5


Translate

15 Δεκ 2020

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Μαρτίνς για το ντέρμπι

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης  στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ (Τετάρτη 19:30, novasports1HD).
Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί και Ελ Αραμπί. Εκτός των πλάνων του Πορτογάλου παραμένουν οι Βαλμπουενά, Χασάν και Μπρούνο, όπως και ο Βινάγκρε. Όσο για την πιθανή 11άδα υπάρχει μία προσέγγιση με 4-3-3. Με Σα στα γκολπόστ και άμυνα με Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας και Ραφίνια. Στο κέντρο Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη με τον Τιάγκο Σίλβα να διεκδικεί θέση. Τριάδα μπροστά με Φορτούνη - Μασούρα ή Βρουσάι - Ελ Αραμπί. Πιθανότητες για την 11άδα έχει και ο Ραντζέλοβιτς ενώ ο Μπρούμα θα είναι στα πλάνα αλλά έχει ένα διάστημα αγωνιστικής αποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου