ομάδες κοράκων πλέουν στον αέρα πάνω από την πανεπιστημιούπολη. Ένα προς ένα προσγειώνονται, σκαρφαλώνουν στις στέγες και κατά μήκος των στύλων φράχτων.
Φαίνεται να υπάρχει μια εντολή, καθώς κάποιοι περιμένουν περισσότερο από τους άλλους, πριν βγούν στη νύχτα. Την αυγή, ανεβαίνουν και επιστρέφουν στα σημεία σίτισης.

Είναι εμπνευσμένο " για να παρακολουθήσετε, είπε ο Επίκουρος Καθηγητής Doug Wacker. "Τα κοράκια κάνουν πράγματα που σας κάνουν να σκεφτείτε. 

. .
https://strangesounds.org/2020/04/thousands-crows-bothell-seattle-murder-videos.html 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogsp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου