5


Translate

4 Ιουλ 2020

Το Ισλάμ καταπίνει το Βέλγιο! Μεταστρέφει παιδιά και υποκινεί σε βία κατά των “απίστων'

Επικίνδυνο ριζοσπαστικό κίνημα του Ισλάμ κερδίζει έδαφος στο Βέλγιο
Η βελγική κρατική ασφάλεια προειδοποιεί ενάντια σε ένα νέο ριζοσπαστικό ισλαμικό κίνημα που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στη χώρα. Το λεγόμενο "madhalite" salafism επικεντρώνεται στη μεταστροφή των παιδιών και στη χρήση βίας στους άπιστους.
Αυτό αναφέρει η εφημερίδα De Standaard .
Το Madkhalite Salafism προήλθε από τη δεκαετία του 1990 στη Σαουδική Αραβία, μια χώρα γνωστή για τον ισλαμικό φονταμενταλισμό. Ο στόχος του ισλαμικού κινήματος είναι να διαδώσει την ιδεολογία όσο το δυνατόν περισσότερο, όπως συμβαίνει με πολλά ισλαμικά κινήματα.
Η δημοτικότητα στο Βέλγιο αυξάνεται
Αυτή η ώθηση για περαιτέρω επέκταση έχει κάνει τη Madhhalite Salafism πιο δημοφιλή και στο Βέλγιο. Προς το παρόν, λέγεται ότι η χώρα έχει μεταξύ 1.400 και 1.600 υποστηρικτές του ριζοσπαστικού κινήματος και αυτός ο αριθμός αυξάνεται ραγδαία και απότομα. Στην ετήσια έκθεσή της, η κρατική ασφάλεια προειδοποιεί για την πρόοδό του. Εξάλλου, σύμφωνα με την Κρατική Ασφάλεια, δεν είναι απλώς κάποια ιδεολογία, αλλά μια ιδεολογία που υποκινεί το μίσος και τη βία προς τους λεγόμενους άπιστους και τον δυτικό τρόπο ζωής. Με αυτόν τον τρόπο είναι "ένας ευνοϊκός χώρος αναπαραγωγής τρομοκρατικής δράσης" . Έχουν δεσμευτεί έντονα να μεταστρέψουν ανθρώπους, ειδικά παιδιά, κάτι που κάνουν κυρίως μέσω του Διαδικτύου.
πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου