5


Translate

29 Απρ 2020

Παράξενο πλάσμα που θυμίζει «θαλάσσιο άγγελο» γίνεται viral (Βιντεο)

Το υψηλής ποιότητας βίντεο αποκαλύπτει την ομορφιά του μικροσκοπικού θαλάσσιου πλάσματος
Ο Alexander Semenov είναι βιολόγος της θάλασσας, ειδικευμένος στα ασπόνδυλα. Είναι ο επικεφαλής της ομάδας των δυτών στον Λευκό Βιολογικό Σταθμό του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας, όπου οργανώνει συχνά καταδύσεις
σε δύσκολες συνθήκες. Ο Semenov είναι επίσης επαγγελματίας φωτογράφος. Με πάνω από 9 χρόνια εμπειρίας στον βυθό, ενδιαφέρεται κυρίως για την επιστημονική μακροφωτογραφία σε φυσικά περιβάλλοντα. «Αυτή η πρακτική καθιστά δυνατή την παρατήρηση ζώων που δεν μπορούν να μελετηθούν σωστά υπό εργαστηριακές συνθήκες, όπως μαλακών σωματικών πλαγκτονικών οργανισμών ή στάσιμων μορφών ζωής που ζουν στον πυθμένα», εξήγησε ο δύτης στο προφίλ του. «Ο προσωπικός μου στόχος είναι να μελετήσω την υποβρύχια ζωή μέσω φακών κάμερας και να ενισχύσω το ενδιαφέρον των ανθρώπων για τη θαλάσσια βιολογία. Το κάνω αυτό κοινοποιώντας όλα τα ευρήματά μου μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και στην πραγματική ζωή, μέσω δημόσιων διαλέξεων, ταινιών, εκθέσεων και διαφόρων εκδηλώσεων. »
Το βίντεο που θα βρείτε παρακάτω είναι η απόδειξη ότι ο Semenov λατρεύει αυτό που κάνει. Κατά τη διάρκεια μίας από τις καταδύσεις του κάτω από τον πάγο στη Λευκή Θάλασσα της Ρωσίας, ο Semenov κατέγραψε ένα πλάσμα γνωστό ως «θαλάσσιος άγγελος». Το υψηλής ποιότητας βίντεο αποκαλύπτει την ομορφιά του μικροσκοπικού θαλάσσιου πλάσματος, καθώς και την απίστευτη ικανότητα του Semenov να ελέγχει την κάμερα.

. .
πηγη newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου