5


Translate

9 Ιαν 2021

Για το αήττητο και τη διεύρυνση της διαφοράς στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός - Φουλ των αλλαγών από Μαρτίνς

Τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο αντιμετωπίζει απόψε (19:30) ο Ολυμπιακός για τη 16η αγωνιστική της Super League 1. 
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα και να μεγαλώσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους, πριν από την εξ αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (13/1, 19:30) με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός μετρά 29 ματς χωρίς ήττα μακριά από το Καραϊσκάκη και χρειάζεται άλλα πέντε παιχνίδια για να καταρρίψει το απόλυτο ρεκόρ της ομάδας του Μίτσελ (με 34 αγώνες χωρίς ήττα).

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, αμυντικό δίδυμο τους Σισέ και Μπα και στα άκρα τους Ντρέγκερ (ή Ανδρούτσο) και Ρέαμπτσιουκ.

Στο κέντρο θα είναι ο Εμβιλά με τον Καμαρά, σε ρόλο οργανωτή ο Βαλμπουενά, ενώ οι Βρουσάι και Μασούρας θα αγωνιστούν στα άκρα της επίθεσης και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή αυτής.

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού έμειναν οι Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Κάιπερς και Σουρλής.

Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός, που προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα (1-0) από την ΑΕΚ, θα προσπαθήσει, παρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης, να παρουσιαστεί σοβαρός για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Λιάβας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του κόντρα στους Πειραιώτες. Επίσης, θα λείψουν και οι Μεντόσα και Ματσόλα για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, εν αντιθέσει με τον Ντίας που είναι ξανά διαθέσιμος.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Άλβαρες, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Τζανακάκης, Βέργος, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις.

Ολυμπιακός: Ανδρούτσος, Μπα, Μπρούμα, Σισέ, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χασάν, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου