5


Translate

15 Ιουλ 2020

Για μια νέα αρχή με ΟΦΗ ο Ολυμπιακός - Μοιράζει ευκαιρίες ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα (19:15) τον ΟΦΗ στην Κρήτη για την προτελευταία «στροφή» των πλέι οφ της Super League 1 και ψάχνει τη νίκη, μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική.
Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε
να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές ενόψει των αναμετρήσεων με ΑΕΚ και Γουλβς για τον τελικό Κυπέλλου (26/7, 21:00) και το Europa League (6/8, 22:00) και για τον λόγο αυτό έμειναν στην Αθήνα οι Σα, Σεμέδο, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε και Καμαρά.
Ο Πορτογάλος αποφάσισε να δώσει ευκαιρίες στο ματς με τον ΟΦΗ σε παίκτες που δεν έχουν πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής και έτσι ο καταρτισμός της ενδεκάδας θα έχει αρκετές αλλαγές.
Πιο συγκεκριμένα, στο τέρμα θα είναι ο Αλέν, με τους Τοροσίδη, Αβραάμ, Μπα και Γκασπάρ στην άμυνα. Στον χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν οι Καφού και Μπουχαλάκης, με τον Φορτούνη πιο προωθημένο, ενώ στην επίθεση δεξιά θα παίξει ο Λοβέρα, αριστερά ο Ραντζέλοβιτς και στην κορυφή ο Χασάν.
Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Μασούρας, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Σουρλής και Ελ Αραμπί.
Στον αντίποδα, ο ΟΦΗ θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες απέναντι στους Πειραιώτες, αφού ο Γιώργος Σίμος δεν θα έχει στη διάθεσή του οκτώ παίκτες.
Πρόκειται για τους Σωτηρίου, Φερέιρα, Τσιλιανίδη, Νέιρα, Φιγκεϊρέντο, Μεγιάδο, Μάνο και Μίγγο.
Έτσι, την αποστολή της ομάδας της Κρήτης συγκροτούν οι Δερμιτζάκης, Γουόλι, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Μπράουν, Περδίκης, Μπολάκης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Στάικος, Σουρνάκης, Σακόρ, Βίκτορ, Βαζ, Ναμπί, Σεμέντο και Νοικοκυράκης.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου