5


Translate

7 Μαρ 2021

Με περιορισμένο ροτέισον κόντρα στη «λαβωμένη» Λαμία πριν την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός

Στις 3:00 το μεσημέρι ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην αναμέτρηση που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League 1.
Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκανε κάποια πρόβα για την ενδεκάδα, αλλά αναμένεται να επιστρέψουν σε αυτήν αρκετοί από τους βασικούς και παράλληλα, να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι άλλοι ενόψει και του πρώτου ματς με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League (11/3, 22:00).

Κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Σα, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ ή Χολέμπας.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Τιάγκο Σίλβα, ενώ πιο μπροστά θα παίξει ένας εκ των Βαλμπουενά ή Φορτούνη.

Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Κάιπερς και Χασάν.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Καμαρά, αλλά και οι τραυματίες Σεμέδο, Αβραάμ και Βρουσάι.

Στον αντίποδα, η Λαμία γνωρίζει πως πρόκειται για ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Όμως, θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εκτός αποστολής για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έμειναν οι τραυματίες Μπα, Γκαζαριάν, Βλαχομήτρος, Ταϊρόν, ο τιμωρημένος Τζανετόπουλος, αλλά και οι Επασί, Αντέτζο, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Μπεχαράνο κι Αραμπούλι.

Αναλυτικά η 20άδα της Λαμίας: Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Προβυδάκης, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλης, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαρτίνες, Μαργαρίτης, Βασιλακάκης, Μπιόρνασον, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Κωστίκας.

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου