5


Translate

5 Ιαν 2021

Ζήτω οι Ικαροι μας

Ως ποτε αθηναιοι θα ανεχεστε! 
ετοιμαστειτε να ζησεται τρομερες καταστασεις εαν δεν εξεγερθειτε εναντια στην προδοσια των πολιτικων σας! 
ξερετε τι κρυβει το Αιγαιο?
Πρεπει να ανοιξουμε το δρομο Του Αγιου Βασιλευ μας αυτος θα μας τα μοιρασει και το γκαζι και το πετρελαιο και την γη! Ξυριστε και τους δαιμονες που εισχωρισαν στην αγια εκκλησια Του. Και μονον ετσι θα ενεργοποιηθουν τα οπλα τα πνευματικα!Ποιον περιμενετε να προστατευσει τα παιδια σας ? Να σας θυμισω τα λογια του Πατροκοσμα!<< απο ψηλα και μεσα απτο λιμανι θαρθει ο χαλασμος εσεις θα φυγεται απο τα αριστερα και οχι απο τα δεξια! Δλδ θα φυγετε απο το δρομο που οδηγει προς Θεσαλλονικη και οχι απο τον Πειραια!
Ειδεν τον βοβαρδισμο ο Αγιος Κοσμας ο Αιτωλος του Πειραια! <<θα τους βλεπετε αλλα δεν θα τους ακουτε !>> Γνωριζουν οι Τουρκοι οτι δεν μπορουν να σηκωσουν την αεροπορια τους απεναντι στους Ικαρους μας!Χεσμενοι ειναι εδω και πολυ καιρο οι τουρκοι τριβοντε στην κλιτσα του τσποπανι και δεν θα την γλυτωσουν. εμεις θα δικασουμε τους προδοτες πολιτικους ! Συντομα μπενομε Μικρα Ασια και Μακεδονια να ετοιμαζοντε και οι αποστρατοι μας, θα χρειαστουμε κυβερνητες πολεων! Να την χεσω για Δημοκρατορια! Βουλευτε Δικαστε τραπεζιτες εν ολοι μια κλικα !Αυτοι ειναι ο εχθρος των παιδιων μας ! το ιδιο το συστυμα!Τους πληρωνεις για να σε διατασουν !
Μεγαλη ανωμαλια τελικα η Δημοκρατια! Τοσον πλουτο εχει η Ελλαδα στα σπλαχνα της ,για να μην μιλησω και για τις φυσικες τις ομορφιες! κοιταξετε πως ζουμε και κοιταξετε πως ζουν και αυτοι που κυβερνουν ! κοιταξετε τι συνταξεις περνουν που εσυ τις πληρωσες Ελληνες με τον δικο σου ιδρωτα και κοπον ! επομενως σωστος ο Αγιος Παΐσιος! Να σας θυμισω τα λογια του -<< ΟΑργηγος της Ελλαδας πρεπει να ειναι Αγιος, τον πονηρο ενας πονηρος τον καταλαμβενει ή ενας Αγιος! γι αυτο ο Αγιος Βασιλευ πρεπει να ειναι Αγιος θα σας φλυτωσει απο πολλα δεινα!>> κοιταξετε τους πολιτικους μας , αλλα μας εδειξαν και αλλα μας εμπειξαν! Η Κυπρος κυνδινευει να Τουρκοποιηθει που ειναι η Ελλαδα? εμεις ειμαστε η Ελλαδα και οχι αυτοι που κυβερνουν!Ο Αγιος Βασιλευ μας δεν εχει αναγκη απο πλουτη ουτε απο χρημα μια προφητεια λεει !!!!
Αφησε Γεροντα την κατοικια του φυτου μεσα σου κατοικουν ολα τα Αγαθα του ουρανου και της Γης !ο Ους του ανθρωπου ουκ ακουσον και ο οφθαλμος του ανθρωπου ουκ ειδεν ! Ε τι να σς πω και την πετρα χρυσον κανει! Να μας διδαξει θελει ο Αγιος Βασιλευ !Και μονον Αυτος εχει την εξουσια στον θανατο και στην Ζωη ,αρρωστια και υγεια ! και μονον Αυτος μπορει να αιχμαλωτισει και να ελευθερωσει ! ετοιμαστειτε να ανοιξομεν τον δρομο Του! Ζητω οι ενοπλες Δυναμεις μας!
Δ. Παπαμιλτιαδους
 πηγη triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου