5


Translate

25 Απρ 2021

Για ακόμα μία νίκη ο Ολυμπιακός, αναζητώντας «εκδίκηση» η ΑΕΚ - Τα πλάνα Μαρτίνς και Χιμένεθ

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει το τελευταίο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1, της πρώτης για τον δεύτερο γύρο του μίνι πρωταθλήματος.
Στις 7:30 το απόγευμα ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, όμως θέλουν να δώσουν συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα τη φετινή σεζόν με αποκορύφωμα το 1-5 μέσα στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των αγώνων κατάταξης.

Από την πλευρά της, η Ένωση θέλει το τρίποντο μέσα στο Φάληρο για να διατηρήσει το προβάδισμα έναντι του Παναθηναϊκού για το ένα εισιτήριο των προκριματικών του Europa Conference League, αλλά και για «εκδίκηση» για τη βαριά ήττα του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα παραταχθεί με 4-3-3.

Την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Κρίστινσον, ως επιβράβευση για την εμφάνισή του στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Μπροστά από τον Ισλανδό τερματοφύλακα θα είναι από δεξιά προς τα αριστερά οι Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο και Χολέμπας.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Φορτούνης. Δεξιά στην επίθεση θα είναι ο Μπρούμα, αριστερά ο Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Κάιπερς και Χασάν.

Εκτός έμειναν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ουσεϊνού Μπα.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, από την πλευρά της, θα παραταχθεί με παρόμοιο σχήμα απέναντι στους ερυθρόλευκους. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αθανασιάδης, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Βασιλαντωνόπουλο, Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι (ή Νεντελτσιάρου) και Λόπες.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σιμάνσκι και ο Γαλανόπουλος, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Κρίστιτσιτς. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Γκαρσία, Μάνταλος και Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Μιτάι, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς και Κοσίδης.

Εκτός έμειναν οι Χνιντ, Λάτσι, Μπακάκης, Ολιβέιρα, Σιμόες, Ραντόνια, Νταντσένκο και Χριστόπουλος.

 πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου