5


Translate

31 Δεκ 2020

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ??? (Βιντεο)

Μελετώντας την 13η φλόγα έπεσα στην σελίδα που αναφέρεται σε αυτό το θέμα και θυμήθηκα τοτε καπου στο 1982 το πείραμα που έκανα όταν το πρωτο-διάβασα νέος.
-Ένα απλό μαγνητόφωνο με κασέτα, το άφησα έξω το βράδυ στην βεράντα να καταγράψει μέσα στην ησυχία της νύχτας,για δυο ώρες περίπου.-Πράγματι υπήρξαν φωνές στην ταινία, μα δίχως τα κατάλληλα μηχανήματα, δεν μπορούσα να ξεχωρίσω κάτι συγκεκριμένο.!!!
-Το θεμα εχει ως εξης :
-«Βρετανικό ηλεκτρονικό περιοδικό »Γουάιρλες» τεύχος Ιουνίου 1971 σελ. 312 με τίτλο Ηλεκτρονική επικοινωνία με τους νεκρούς ???
-Ήμουν περίπου 14 χρόνων όταν βρήκα σε σοφίτα ένα παμπάλαιο, μουσειακό θα έλεγα ραδιόφωνο. Το καθάρισα και την νύχτα κάπου στις δυο αφαιρούσα το πηνίο της κεραίας για να αλλάζω τις συχνότητες και μια βραχνή φωνή έσπαζε την σιωπή με λίγες λέξεις. Όλα αυτά τα θυμήθηκα διαβάζοντας το βιβλίο »Ρήγμα» του Φρηντ Γριντ, όπου ο συγγραφέας ισχυριζόταν ότι αν άφηνε να λειτουργήσει μαγνητόφωνο χωρίς εξωτερική σύνδεση, μπορεί να βρεθεί να αναπαράγει φωνές που ανήκουν σε φωνές νεκρών.
-Άλλος έχει καταγράψει 72.000 από αυτές τις φωνές. Μελετήθηκαν, υπάρχουν, όμως όλοι δεν συμφωνούν ότι προέρχονται από νεκρούς. Φφωναζόσουν τα ονόματά μας, λένε πράγματα κατανοητά, όμως τα ονόματα που δίνουν ξέρουμε ότι ανήκουν σε ανθρώπους που έχουν αφήσει αυτή την γη.
-Οι φυσικοί δεν μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο, ούτε οι ψυχολόγοι. Οι φωνές δεν έχουν σχηματιστεί με ακουστικά μέσα. Η ταχύτητά τους είναι διπλάσια του ανθρωπίνου λόγου και ο ρυθμός παραμένει ίδιος και στα 72.000 παραδείγματα που εξετάστηκαν».
-ΡΑΜΠΑ !!!
-Από τότε δεν έχω ακούσει ή διαβάσει κάτι που να έφτασε στις μέρες μας. Έτσι παραμένει το μυστήριο γύρω από αυτό το θέμα.!!!
.
Το Φαινόμενο Ηλεκτρονικής Φωνής ή Φ.Η.Φ. είναι ο τρόπος με τον οποίο οι νεκροί επικοινωνούν με τους ζωντανούς μέσω των στατικών θορύβων των σύγχρονων ηλεκτρονικών συσκευών. Το Φ.Η.Φ. είναι η επικοινωνία με μία άλλου είδους πραγματικότητα μία άλλου είδους διανόηση. Το Φαινόμενο Ηλεκτρικής Φωνής, μέσω των διαφόρων συσκευών μας δίνει διάφορες φωνές που ανήκουν σε άτομα που έχουν ήδη πεθάνει. Είναι ανεξήγητες ηχογραφημένες φωνές. Διάφοροι μηχανικοί που έχουν ελέγχει αυτού του είδους θορύβους λένε ότι δεν είναι φυσιολογικοί. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επιστημονική εξήγηση για την ύπαρξή τους. Διάφοροι ερευνητές μελετούν το Φ.Η.Φ. αναζητώντας απαντήσεις.
Πολλοί επιστήμονες παγκοσμίως μελετούν το Φ.Η.Φ. γιατί είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάποια άλλη διάσταση. Η ύπαρξη αυτών των ηχογραφήσεων γεννά πολλά ερωτήματα. Τι είναι αυτό και πως γίνεται να υπάρχει εκεί αυτή η φωνή; Μήπως τελικά οι φωνές των νεκρών είναι γύρω μας;
Οι ερευνητές αναφέρουν ότι το Φ.Η.Φ. μπορεί να το ηχογραφήσει ο καθένας. Ένα βασικό στοιχείο είναι η εξασφάλιση ήχου στο υπόβαθρο. Άλλοι επιστήμονες πιστεύουν ότι το Φ.Η.Φ. είναι μια τηλεκινητική μεταχείριση των φυσικών δυνάμεων.
Τα Φ.Η.Φ. έχουν διάρκεια μερικών δευτερολέπτων (ακούμε σύντομους ήχους). Από τα χιλιάδες μηνύματα Φ.Η.Φ. περίπου 1 στα 12 είναι απειλητικά.
Αν υπάρχει ζωή μετά θάνατον, αν επιβιώνουμε από τον φυσικό θάνατο πως επηρεάζεται ο τρόπος που επιλέγουμε να ζήσουμε στον κόσμο;
Επιμέλεια, διορθώσεις κειμένων: diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου