5


Translate

9 Δεκ 2017

Γι’ αυτό τα παίζει όλα για όλα ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο - Ποιοι «τρέμουν», αυτόν «βλέπουν»!

Το αποψινό ματς του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο (19:30) είναι πολύ κρίσιμο από πολλές απόψεις για τους Ερυθρόλευκους.
Δεν είναι μόνο ότι οι πρωταθλητές θέλουν να... ξεχάσουν τον πικρό αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και να στείλουν «μήνυμα» πως παραμένουν ανταγωνιστικοί και βασικοί διεκδικητές του τίτλου.
Παράλληλα, στη διοίκηση περιμένουν
να δουν την αντίδραση των παικτών, ειδικά με την τελευταία εκκαθάριση στο ρόστερ, μιας και ως γνωστόν υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών που δίνουν εξετάσεις.
Όσον αφορά τον Τάκη Λεμονή, η ΠΑΕ τον στήριξε απόλυτα με την τελευταία της κίνηση να τιμωρήσει τους... αδιάφορους παίκτες και πλέον ο ίδιος καλείται να βγάλει την ομάδα από την αγωνιστική μετριότητα, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι, το οποίο διεξάγεται σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα.
Εξάλλου, αν οι Πειραιώτες δεν καταφέρουν να περάσουν νικηφόρα απόψε από το Αγρίνιο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα μπορεί να είναι η επόμενη αντίδραση της ΠΑΕ, η οποία είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να διορθώσει τα κακώς κείμενα.
Την ίδια στιγμή, το ματς με τον Παναιτωλικό αποτελεί και μια καλή ευκαιρία για τους ανθρώπους της ομάδας για να τσεκάρουν και έναν υποψήφιο στόχο, τον Ενέα Μιχάι, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο και των άλλων μεγάλων ομάδων της Super League.
Ο 19χρονος αμυντικός θεωρείται φοβερά εξελίξιμος ποδοσφαιριστής και στο Λιμάνι τον παρακολουθούν στενά, μιας και οι Πειραιώτες έτσι κι αλλιώς εξετάζουν όποιον καλό παίκτη διακρίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο νεαρός άσος αναμένεται σήμερα να αγωνιστεί βασικός και στον Ολυμπιακό αναμένεται να έχουν στραμμένα τα μάτια τους πάνω του, καθώς θέλουν να προλάβουν τους υποψήφιους μνηστήρες, αν και εφόσον αποφασίσουν πως αξίζει να επενδύσουν πάνω στον συγκεκριμένο παίκτη.
sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου