5


Translate

5 Ιουν 2021

Σύντομα θα δείτε τους πολιτικούς μαριονέτες να περνάνε από δικαστήριο για τα μέτρα κατά της κορώνας

Η κορώνα ήταν η αφορμή για το νέο ρισέτ του συστήματος και την βαθύτερη κρίση που υπήρξε ποτέ. 
Σε αυτή την οικονομική κρίση, ίσως την «βαθύτερη κρίση» ποτέ, είδαμε ότι είχε ξεκινήσει από 2015 αλλά πάντα έπεφτε χρήμα από τους τραπεζίτες ώστε να οδηγηθεί σε συγκεκριμένη περίοδο
με περισσότερες . Ο ιός κορώνας ήταν μόνο η αιτία για να το νέο ρισετ, την επανεκίνηση του συστήματος που γνωρίζαμε αλλά πρεπει να μεταλάξει σε κομμουνισμό με "εγγυημένο εισόδημα και αφθονία". 'Ορους που ανάφεραν με την αρχή της καραντίνας αλλά σταμάτησαν γιατί δεν τους έβγαιναν τα εκατομμύρια νεκρών που έλπιζαν.

Η ανεργία είναι ήδη 35% στην Ισπανία, η οποία θα μπορούσε να φτάσει στο 50% - 60% στους επόμενους μήνες, επίσης στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν είναι καλύτερα τα πράγματα. Στις νότιες ευρωπαικές χώρες η καταστροφή θα είναι τελειωτική. Όλες οι επισχειρήσεις θα μείνουν κλειστές και κανείς δεν παράγει προιόντα επειδή δεν θα μπορεί να καλύψει το κόστος της επιχείρησης του.  Οι συντάξεις θα εξαφανιστούν και για το νέο εγγυημένο εισόδημα θα πρέπει να δεχτούν τα νέα μέτρα, την ηλεκτρονική παρακολούθηση και τσιπάρισμα των εμβολιασμών. 

"Οι πολιτικοί σύντομα να κατηγορηθούν και θα δικαστούν για τις αποφάσεις που έχουν πάρει. " 

Με την κατηγορία ότι τα μέτρα ήταν καταστρεπτικά (και συνεχίζονται) επειδή σε αυτή την καταστροφή θα πρέπει να σαρωθούν όλα τα κράτη με τις εθνικές κυβερνήσεις μαριονέτες που εκλέγουν οι λαοί κάθε τέσσερα χρόνια, πιστεύοντας ότι εκτελούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα.

Το νέο παγκόσμιο σύστημα με την αφθονία και το εγγυημένο εισόδημα είναι η Νέα Κανονικότητα, η διακυβέρνηση θα περνάει μέσα από τις Βρυξέλλες και την Κεντρική Ευρωπαική Τράπεζα που θα κόβει όσο θέλει, όποτε θέλει, και σε όποιο χρώμα θέλει. Ήδη βρέθηκαν 500 δις από την Μέρκελ και τον Μακρόν δια μαγείας και είναι μόνο η αρχή. Αν έχεις το κουμπί με την χοντρή θα κόβεις και θα αγοράζεις επιχειρήσεις και χρέη των κρατών, ώστε να τους οδηγήσεις στο νέο κεντρικό παγκόσμιο σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης, που θα χρειαστεί να αναφέρεις σαν πολίτης αν βρίσκεσαι μες το σπίτι σου ή αν είσαι στο δρόμο για την δουλειά σου. Αν δεν ακολουθείς τις οδηγίες, το ηλεκτρονικό σύστημα θα σε θεωρεί παραβάτη και θα σε σβήνει με το κουμπί ηλεκτρονικά. 

Επειδή θα εξαφανιστούν οι βουλές, δεν θα μπορείς πλέον να διαμαρτυρηθείς γιατί οι πράκτορες οπλοφόροι του συστήματος θα ακολουθούν τις οδηγίες της "Σοφίας" μέσα από την έξυπνη τεχνολογία και έξυπνα τηλέφωνα σας.
KORAKAS NEWS
μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου