5


Translate

22 Ιουν 2020

Deros και Teros: Το Μυστήριο του RICHARD SHAVER (Φωτο)

Deros και Teros 
Ο Richard Sharpe Shaver ήταν ένας Αμερικανός σημαντικός άνθρωπος του μεσοπόλεμου που ενώ δούλευε σαν εργάτης συγκολλήσεων, άρχισε να ακούει φωνές από τα έγκατα της Γης. Το ερεύνησε περισσότερο και βρήκε μυστήρια κι απίστευτα πράγματα, τα όποια δημοσίευσε εν είδη ιστοριών στο Amazing Stories.
O ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΣ ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΟΣ πολιτισμός είχε αναπτύξει διαστημικά
ταξίδια. Ταυτόχρονα ανακάλυψαν ότι ο Ήλιος μας, έχει κι άλλες ακτινοβολίες που ακόμα δεν έχουν ανακαλυφθεί και  οι οποίες μας μειώνουν την ζωή όπως την ξέρουμε. Έτσι οι περισσότεροι έφυγαν, αλλά κάποιοι έμειναν κάτω από την Γη, με τεράστιες εγκαταστάσεις κι άφθαρτα μηχανήματα ελεύθερης ενέργειας. Οι περισσότεροι από αυτούς εκφυλίστηκαν κάνοντας συνεχώς χρήση των μηχανημάτων Σεξουαλικής Αναζωογόνησης (για όποιους νομίζουν πως το ελευθέριο σεξ [άλλο πράγμα ο ΕΡΩΤΑΣ] έχει ίχνος πνευματικότητας σε οποιαδήποτε μορφή του, μελετήστε τα βιβλία του Wilhelm Reich. Αυτούς τους εκφυλισμένους τους ονόμασε Deros (από το Detrimental Robots λόγω της κτηνώδους συμπεριφοράς τους) και τους εναπομείναντες φυσιολογικούς Teros.
Oι Deros στα ελληνικά Δέρος, εξ ου και Δεροβούνι (στο βουνό Δίδυμο στην Αργολίδα, στην Ανάβυσσο, στο Σαρακηνό στην Μαγνησία κλπ, είναι οι ΣΑΤΥΡΟΙ, ΣΕΙΛΗΝΟΙ, ΠΑΝΕΣ (σωστή η Ελληνική Μυθολογία). Φυσικά υπάρχουν και σήμερα σε τεραστίους αριθμούς κι απαγάγουν κυρίως γυναίκες, όπου οι δύστυχες έχουν μέγιστη διάρκεια ζωής μιας εβδομάδας στα χέρια τους. Αναφέρω (για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται το τι γίνεται γύρω του και δεν είναι εντελώς εκφυλισμένος) ότι αν είναι ευαίσθητος και συγκεντρωμένος μπορεί να τους νοιώσει, μα και να τους ακούσει, κυρίως κάτω από βουνά (αν κι όχι αποκλειστικά) αυτά με την θαμνώδη βλάστηση. Επίσης μπορεί να ακούσει -με την αιθερική ακοή- ένα συνεχή σαματά, σαν κάποιοι να μεταφέρουν συνεχώς έπιπλα.
Οι σοφοί άνθρωποι γνωρίζουν -και μας μετέδωσαν- ότι η γη είναι ένα ον που διαθέτει συνείδηση, σε ένα επίπεδο όμως που είναι κάτι παραπάνω από ακατανόητο για εμάς. Όντας ζωντανή με παλμό και με συνείδηση, η γη παράγει ενέργεια, την οποία οι σοφοί αντιλαμβάνονται ως φωτεινές γραμμές. Ένας ιερός τόπος ή τόπος δύναμης είναι μια περιγραφή που δίνεται σε μια δέσμη ενεργειακών γραμμών. Πρόκειται δηλαδή για ένα κέντρο απ’ όπου η ενέργεια πηγάζει με φυσικό τρόπο από τη γη, όπως το νερό που αναβλύζει από την πηγή. Στις περιοχές διαμονής των Deros αυτές οι ενεργειακές γραμμές είναι ολοφάνερα (για όποιον μπορεί να δει τις ενέργειες) κατεστραμμένες και εύλογο να απομακρυνόμαστε άμεσα.
Κάθε φυσικό σύστημα περιέχει (ή εναλλακτικά αποθηκεύει) μία ποσότητα που ονομάζεται ενέργεια. Ενέργεια, συνεπώς, είναι η ικανότητα ενός σώματος ή συστήματος να παραγάγει έργο. Οποιαδήποτε μορφή δράσης από τα παιδικά παιχνίδια μέχρι τη λειτουργία των μηχανών και από το μαγείρεμα τροφών μέχρι τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο προϋποθέτει κατανάλωση ενέργειας. Οι πράγματι πολυποίκιλες μορφές ενέργειας βρίσκονται πίσω από την ασύλληπτη ποικιλία των φυσικών φαινομένων.
Η ενέργεια χαρακτηρίζεται, τόσο στη θεωρία όσο και στη πράξη, περισσότερο ως μια λογιστική έννοια, που δίνει τη δυνατότητα πρόβλεψης της εξέλιξης ή της κίνησης ενός συστήματος. Ορίζεται σαν το ποσό του έργου που απαιτείται προκειμένου το σύστημα να πάει από μια αρχική κατάσταση σε μια τελική. Ακριβώς πόση ενέργεια περιέχεται σε ένα σύστημα μπορεί να υπολογιστεί παίρνοντας το άθροισμα ή το ολοκλήρωμα ενός αριθμού ειδικών εξισώσεων (όπως οι εξισώσεις Λαγκράνζ ή οι εξισώσεις Χάμιλτον), καθεμιά από τις οποίες δίνει την ενέργεια που έχει αποθηκευτεί κατά έναν ιδιαίτερο τρόπο. Γενικά, η παρουσία της ενέργειας ανιχνεύεται από έναν παρατηρητή κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή στις ιδιότητες ενός αντικειμένου ή ενός συστήματος. Η κυριότερη ιδιότητά της είναι ότι η συνολική ενέργεια ενός απομονωμένου (κλειστού) συστήματος είναι σταθερή, πρόταση που έχει αποδειχθεί από πλήθος πειραμάτων και χαρακτηρίζεται ως μία από τις πλέον θεμελιώδεις αρχές διατήρησης της φυσικής.
Η ενέργεια με την οποία τροφοδοτείται ο πλανήτης μας προέρχεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τον Ήλιο, αλλά και η ίδια η Γη έχει την δική της ενέργεια. Τα πάντα είναι ενέργεια κι εμείς είμαστε ενέργεια. Κάθε άνθρωπος ζει μια παράξενη κατάσταση εδώ στην γη, έρχεται εδώ για μια επίσκεψη χωρίς να γνωρίζει ούτε από που ήρθε, ούτε που πηγαίνει, ούτε ποιός τον έστειλε εδώ, αλλά όλο αυτό μοιάζει όλο και πιο πολύ να έχει γίνει για κάποιον σκοπό, που μοιάζει σαν να εγκλωβιστήκαμε σε μια φυλακή που πρέπει να αποδράσουμε. Όμως σε αυτή την φυλακή δεν βρισκόμαστε μόνοι μας, υπάρχουν κι άλλα όντα με τους δικούς τους σκοπούς και τις δικες τους ατζέντες που τις περισσότερες φορές δεν ταιριάζουν με τις ανθρώπινες. Βρίσκονται στην Γη εκατομμύρια γήινα χρόνια πριν από τον άνθρωπο και πιθανόν θα μείνουν δις χρόνια μετά από το ανθρώπινο είδος. Είναι απόλυτα παρανοϊκό το ανθρώπινο ζώο να πιστεύει ότι είναι το μοναδικό έλλογο (λέμε τώρα) ον του πλανήτη Γη όταν όλα τα σημάδια, ασκώντας την τέχνη της ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ, δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.

terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books 1 (2)
Το Μυστήριο του RICHARD SHAVER
Ο Shaver ανακάλυψε και πολλά διαφορετικά ενδιαφέροντα και μυστήρια, όπως τα Rock Books, αυτά είναι συγκεκριμένες πέτρες που σπάζοντας τις ή πριονίζοντας τις, έβρισκε σκηνές από την καθημερινή ζωή των ανθρώπων πριν φύγουν και ΠΡΙΝ από τον Μεγάλο Κατακλυσμό. Έχετε δει τις φωτογραφίες από τις βυθισμένες Υπερμοντέρνες Τεράστιες Πολιτείες στον Ατλαντικό που είχα αναρτήσει παλιά στην www.miastala.com
Ο Richard Sharpe Shaver (γεννήθηκε 8 Οκτωβρίου, 1907 στο Berwick, της Pennsylvania – πέθανε τον Νοέμβριο του 1975 στο Summit, στο Arkansas) ήταν ένας Αμερικανός συγγραφέας και καλλιτέχνης. Παρατηρήστε προσεκτικά τις εικόνες των πέτρινων βιβλίων του Shaver. O Richard Sharpe Shaver πέθανε πριν 37 χρόνια. Δεν ήταν ποτέ διάσημος με την συνήθη έννοια του όρου. Αλλά το «μυστήριο Shaver» και τα «πέτρινα βιβλία» του ήταν κάποτε καυτά θέματα συζήτησης σε ορισμένους παράξενους κύκλους. Αυτό βέβαια γινόταν παλιά και ο Shaver έπρεπε να είναι ξεχασμένος τώρα. Παραδόξως παρέμεινε ζωντανός και μάλιστα σε ένα μη αναμενόμενο χώρο, αυτόν της τέχνης.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως καλλιτέχνης. Λόγω της κρίσης της δεκαετίας του ’30 κατέληξε σαν συγκολλητής στο Briggs Auto Body Plant. Εκεί άρχισε να έχει σοβαρά προβλήματα στην δουλειά του. Άρχισε να ακούει φωνές. Στην αρχή μόνον όταν συγκολλούσε, κατόπιν όλο και πιο συχνά. Οι σκέψεις των εργαζομένων γύρω του αντηχούσαν μέσα στο κεφάλι του. Ακόμη χειρότερα άρχισε να ακούει υπόγεια χαιρέκακα όντα που έκαναν φρικτά βασανιστήρια. Απέκτησε κακή φήμη μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο σαν συγγραφέας αμφιλεγόμενων ιστοριών που δημοσιεύονταν σε περιοδικά επιστημονικής φαντασίας (κυρίως στο Amazing Stories), στις οποίες ανέφερε ότι είχε προσωπική εμπειρία από ένα πανάρχαιο πολιτισμό που είχε φανταστική τεχνολογία σε σπηλιές κάτω από την γη.
Η αμφισβήτηση πήγαζε από τους ισχυρισμούς του Shaver και του εκδότη του Ray Palmer, ότι τα γραπτά του Shaver αν και παρουσιάζονταν ως επιστημονική φαντασία, στην πραγματικότητα ήταν αληθή. Οι ιστορίες του Shaver προμοτάρονταν από τον Ray Palmer ως το «μυστήριο Shaver» Το ανθρώπινο ζώο μπορεί να μην αμφισβητεί ανύπαρκτους Θεούς και Δαίμονες αλλά πανεύκολα αμφισβητεί τις αισθήσεις του δηλ. τα μάτια και τ’ αυτιά του.
Κατά την διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών της ζωής του ο Shaver αφιερώθηκε στα «πέτρινα βιβλία» πέτρες που θεωρούσε ότι είχαν δημιουργηθεί από ανεπτυγμένες αρχαίες φυλές και είχαν αποτυπωθεί με κατανοητές εικόνες και κείμενα. Παρήγαγε πίνακες βασισμένους στις πέτρινες εικόνες και φωτογράφιζε τα πέτρινα βιβλία εκτενώς. Μετά τον θάνατο του απέκτησε μια φήμη σαν καλλιτέχνης και οι πίνακες του και οι φωτογραφίες του εκτέθηκαν στο Los Angeles, στην New York και αλλού.
Σύμφωνα με τις σημειώσεις του Bruce Lanier Wright, ο Shaver άρχισε να παρατηρεί ότι ένα από τα συγκολλητικά πιστόλια στην δουλειά του «λόγω κάποιου φρικτού συντονισμού του πηνίου» του επέτρεπε να ακούει τις σκέψεις των ανδρών που δούλευαν μαζί του και γύρω του. Πιο τρομακτικό ήταν όταν έλαβε το τηλεπαθητικό αρχείο μιας διαδικασίας βασανισμού που πραγματοποιούταν από κακόβουλα όντα σε βαθιές τεράστιες σπηλιές μέσα στην γη».
Φυσικά ο Shaver παραμένει ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα άτομα στον χώρο της επιστημονικής φαντασίας, όπως όλοι όσοι ασχολήθηκαν με αυτόν τον παράξενα μυστήριο χώρο. Ετσι είναι και το σωστό, ο μαζάνθρωπος δεν είναι ούτε ικανός, ούτε έχει την νοημοσύνη να κατανοήσει τίποτε πέρα από τις εμφυτεύσεις του.
Πίσω από τη διδασκαλία κάποιου -όποιου- θέματος, κρύβεται η πεποίθηση ότι πρέπει να κεντριστεί πρώτα ο νους. Από τη στιγμή που ο νους γίνει περίεργος για κάτι, η επιμονή μπορεί να ανοίξει ενεργειακές πόρτες που κάνουν δυνατή την άμεση συμμετοχή. Αυτό ίσως φαίνεται μυστηριώδες και αινιγματικό, είναι όμως μόνο η επιφάνεια. Όμως αν θέλετε ψάξτε το θέμα και να ‘χετε προσωπική άποψη επί των γραφομένων, αντί να κάθεστε μπροστά στο χαζοκούτι, περάστε μια βόλτα απ’ τα βουνά και ποιος ξέρει ίσως αντιληφθείτε μια άλλη πραγματικότητα πέρα από τα εναπομείναντα πολύτιμα ευρώ σας και την φοβερή κάρτα του πολίτη! Μόνο κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας γιατί οι Deros αρπάζουν ότι πέσει στο πεδίο δράσης τους κι όχι μόνο γυναίκες και οι Teros έχουν μειωθεί πολύ, άρα μην περιμένεις βοήθεια από πουθενά. Κράτα αποστάσεις ασφαλείας και μην σουλατσάρεις μόνος σου, επίσης κράτα πως όταν οι Σάτυροι κυνηγούσαν τις Μαινάδες αυτές τους αντιμετώπιζαν με καλάμια (κούφια) που λέγονταν θύρσοι. Εχει σχέση με το φαινόμενο του Cavity Structure Effect (Φαινόμενο της Αντιβαρύτητας)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books 1 (1)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books 1 (4)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books 1 (10)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books 1 (3)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books 1 (5)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books 1 (6)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books 1 (7)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books 1 (8)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books 1 (9)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books 1 (11)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books A(11)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books B(11)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books C(11)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books D(11)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books E(11)
terrapapers.com_Richard Sharpe Shaver Rock Books F(11).
 πηγη terrapapers.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου