5


Translate

27 Ιουλ 2021

ΕΝΑΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΓΥΜΝΟ

Κάθε όριο υποκρισίας έχει ξεπεράσει ο Πρωθυπουργός της ύφεσης που κυκλοφορει σε ανοικτούς χώρους με μάσκα μπροστά από ένα λαό γυμνό πια εξαιτίας της πολιτικής του.
Την ώρα που νέες πολεμικές NAVTEX γύρω από το Καστελλόριζο εκδίδονται εκατέρωθεν, δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα, ο Κυριάκος Μητσότακης απολαμβάνει τα θεάματα και εκπέμπει διφορούμενα μηνύματα για τη χρήση της μάσκας σε έναν γυμνό λαό.
Μάλλον μας θέλει όλους μασκοφόρους ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς λαλιά, σε μία Ελλάδα φτώχειας και μας το δείχνει με κάθε τρόπο. Μία Ελλάδα αποικία, ταπεινωμένη, για την επιβίωση της παρασιτικής νομενκλατούρας που όλα τα βλέπει υπέροχα ανάμεσα σε κοκτέιλ και θεάματα.
Επικίνδυνη εθνικά ατραπό ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επενδύει στο φόβο και την ανέχεια. Τελευταίο προπύργιο κάθε αποτυχημένου πολιτικά επικεφαλής ο εθνικισμός και Μητσοτάκης και Ερντογάν δείχνουν να το επιδιώκουν όσο κανείς άλλος.
Ελλάδα και Τουρκία από σύμμαχοι μετατρέπονται σε εχθροί διαλύοντας τη Συμμαχία του ΝΑΤΟ και δικαιολογώντας νέους εξοπλισμούς σε ανύπαρκτες οικονομίες εσαεί μασκοφόρων.
Ίσως ο πιο αποτυχημένος Υπουργός Μητσοτάκη, ο Υπουργός Ύφεσης, λαλίστατος τελευταίος στα περί εθνικής άμυνας να μας δώσει την ορθή πολεμική εξήγηση για όσα θα συμβαίνουν αύριο στα ελληνόφωνα τουρκολάγνα κανάλια.
Αν…
πηγη thedayaftergr
 μονταζ  teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου