5


Translate

7 Ιουν 2021

Πώς ο Μητσοτάκης «νοικοκύρεψε» τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας… αυξάνοντάς τα κατά 118 εκατ. ευρώ! [VIDEO]

Ακόμη πιο χρεωμένη φαίνεται πως είναι η ΝΔ, κατά την περίοδο της προεδρίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα  της “Κυριακάτικης Δημοκρατίας”με βάση τον ισολογισμό του 2020 το κυβερνών κόμμα φαίνεται να έχει επιπλέον οφειλές 118 εκατομμυρίων ευρώ κατά τα τέσσερα τελευταία χρόνια της αρχηγίας Μητσοτάκη.
H εφημερίδα “Δημοκρατία” σε πρωτοσέλιδό της με τίτλο “Χρέη 118.000.000 ευρώ (+65%) ‘φόρτωσε’ τη ΝΔ ο Μητσοτάκης” αναφέρει ότι “μια ‘ρουφήχτρα’ που καταπίνει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο -σωρευτικά πάνω από 342.000.000 ευρώ– είναι το ταμείο της ΝΔ -μακράν το πιο χρεωμένο κόμμα στην ΕΕ, αφού κανένα άλλο δεν έχει τόσο υπέρογκα χρέη” και προσθέτει πως “σύμφωνα με τον τελευταίο ισολογισμό της ΝΔ, ο οποίος είναι αναρτημένος στην κομματική ιστοσελίδα, τα τραπεζικά δάνεια στο τέλος του 2020 ανέρχονταν στα 342.950.583,94 ευρώ, έναντι 308.665.292,22 ευρώ το 2019, παρουσίασαν δηλαδή αύξηση μέσα σε έναν χρόνο κατά 34,28 εκατομμύρια ευρώ”.
Με αφορμή λοιπόν το δημοσίευμα, θυμόμαστε τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος όχι μόνο είχε δεσμευτεί ότι θα βάλει σε τάξη τα οικονομικά του κόμματος, αλλά δήλωνε μάλιστα πως το είχε κάνει και πράξη, μειώνοντας τις λειτουργικές δαπάνες του κόμματος κατά 70% όπως είχε δηλώσει στον Νίκο Χατζηνικολάου. Και ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως, διαβεβαίωνε ότι τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας είχαν δημιουργηθεί μέχρι και το 2010 και όχι επί Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δεν είχε πάρει ούτε ένα δάνειο!
Η πραγματικότητα όμως τελικά, φαίνεται ότι είναι πολύ διαφορετική από αυτή που παρουσίαζαν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Κανένα πρόβλημα όμως, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναμένεται να εισηγηθεί ξανά τη διαγραφή των χρεών της Νέας Δημοκρατίας…

.

μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου