5


Translate

11 Απρ 2020

Οι μέρες που βιώνουμε, Νέα Τάξη και ο αναμενόμενος μεσσίας

Ερώτηση: Είναι όλα αυτά τα πρωτόγνωρα που βιώνουμε στις μέρες συμπτώσεις, συγκυρίες ή κάποια τυχαία γεγονότα; Απάντηση: Όχι. Ούτε λόγος. Δεν καθόλου τυχαίες καταστάσεις ή κάποιες συγκυριακές συμπτώσεις. Συνεπώς, θεωρώ ότι είναι εξόχως αναγκαίο οι άνθρωποι να γνωρίζουν τόσο τον κύριο ενορχηστρωτή, υποκινητή και δράστη όλων των τρεχόντων
εξελίξεων όσο, επίσης, και τον μοναδικό τους αντίπαλο ή εχθρό. Που είναι: ο διεθνής Σιωνισμός. Φίλε αναγνώστη μου, μέχρι συντέλειας του αιώνος, μάθε μια για πάντα ότι ένας είναι ο θανάσιμος ο εχθρός σου, όσο ομοίως και των δικών σου παιδιών και απογόνων. Ένας: η σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Ναι, επιμένω! Πάρα πολύ. Μετά από 43 χρόνια σπουδών, μελέτης, εντρύφησης, βιωμάτων και συγγραφής, έχω φτάσει σε κάποια κεντρικά συμπεράσματα, θέσεις και πορίσματα. Πορίσματα κοσμικά ή επιστημονικά όσο, επίσης, και πορίσματα πνευματικά, υπερκόσμια ή υπερφυή. Και όποιος θέλει να τα καταλάβει ή να τα εννοήσει, πάρα πολύ καλώς. Και εάν όχι, και πάλι καλώς. Και είναι αυτός πράγματι ο βασικός λόγος που συνεχίζω να επιμένω, πάλι και ξανά, να ομιλώ, συγγράφω, τονίζω και υπογραμμίζω τα περί της Νέας Εποχής: Πρέπει να μάθουν ει δυνατόν όλοι οι άνθρωποι τον κύριο, αθέατο, ύπουλο και ασύλληπτα αδίστακτο εχθρό τους. Όλοι.
Αυτός είναι ο κυρίαρχος λόγος που με πειθαναγκάζει να αναφέρομαι τακτικά, συστηματικά, αναλυτικά, με ζηλότυπη και ανεξήγητη επιμονή στον υπεραιώνιο σχεδιασμό, τις πράξεις και τις κινήσεις των διεθνών σιωνιστών. Που έχουν, όπως σας τονίζω εδώ και χρόνια, έναν και μόνο τελικό στόχο ή σκοπό: την ίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης-δικτατορίας του Εβραίου μεσσία. Όσο, επίσης, και το τελικό σφράγισμα όλων εκείνων των ανθρώπων που εν τέλει θα επιβιώσουν τον εν εξελίξει Γ’ ΠΠ.
Το ξαναγράφω: Οι Εβραίοι Σιωνιστές, έτσι όπως οι ίδιοι από μόνοι(!) τους μας τα λένε ξεκάθαρα, τα γράφουν και τα διαλαλούν δημοσίως: από πολλές δεκαετίες σχεδιάζουν να μας «σφραγίσουν» όλους μας ανά την υφήλιο. Όλους. Και όσο και εάν αυτό πράγματι ακούγεται αλλόκοτο, απολύτως τρελό ή παντελώς εξωπραγματικό για κάποιους αγνούς, απονήρευτους και ορθολογιστές, αυτό είναι, εντούτοις, πέρα για πέρα αληθές! ΑΛΗΘΕΣ! Είναι καταλεπτομερώς προσχεδιασμένο. Και συγνώμη! για το συγγραφικό μου θράσος εδώ, στη συνέχεια: Ναι, οι Σιωνιστές σχεδιάζουν, και αυτό με κάθε! δυνατή λεπτομέρεια, να μας τσιπάρουν όλους μας, έτσι όπως ακριβώς κάνουν στα κοτόπουλα της γνωστής εταιρείας «Βοκτάς».
Με τους φρικτούς, εωσφοριστές και κοσμοκράτορες Ρόθστσιλντ (από αυτή την διαβόητη οικογένεια θα προ-έλθει στα έσχατα χρόνια ο Εβραίος μεσσίας) να είναι οι «μέτοχοι – ιδιοκτήτες» της εν λόγω παγκόσμιας πτηνοτροφικής εταιρείας, πρόεδρος ο Ροκφέλερ, διευθύνων σύμβουλος ο Τζορτζ Σόρος, πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου ο Χ. Κίσινγκερ, κοκ. Τώρα. Εάν αυτό δεν το βλέπουν κάποιοι από εμάς, ενώ οι ίδιοι οι Σιωνιστές ξέφυγαν πλήρως και πλέον το διατυμπανίζουν δημοσίως, στεγνά, κατά λέξη, ολοκάθαρα, επανειλημμένα, σε κάθε περίσταση και σε κάθε ευκαιρία, τότε: όντως σου και μας αξίζει να ζήσουμε, τόσο εμείς όσο και οι δικοί μας απόγονοι, όλη τη ζωή μας μέσα στο εν λόγω παγκόσμιο «πτηνοτροφείο».
Τι εννοώ; Να!, διαβάστε, λόγου χάρη, τη δημόσια δήλωση του γνωστότατου ταλμουδιστή ραβίνου David Touitou, τον Οκτώβριο του 2019. Ή ότι: «Η εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη και η καταστροφή του Χριστιανισμού είναι “υπέροχα νέα”, γιατί έτσι θα έρθει ο μεσσίας». Ναι, οι σιωνιστές περιμένουν στις μέρες μας τον δικό τους μεσσία και ήδη πανηγυρίζουν. Δεν μπορούν να συγκρατήσουν πια τη χαρά τους.
Το λένε, το επαναλαμβάνουν, ευφραίνονται και το διαλαλούν πλέον στην διαπασών. Ξέφυγαν από περισσή και ακράτητη υπερηφάνεια. Οι ίδιοι τονίζουν ευθέως, δημοσίως, επανειλημμένα και μας προϊδεάζουν όλους μας, λέγοντας: Ακούστηκε, ναι πράγματι!, ο ήχος ή το σάλπισμα του χαμένου και Βιβλικού Σοφάρ (κέρατο κριαριού): τόσο για την ανέγερση του Ναού του Σολομώντος όσο, επιπροσθέτως, και για την έλευση του Εβραίου μεσσία.
Πια, μη έχετε ούτε μια αμφιβολία επί όλων αυτών. Συνεχίζω. Διαβάστε, εισέτι, το τι δήλωσε δημοσίως και κατά λέξη ο σημερινός Υπουργός Υγείας του Ισραήλ, κ. Yaakov Litzman, στην εφημερίδα «Haaretz», στις 26 Μαρτίου 2020. Όπου, ο ίδιος προσεύχεται: «παρακαλώντας μέχρι το Πάσχα να εμφανισθεί ο Μεσσίας για να σώσει τον κόσμο από την Πανδημία». Ναι! Τι δεν καταλαβαίνετε; Οι Σιωνιστές αναμένουν μέχρι το Πάσχα, και επισήμως, τον δικό τους Μεσσία. Ή, δηλαδή, τον αντίχριστο! Ναι, καταλάβετέ το: Είμαστε ήδη μέσα! στον εν εξελίξει Γ΄ΠΠ.
Ναι. Και αυτό με αμέτρητες ενδείξεις και αποδείξεις. Όπου, έτι, στην τρέχουσα συγκυρία οι Σιωνιστές βιάζονται τόσο με τον κατασκευασμένο ιό, την προσχεδιασμένη «πανδημία» και με τα νέα έξυπνα εμβόλια τύπου προδρομικού σφραγίσματος (λόγου χάρη, «αόρατα τατουάζ»), όσο, επίσης, και με τις κοινωνικές προσομοιώσεις αντίδρασης των μαζών, των τοπικών κοινωνιών και με τα προσχεδιασμένα τεστ-έρευνας κοινωνικής συμπεριφοράς, ανάλυσης και ελέγχου.
Για του λόγου του αληθές, προσθέστε ακόμα κάποια ενδεικτικά στοιχεία και δημόσιες δηλώσεις των τελευταίων εβδομάδων. Και μόνον κάποιες δηλώσεις. Λόγου χάρη, ο εκπρόσωπος του Βατικανού καθηγητής John Schellnhuber είπε δημόσια και κατά λέξη: «Εξαφανίστε 6 δισεκατομμύρια ανθρώπους και καλωσορίστε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων». Με τον «πολύ και βαρύ» Χένρυ Κίσινγκερ να τονίζει, προσέτι, ότι: «H πανδημία του κορωναϊού θ’ αλλάξει για πάντα την παγκόσμια τάξη». Και τον διάσημο συγγραφέα Νόαμ Τσόμσκι να ομιλεί, επιπροσθέτως, για «αυξανόμενο κίνδυνο πυρηνικού πολέμου».
Εδώ θεωρώ ότι πρέπει να κάνω μια πολύ σημαντική διευκρίνιση. Οι Σιωνιστές θεωρούν ως απολύτως βέβαιο ότι οι ίδιοι θα νικήσουν τον εν εξελίξει Γ’ ΠΠ. Και ότι, στη συνέχεια, θα φέρουν τον δικό τους Εβραίο μεσσία για να επιβάλλει το σφράγισμα όσο και την παγκόσμια δικτατορία του Εβραίου μεσσία. Και όντως, εάν ο ίδιος ήμουν στη θέση τους, ναι, το ίδιο θα πίστευα και του λόγου μου! Ναι. Αφού οι ίδιοι αοράτως και απολύτως ελέγχουν όλους τους ηγέτες, όλες τις τράπεζες, τον παγκόσμιο χρυσό, το χρήμα της υφηλίου, τα όπλα κάθε λογής, τις πολυεθνικές επιχειρήσεις, κλπ. Ναι: Ελέγχουν αθεάτως όλα και όλους ανά την υφήλιο. Το ξαναλέω: Όλα και όλους. Πλην του Πούτιν και της Ρωσίας.
Όμως, όχι. Οι Σιωνιστές αυτή τη φορά δεν θα τα καταφέρουν. Όχι. Οι ίδιοι πλανώνται πλάνη οικτρή! Δεν θα λάβει χώρα αυτή τη φορά τόσο η νίκη τους όσο ομοίως και η ίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας. Όχι. Ούτε λόγος. Καν. Τζάμπα τόσο η αναμονή 2000 ετών όσο ομοίως και η προσδοκώμενη χαρά τους. Έχουν πλανηθεί. Πλήρως. Και αυτό θα το δούμε ή θα διαπιστώσουμε όλοι μας μέσα στα απόμενα χρόνια.
Λοιπόν. Ο αναμενόμενος από την Ιερά Αποκάλυψη Μεσσίας ή Αντίχριστος δεν θα έρθει τώρα. Θα έρθει στα έσχατα χρόνια. Και όχι στα σημερινά προδρομικά έσχατα χρόνια. Και αυτό: αφού θα έχει ήδη προηγηθεί η παρουσία των προφητών Ηλία και Ενώχ, κλπ. Συνεπώς, αυτή τη φορά, οι άτυχοι, οι αόρατοι και οι απανταχού απάνθρωποι Σιωνιστές θα αποτύχουν και δε θα έχουν την χαρά της ίδρυσης του παγκόσμιου πτηνοτροφείου ή, δηλαδή, της δικής τους κυβέρνησης-δικτατορίας.
Τώρα. Πριν κλείσω, και για να πάψω εισέτι να καταγράφω, να μουρμουρίζω, να επιμένω όντως ενοχλητικά και να προβάλω τις δικές μου προσωπικές θέσεις, αντιλήψεις ή «προφητείες», που μπορεί τωόντι να προέρχονται άκρως πλανεμένα μέσα από την δική μου αχαλίνωτη, πλανεμένη και γελοία φαντασία: θα καταγράψω κατά λέξη, λόγω χωρικών περιορισμών, ορισμένα μόνον και ενδεικτικά παραδείγματα, αναφορές, γραφές, τίτλους και μελέτες που δημοσιεύτηκαν ήδη και που έχουν σχέση με τον αναμενόμενο μεσσία των Σιωνιστών Εβραίων. Διότι: Δεν έχει καμία απολύτως αξία το τι λέμε, πιστεύουμε, γράφουμε, εννοούμε, προβάλουμε ή δημοσιεύουμε εμείς. Όχι. Καμία. Πάμε.
Λόγου χάρη, ο καθηγητής Abraham Skorka του πανεπιστημίου Saint Joseph’s University, στις 29 Δεκεμβρίου 2018, έγραψε και ανέλυσε το κείμενο που έχει τίτλο: «Η Ελπίδα για την Παγκόσμια Ειρήνη: Ο Ερχομός του Μεσσία». Προσθέστε, επίσης, αυτό που έγραψε με πηχυαίο τίτλο και το Israel Today στις 12 Φεβρουαρίου 2020: «Κορυφαίοι Ραβίνοι: Δείτε τα Σημεία των Καιρών, Έρχεται ο Μεσσίας». Και υπότιτλο: «Είναι ήδη στη πόρτα μας, σύμφωνα με διάσημο Ισραηλινό Ακαδημαϊκό και Μελετητή της Τορά» (εδώ πρόκειται για τον αρχιραβίνο Shlomo Ama).
Εν κατακλείδι, προσθέστε ακόμη και τα ακόλουθα ενδεικτικά στοιχεία, τίτλους και αναφορές: Στην εφημερίδα New York Times, λ.χ., στις 18 Ιανουαρίου 2002, η Melinda Henneberger υπογράφει κείμενο-ανάλυση με τον τίτλο: «Το Βατικανό Αναφέρει ότι η Αναμονή των Εβραίων για τον Μεσσία είναι Έγκυρη και Πιστοποιημένη από την Παλαιά Διαθήκη». Έτι, η εφημερίδα Jerusalem Post, στις 4 Σεπτεμβρίου 2019, γράφει σε τίτλο της: «Ο Μεσσίας είναι σχεδόν εδώ και οι Ορθόδοξοι Εβραίοι, και οι Ευαγγελικοί επίσης, αυτό το Γνωρίζουν». Και, τέλος, ο συγγραφέας-καθηγητής Δρ. Jeffrey D. Johnson, που έχει μητέρα Εβραϊκής καταγωγής, προσθέτει (Σεπτέμβριος 2019): «Ο Κόσμος είναι προ των Πυλών του Επίγειου Αρμαγεδδώνα». Και ότι, επίσης: «Είμαστε πολύ κοντά να δούμε τον μεσσία».
Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας
 πηγη .triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου