5


Translate

31 Ιουλ 2021

Ονιεκούρου ακόμη και για τη Λουντογκόρετς!

Ο Θρύλος βγάζει από το ταμείο του ένα σεβαστό ποσό, για να πάρει τον ποδοσφαιριστή που θα του κάνει τη διαφορά, στα άκρα της επίθεσης. Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής και για αυτόν ο Θρύλος κάνει την οικονομική υπέρβαση, φέρνοντάς τον στο λιμάνι, δίνοντας 5 εκ. ευρώ στη Μονακό και πάνω από 1 εκ. ευρώ (αρκετά παραπάνω) στον παίκτη. Ο Νιγηριανός αντιλήφθηκε την αξία του να τον θέλει η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με σταθερή παρουσία στην Ευρώπη και είπε το «ναι».
Μάλιστα, οι διαδικασίες προχωρούν, ώστε ο Πέδρο Μαρτίνς να προλάβει να τον… δηλώσει, στη λίστα για τους αγώνες με τη Λουντογκόρετς! Ναι! Ο Πέδρο θέλει τον Νιγηριανό έτοιμο και διαθέσιμο. Και προφανώς όχι για το πρώτο ματς, έτσι; Αλλά για το δεύτερο! Για τη ρεβάνς στη Βουλγαρία, η οποία και δύσκολη θα είναι και θα κρίνει, εν πολλοίς την υπόθεση «πρόκριση» στα play-offs του Champions League.
Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα έχει σημαντικές επιστροφές στο ρόστερ του, ενόψει των αγώνων με τη Λουντογκόρετς. Αλλά η αλήθεια είναι πως ένας παίκτης σαν τον Ονιεκούρου μπορεί, ακόμη και με το μίνιμουμ «δέσιμο» που θα έχει, με την ομάδα, να κάνει τη διαφορά! Μία κίνησή του, στο χορτάρι, μπορεί να «ξεκλειδώσει» για τον Θρύλο, αυτό που ψάχνει και ο Μαρτίνς το ξέρει αυτό. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει τα τυπικά της μεταγραφής του Ονιεκούρου να τελειώσουν μέχρι τη Δευτέρα, ώστε να κάνει αλλαγή στη λίστα του, αν έχει τη δυνατότητα. Και ο Θρύλος κάνει αυτό ακριβώς.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ονιεκούρου αναμένεται στην Ελλάδα μέχρι την Κυριακή.
** Η φωτογραφία του Ονιεκούρου είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο Facebook.
 πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου