5


Translate

23 Απρ 2020

10 γυναικάρες – κόλαση με κοντό μαλλί!

Η ιδανική γυναίκα -τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό- πρέπει να έχει μακρύ μαλλί.
Ξανθό ή μελαχρινό, ίσιο ή με μπούκλες, δεν έχει τόσο σημασία όσο το να υπάρχει μια ωραία, περιποιημένη και μοσχομυριστή χαίτη.
Μια αστραφτερή μαλλούρα που θα πέφτει με υποσχέσεις στην πλάτη,
θα δένεται σε τσαχπίνικες κοτσίδες και θα μπορεί να μαζευτεί αριστοκρατικά, αν χρειαστεί, από πάνω.
Παρόλα αυτά σε ζητήματα σαν ετούτο δεν χωράνε οπαδικά. Ακόμα κι αν είσαι απόλυτος, ακόμα κι αν θεωρείς ότι η γυναίκα πρέπει να ρίχνει τα μαλλιά από το μπαλκόνι και εσύ να μπορείς να σκαρφαλώσεις, το παραδέχεσαι:
Το κοντό μαλλί μπορεί να είναι ιδιαίτερο, μπορεί να μην πηγαίνει σε όλες, αλλά στις λίγες που πραγματικά πηγαίνει, τις απογειώνει. Τις ανεβάζει σε άλλο επίπεδο. Και τις κάνει μια κατηγορία μόνες τους…
Ένα κλειστό κλαμπ όπου θεωρητικά όλες μπορούν να μπουν, αλλά πρακτικά ελάχιστες μπορούν να… σταδιοδρομήσουν. Μια μικρή ελίτ που, όπως και να το κάνουμε, διαφέρει.
Σύμφωνοι, λοιπόν, χρειάζεται τόλμη να το προτείνεις στη δικιά σου (και ακόμα περισσότερη να της το πεις μετά, αν δεν της πάει).
Και ναι, ενδεχομένως να είναι δύσκολο να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι δεν θα μπορείς σε κάποιες… ιδιαίτερες και πιο προσωπικές καταστάσεις να τραβήξεις και λίγο μαλλάκι.
Από την άλλη όμως, δεν είναι κι άσχημη σκέψη να έχεις μια γυναίκα ξεχωριστή δίπλα σου. Μια εναλλακτική παρουσία, κόντρα στις κλισεδιές που κυκλοφορούν.
Μια ζωντανή απόδειξη ότι το κοντό μαλλί -όχι μόνο δεν αφαιρεί θηλυκότητα- αλλά μπορεί να εκτοξεύσει τη σεξουαλικότητα.
Όπως σίγουρα θα συμφωνείς ότι συμβαίνει (ή συνέβαινε στο παρελθόν) με τις εξής συμπατριώτισσες:
Βάσια Παναγοπούλου
Ρέα Τουτουντζή
Ελένη Ράντου
Άντζελα Γκερέκου
Μαρία Τζομπανάκη
Χριστίνα Σεΐχ
Ελεονώρα Μελέτη
Κατερίνα Τσάβαλου
Ράνια Κωστάκη
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου