5


Translate

19 Οκτ 2020

Πακιστάν-Ο θείος βίαζε την 14χρονη ανιψιά, την εξανάγκασαν σε έκτρωση και πέθανε από επιπλοκές…

Το κορίτσι, 14 ετών, πεθαίνει κατά τη διάρκεια της άμβλωσης έξι μήνες μετά την εγκυμοσύνη της, αφού βιάστηκε επανειλημμένα από  θείο της στο Πακιστάν
Η Ουζμά (14) βιάστηκε επανειλημμένα από έναν θείο της για μια περίοδο έξι μηνών στην ΟκάραΑφού ο θείος της ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος, την ανάγκασε να κάνει έκτρωση
Εκδήλωσε όμως επιπλοκές λόγω της έκτρωσης και πέθανε

Το κορίτσι, που ταυτοποιήθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ως Uzma, μετά από τον χωρισμό των γονιών της, άρχισε να ζει με τη θεία και τον σύζυγό της στην πόλη Οκάρα στην επαρχία Πουντζάμπ του Πακιστάν.

Κατά τη διάρκεια μιας εξάμηνης δοκιμασίας, η Ουζμά βιάστηκε επανειλημμένα από τον θείο της, με τις συνεχιζόμενες σεξουαλικές επιθέσεις που είχαν ως αποτέλεσμα την εγκυμοσύνη.

Όταν ο θείος, που ονομάστηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ως Γκουλάμ Ανβάρ, και η σύζυγός του, Σαγιντα Μπίμπι, έμαθαν για την κατάσταση του κοριτσιού, την ανάγκασαν να κάνει έκτρωση

Η 14χρονη ήταν έξι μηνών έγκυος τη στιγμή της έκτρωσης. Η Ουζμά εμφάνισε επιπλοκές λόγω του όψιμου σταδίου της επέμβασης και πέθανε στο νοσοκομείο.

Η άμβλωση επιτρέπεται μόνο στο Πακιστάν σε έξι μήνες για να σώσει τη ζωή της γυναίκας. Δεν είναι σαφές εάν ο τερματισμός πραγματοποιήθηκε από ιατρό.

Αξιωματούχοι του νοσοκομείου επιβεβαίωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το κορίτσι βιάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά τον θάνατό της, ο πατέρας της Ουζμά υπέβαλλε μήνυση στην αστυνομία της Οκάρα, η οποία συνέλαβε και τους δύο υπόπτους.

Τον Σεπτέμβριο, ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Imran Khan ζήτησε να απαγχονιστούν ή να ευνουχιστούν χημικά οι χειρότεροι σεξουαλικοί παραβάτες εν μέσω οργής για τον βιασμό μιας γυναίκας στις αρχές του ίδιου μήνα.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8842917/Pakistani-girl-dies-abortion-raped-uncle.html
πηγη tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου