5


Translate

18 Μαρ 2021

Για το «θαύμα» στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Για το "θαύμα" στο "Έμιρεϊτς" ο Ολυμπιακός που δοκιμάζεται απόψε (19:55) κόντρα στην Άρσεναλ, στη ρεβάνς του 1-3 στο Φάληρο για τους "16" του Europa League.
Οι Πειραιώτες έχουν να ανέβουν έναν... Γολγοθά για να επαναλάβουν τον περσινό τους θρίαμβο επί της ομάδας της Αγγλίας, όταν είχαν πανηγυρίσει μία επική πρόκριση μέσα στο Λονδίνο επί των "κανονιέρηδων", παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa. 

Αυτή τη φορά η αποστολή του Ολυμπιακού για να προκριθεί για πρώτη φορά στους "8" της διοργάνωσης (έχει άλλη μία πρόκριση ως Κυπελλούχων) είναι πολύ πιο δύσκολη μετά το 1-3 του "Γ. Καραϊσκάκης", αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έσπευσε στη συνέντευξη Τύπου να εκφράσει την πίστη του για ανατροπή της κατάστασης. 

Με δύο νέες σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι ερυθρόλευκοι, καθώς τέθηκαν νοκ άουτ οι Βαλμπουενά και Χασάν, ενώ εκτός "μάχης" παραμένουν και οι Σεμέδο, Αβραάμ. Στον αντίποδα, είναι ενισχυμένοι με τον Μπα που έλειψε στο πρώτο παιχνίδι, ενώ μπήκε στην αποστολή και ο Βρουσάι. 

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Μαρτίνς, ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε σχήμα-έκπληξη στη χθεσινή προπόνηση, με σύστημα 5-4-1 και μένει να φανεί αν θα εμμείνει σ' αυτό ή θα πάει στο κλασικό 4-3-3. Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε τον Σα κάτω από τα δοκάρια, τους Ανδρούτσο, Ρέαμπτσιουκ στα δύο άκρα της άμυνας και στόπερ τους Μπα, Παπασταθόπουλο, Χολέμπας. Στο κέντρο τους Μασούρα, Καμαρά, Εμβιλά, Φορτούνη και στην κορυφή τον Ελ Αραμπί. 

Ο Μικέλ Αρτέτα αναμένεται να παρατάξει την Άρσεναλ με σχηματισμό 4-2-3-1 και τους Λένο, Μπεγερίν, Νταβίντ Λουίς, Γκάμπριελ, Τίρνε στην άμυνα, τους Τσάκα, Πάρτεϊ στο κέντρο και τους Πεπέ, Όντεγκααρντ, Γουίλιαν πίσω από τον Ομπαμεγιάνγκ. 

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου