5


Translate

7 Νοε 2019

Προτάσσουν τα στήθη στην υπερβολική ταχύτητα (vid)

Με μία ασυνήθιστη μέθοδο προσπαθεί να συνετίσει μία ομάδα νεαρών γυναικών στη Δανία τους οδηγούς, που παραβιάζουν τα όρια ταχύτητας. Οι κοπέλες έχουν δημιουργήσει την ομάδα «Bikini Bandit» και στέκονται σε κεντρικά σημεία των πόλεων κρατώντας ψηλά πινακίδες με το όριο ταχύτητας των 50 χλμ./ώρα.
Για να τραβήξουν ωστόσο την προσοχή των οδηγών και να μην τις προσπεράσουν αδιάφορα, απλά δεν φορούν τίποτα πάνω και είναι…γυμνόστηθες.
Σύμφωνα με τις κοπέλες, η καμπάνια έχει πετύχει τον στόχο της, αφού όντως δεν περνούν απαρατήρητες, ωστόσο έχει προκαλέσει και αντιδράσεις. Το συντηρητικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Δανίας χαρακτήρισε αυτές τις ενέργειες «διεθνές σκάνδαλο», ενώ σε μία διεθνή διάσκεψη για την κυκλοφορία εγκατέλειψαν πολλοί από τους προσκεκλημένους την αίθουσα, όταν προβλήθηκε το σχετικό βίντεο.
Πάντως, οι γυμνόστηθες κοπέλες έχουν οπαδούς ακόμη και στα πιο απίθανα σημεία του πλανήτη. Όπως αναφέρουν Μέσα Ενημέρωσης της Δανίας, το video με τις σέξι «καθηγήτριες οδικής ασφάλειας» το έχουν δει στο Internet τουλάχιστον 55 χρήστες με έδρα του υπολογιστή τους το…Βατικανό! Είδες ενδιαφέρον για την οδική ασφάλεια η Καθολική Εκκλησία;
.
reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου