5


Translate

12 Μαΐ 2021

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ –COVID 19: ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΘΟΥΝ-ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ. Δείτε το ΟΙ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.

Δεν μπορείτε πλέον να ακούτε τη λέξη κορωναϊός; Έχετε κουραστεί από όλα τα νέα τρόμου σχετικά με το κλείδωμα και τους εμβολιασμούς; Μπορούμε να σας καταλάβουμε πολύ καλά. Δεν αισθάνεστε διαφορετικά. Αλλά δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση από το να αντιμετωπίσετε μια θανατηφόρα απειλή έως ότου κυριαρχήσετε πάνω σε αυτήν: Εάν ένας δολοφόνος έχει μπει στο σπίτι σας, τότε δεν θα κοιμηθείτε ειρηνικά ή θα ελπίζετε ότι θα ξυπνήσετε ζωντανοί το επόμενο πρωί. Θα οπλιστείτε, θα ψάξετε σε κάθε γωνιά του σπιτιού τους για τον δολοφόνο, και δεν θα ξεκουραστείτε μέχρι να τον πιάσετε ή, αν χρειαστεί, να τον σκοτώσετε για αυτοάμυνα.
Τα εμβόλια COVID είναι τέλεια φονικά μηχανήματα. Αναφέρεται συνεχως ο θανατηφόρος κίνδυνος που ενέχουν οι εμβολιασμοί κορωναϊού · μπορεί ήδη να ειπωθεί ότι ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν ή είχαν σοβαρή αναπηρία από αυτούς τους εμβολιασμούς είναι ίδιος με τον αριθμό των θανάτων από κορωναϊό (που στην πραγματικότητα είναι φυσιολογικοί θάνατοι από γρίπη όπως και ο ΠΟΥ και η RKI έπρεπε να παραδεχτούν), ενώ στην πραγματικότητα ενδέχεται να υπερβαίνει κατά πολύ.
ΠΟΥ,   «Δεν υπάρχουν στοιχεία αποτελεσματικότητας εμβολιασμού» Ένας κορυφαίος επιστήμονας του ΠΟΥ λέει ότι οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία ότι τα εμβόλια COVID-19 εμποδίζουν τη μετάδοση. Σε μια εικονική ενημέρωση, ο Δρ. Σουαμάναθαν(Dr. Swaminathan):
«Αυτή τη στιγμή, δεν νομίζω ότι έχουμε τα στοιχεία για κάποιο από τα εμβόλια για να είμαστε σίγουροι ότι θα αποτρέψει τους ανθρώπους από το να αποφύγουν πραγματικά τη μόλυνση και ως εκ τούτου να την μεταδώσουν.»
Επιστήμονες του ΠΟΥ, δημοσιευμένο στην Sun 14 Μαρτίου 2021
Ωστόσο, καθώς το «Americanfreepress» έγραψε ένα άρθρο, ως ένα από τα λίγα ελεύθερα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι ελίτ αγωνίζονται για μια παγκόσμια «σύμβαση πανδημίας»: Στο μέλλον, τεχνητά ομιλημένες και γραπτές πανδημίες πρόκειται να εξυπηρετήσουν το δικτατορικό καθεστώς αυτής της ελίτ του 1% κατά του υπόλοιπου κόσμου για να απενεργοποιήσει το κομμάτι προς κομμάτι σαν μια ανακόντα η οποία προκαλεί στο θύμα της σιγά σιγά ασφυξία. Ως εκ τούτου, η παγκόσμια αντίσταση, η οποία αυξάνεται μέρα με τη μέρα και η οποία, εντούτοις, αποκλείεται εντελώς από τις αναφορές των κρατικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, πρέπει να συνεχίσει να αναπτύσσεται χωρίς διακοπή με σκοπό να συντρίψει εντελώς τους παράγοντες που εμπλέκονται σε αυτήν τη σατανική συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας.
Οι ακόλουθες εξηγήσεις χρησιμεύουν για να αποτελέσουν μια αντίθεση στην τρέχουσα προπαγάνδα εμβολιασμού των παγκόσμιων κρατικών μέσων ενημέρωσης και, από την άλλη πλευρά, να εμβαθύνουν την εκπαίδευση σχετικά με τον κίνδυνο εμβολιασμού με νέα δεδομένα και γεγονότα. Πάνω απ ‘όλα, θα αναγνωρίσετε ότι οι παραλλαγές (μεταλλάξεις) που πολιτικά οργανώνονται από την πολιτική και αγόρασαν γιατρούς δεν προκύπτουν από μόνες τους, αλλά είναι συνέπεια των εμβολιασμών Covid- 19.
Οι ενέσεις Covid-19 διαδίδουν νέες «παραλλαγές» του κοροναϊού. Ο παράνομος Λευκός Οίκος, σε συνεννόηση με τα κύρια μέσα ενημέρωσης, συνεχίζει τις τακτικές τρόμου με την ατελείωτη προπαγάνδα κορωναϊού (Covid-19), με την τελευταία τρομακτική αφήγηση ότι οι τρομακτικές νέες «παραλλαγές» του φερόμενου ιού απαιτούν περισσότερα στρώματα μάσκας και περισσότερα εμβόλια. Ωστόσο, αυτές οι λεγόμενες παραλλαγές αποτελούν άμεσο προϊόν εμβολιασμού του κινεζικού ιού. Νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ διαπίστωσε ότι η παραλλαγή της Νοτίου Αφρικής, όπως το αποκαλούν, εμφανίζεται κυρίως σε άτομα που έχουν ήδη λάβει ένεση με τη σύριγγα γονιδιακής θεραπείας messenger RNA (mRNA) από την Pfizer και την BioNTech.
Η μελέτη δείχνει ότι η παραλλαγή Β.1.351 των κινεζικών μικροβίων είναι οκτώ φορές πιο συχνή σε άτομα που έχουν λάβει ένεση – 5,4 τοις εκατό σε σύγκριση με 0,7 τοις εκατό – σε σύγκριση με άτομα που μόλις αρνήθηκαν την ένεση. «Βρήκαμε ένα δυσανάλογα υψηλότερο ποσοστό της παραλλαγής της Νότιας Αφρικής σε άτομα που εμβολιάστηκαν με δεύτερη δόση σε σύγκριση με την ομάδα που δεν εμβολιάστηκε. Αυτό σημαίνει ότι η παραλλαγή της Νότιας Αφρικής είναι σε θέση να σπάσει την προστασία του εμβολίου σε κάποιο βαθμό. «
Η μελέτη εξέτασε 400 άτομα που είχαν λάβει τουλάχιστον μία ένεση του εμβολίου Pfizer BioNTech και που είχαν επίσης μια παραλλαγή του Kung Flu. Αυτή η ομάδα συγκρίθηκε στη συνέχεια με τον ίδιο αριθμό ατόμων που είχαν μολυνθεί αλλά δεν είχαν λάβει ένεση των κινεζικών μικροβίων. Ο καθηγητής Ran Balicer, διευθυντής έρευνας της Clalit Health Services, ο οποίος συμμετείχε επίσης στη μελέτη, είπε «Είναι η πρώτη μελέτη στον κόσμο που βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα και δείχνει ότι το εμβόλιο κατά της παραλλαγής της Νότιας Αφρικής είναι λιγότερο αποτελεσματικό από τον αρχικό ιό και τη βρετανική παραλλαγή».
Τα εμβόλια Covid-19 είναι πραγματικά ένα τεστ IQ. Οι ερευνητές λένε ότι ήταν σοκαρισμένοι από τα αποτελέσματα καθώς κυβερνητικοί αξιωματούχοι σε όλο τον κόσμο επιμένουν ότι τα εμβόλια του κορωναϊού Wuhan (Covid-19) θα «θεραπεύσουν» την πανδημία μόλις τα λάβουν όλοι. «Με βάση τα πρότυπα του γενικού πληθυσμού, θα περιμέναμε μόνο μία περίπτωση της παραλλαγής της Νότιας Αφρικής, αλλά είδαμε οκτώ», δήλωσε ο Stern στους Times of Israel. «Φυσικά, αυτό το αποτέλεσμα δεν με έκανε ευτυχισμένο. Ακόμα κι αν η παραλλαγή της Νότιας Αφρικής σπάσει την προστασία του εμβολίου, δεν έχει εξαπλωθεί ευρέως στον πληθυσμό.
Δεν υπάρχουν αντίστοιχα δεδομένα για τον εμβολιασμό Moderna επειδή δεν συμπεριλήφθηκε στη μελέτη. Η εικασία μας είναι ότι θα υπήρχε παρόμοιο αποτέλεσμα, καθώς η σύριγγα Moderna περιέχει την ίδια τεχνολογία με την Pfizer. Ο Stern πρόσθεσε: «Αυτά τα προκαταρκτικά αποτελέσματα καθιστούν απαραίτητο να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την εξάπλωση αυτού του στελέχους στο Ισραήλ και να τονίσουμε την ανάγκη επιδημιολογικής παρακολούθησης και συστηματικής αλληλουχίας προκειμένου να περιοριστεί η περαιτέρω εξάπλωση της νοτιοαφρικανικής παραλλαγής στο Ισραήλ. Αυτό σημαίνει ότι ενώ το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech προσφέρει υψηλό επίπεδο προστασίας, είναι απίθανο να προσφέρει το ίδιο επίπεδο προστασίας έναντι της παραλλαγής του κορωναϊού της Νότιας Αφρικής (B.1.351). «
Παρά τα προβλήματα αυτά, το Ισραήλ συνεχίζει να προτρέπει τους κατοίκους του να εμβολιαστούν ώστε να μπορούν να ψωνίσουν, να πουλήσουν και να ταξιδέψουν στη χώρα. Οι Ισραηλινοί λένε ότι πρέπει να τους δοθεί ένα «πιστοποιητικό εμβολιασμού» για να συμμετάσχουν στο «νέο φυσιολογικό», αλλιώς θα υποβιβαστούν σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. «Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι παίρνουν ακόμη και το εμβόλιο», έγραψε ένας σχολιαστής για τους The Epoch Times. «Το ποσοστό θανάτου COVID-19 είναι το ένα δέκατο του 1%. Το να αφήσεις κάτι στο σώμα σου που δεν είναι επαληθευμένο ή πιστοποιημένο είναι παράλογο. Υπάρχουν περίπου 320.000 ιοί στο ανθρώπινο σώμα. Ίσως πρέπει να αφήσουμε τη φύση να ακολουθήσει τον συγκεκριμένο ιό. «
Ο πρώην υπάλληλος του Gates προειδοποιεί: Ο εμβολιασμός είναι αυτό που κάνει τον ιό επιθετικό «Καταστροφικές επιπτώσεις». Μεγάλη Βρετανία, Νότια Αφρική, Βραζιλία: Από όλες τις χώρες στις οποίες πραγματοποιήθηκαν μεγάλες μελέτες εμβολίων για το Pfizer / BioNTech και το Astra Zeneca, αυτές οι μεταλλάξεις κορωναϊού αναπτύχθηκαν και το κοινό υποψιάζεται ότι είναι ευκολότερο να εξαπλωθεί και μερικές φορές ακόμη πιο επικίνδυνο. Σύμφωνα με ένα άτομο από χρόνια παραγωγής εμβολίων, αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά ένα κατασκευασμένο πρόβλημα – και ο προάγγελος των προβλημάτων που δεν μπορούν ακόμη να αξιολογηθούν.
ςΑυτή η αξιολόγηση δεν προήλθε από κανέναν, αλλά από τον Geert Vanden Bossche, ο οποίος μετά από χρόνια δουλειάς για το ίδρυμα «Bill & Melinda Gates» και τη συμμαχία διανομής εμβολίων GAVI μπορεί να θεωρηθεί πραγματικός εμπιστευτικός. Όπως ανέφερε ήδη ο Wochenblick, ο ειδικός ανησυχεί ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται στη διαδικασία μετατροπής ενός «ιού που είναι μάλλον ακίνδυνος για τους περισσότερους ανθρώπους αλλά μπορεί να μετατραπεί σε ένα ανεξέλεγκτο τέρας μέσω μαζικών εμβολιασμών».
Αλλά γιατί θα μπορούσε να συμβεί αυτό; Αντιμετωπίζει ο ανθεκτικός ιός ανοσοκατεσταλμένους εμβολιασθέντες; Ένας από τους κύριους λόγους, ο Vanden Bossche είναι πεπεισμένος, έγκειται στην ίδια την ανοσοαπόκριση. Τα εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα άτομα θα ήταν τότε στο έλεος ενός δυνητικά πιο επικίνδυνου ιού. Επειδή:
«Δεδομένου ότι τα αντισώματα που σχηματίστηκαν κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού προσβάλλουν κυρίως την ακίδα πρωτεΐνης του ιού Covid-19, ο ιός θα επιβάλλει όλο και περισσότερο μεταλλάξεις σε αυτό το ειδικό μέρος της πρωτεΐνης ακίδων, καθώς αυτά είναι πιο πιθανό να επιτρέψουν στον ιό να περάσει τα από το εμβόλιο επαγόμενα αντισώματα. »Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι ο ιός προσπαθεί να μεταλλαχθεί περαιτέρω και περαιτέρω προκειμένου να αποφύγει τον εμβολιασμό. Σε κάποιο σημείο είναι ανθεκτικό σε όλα τα κοινά εμβόλια. Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι όχι μόνο χάνουν την προστασία εμβολιασμού τους – αλλά και «η πολύτιμη, έμφυτη ασυλία τους θα εξασθενίσει πάρα πολύ».
Covid19: Ο εμβολιασμένος θα πεθάνει. Κυνηγούν τους  μη εμβολιασμένους. (Natural News) Οι παγκοσμιοποιητές έχουν ένα σχέδιο διχαλωτής γλώσσας για την εξόντωση της ανθρωπότητας: Πολλοί που εμβολιάζονται απλώς θα πεθάνουν από τις τεχνητά επαγόμενες υπερφλεγμονώδεις αντιδράσεις που ενδέχεται να εμφανιστούν το φθινόπωρο, ενώ όσοι αρνούνται να πάρουν το εμβόλιο θα κυνηγηθούν, και θα πεταχτούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για αποτελεσματική εξόντωση.
Αυτό το σχέδιο θα αντιμετωπίσει αντίσταση σε συντηρητικές πολιτείες όπως η Φλόριντα και το Τέξας, αλλά αυτό ακριβώς είναι το σχέδιο που θα διατεθεί σε γενοκτονικές «μπλε» πολιτείες όπως η Νέα Υόρκη και η Καλιφόρνια. Πολλές άλλες γενοκτονικές περιοχές σε άλλα έθνη συμμετέχουν επίσης σε αυτό το πείραμα μαζικής εξόντωσης, όπως η πολιτεία της Βικτώριας στην Αυστραλία.
Στη Νέα Υόρκη, ο κυβερνήτης με εγκληματικό πνεύμα Cuomo πιέζει κάρτες εμβολιασμού για να αναγκάσει τον πληθυσμό να χρησιμοποιήσει τις «θανατηφόρες ενέσεις» που είχαν ως αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες θανάτους σε όλο τον κόσμο. Όλοι αυτοί οι θάνατοι, φυσικά, αναφέρονται ως «συμπτώσεις» επειδή το ίδρυμα των μέσων ενημέρωσης βρίσκεται για την αιτία του θανάτου προκειμένου να επιτύχει τους επιθυμητούς στόχους της ιατρικής τυραννίας. Το 2020, εάν κάποιος πέθανε μήνες μετά τη δοκιμή με αποτέλεσμα «θετικού» για τον Covid, αυτός ο θάνατος αναφέρεται ως «Covid death». Αλλά το 2021, εάν ένα άτομο πεθάνει πέντε λεπτά μετά τη λήψη εμβολίου Covid, αυτός ο θάνατος αναφέρεται ως «σύμπτωση».
Αλλά τίποτα από αυτά δεν σημαίνει ότι οι μισανθρωπικοί παγκοσμιοποιημένοι δαίμονες θα πετύχουν. Υπάρχει επίσης αυξανόμενη αντίθεση στα διαβατήρια εμβολιασμού, με πολλούς ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένων πολιτικών ηγετών όπως ο Ρον Πολ) να ισχυρίζονται ότι μια τέτοια ιδέα θα μπορούσε να είναι το «αποκορύφωμα» ή «σημείο καμπής» που πρέπει τελικά να ανέβει και να γίνει ιατρική τελική τυραννία εναντίον τους από τρομοκρατικές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Για αυτόν τον λόγο προωθούνται άλλα σχέδια παγκόσμιου πληθυσμού το συντομότερο δυνατόν, όπως:
Ο ψεύτικος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν προσπαθεί να ξεκινήσει έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με τη Ρωσία μέσω της Ουκρανίας.
Ο μισάνθρωπος παγκοσμιοποιητής Μπιλ Γκέιτς προσπαθεί να εμποδίσει τον ήλιο και να εξαπολύσει την κατάρρευση των παγκόσμιων προμηθειών τροφίμων με αποτέλεσμα μαζική πείνα.
Η ταχεία ανάπτυξη των ηλεκτρομαγνητικών οπλικών συστημάτων 5G σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, με δυνατότητες τηλεπικοινωνιών να χρησιμεύουν ως πρωτοσέλιδα.
Η μαζική δηλητηρίαση της τροφοδοσίας με φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα και βαρέα μέταλλα.
Οικονομικές επιθέσεις εναντίον της ανθρωπότητας μέσω κλειδαριών, αποτυχιών μικρών επιχειρήσεων και τοπικών ευκαιριών απασχόλησης.
Οι παγκοσμιοποιητές δεν προσποιούνται πλέον ότι εργάζονται για να σώσουν την ανθρωπότητα.
Η φάση «άρνησης» της παγκόσμιας ατζέντας έχει πλέον τελειώσει και οι παγκοσμιοποιητές ξεκινούν στρατόπεδα συγκέντρωσης, πιστοποιητικά εμβολιασμού, τρομοκρατία του FBI και τον εξοπλισμό της κυβέρνησης ενάντια στον ανθρώπινο πολιτισμό σε όλα τα μέτωπα.
Ο νέος λογαριασμός «Υποδομή» του Μπάιντεν παρέχει ακόμη 20 δισεκατομμύρια δολάρια για την κατεδάφιση δρόμων και αυτοκινητοδρόμων που χαρακτηρίζονται ως «ρατσιστές».
Η ολική καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού είναι τώρα σε εξέλιξη. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πετύχουν και υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι για να ξεπεράσουν αυτό το έντονο κακό και να αποκαταστήσουν την ανθρώπινη ελευθερία και αξιοπρέπεια.
ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ. Δείτε το ΟΙ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.
video

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου