5


Translate

29 Απρ 2018

ΠΟΛΟ: Νέα σούπερ εμφάνιση του Ολυμπιακού, 13-9 την Ντινάμο Μόσχας

Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι γνώριζε πως είχε εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο του μετά την ήττα της Μπαρτσελονέτα από την Μπρέσια, έπαιξε στα ίσα το παιχνίδι με την Ντινάμο Μόσχας και πήρε την ενδέκατη νίκη του σε 13 ματς στο Champions League στο πόλο ανδρών.
Πιο συγκεκριμένα
οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν στη Μόσχα με 13-9 και πλέον περιμένουν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά που θα έχει περισσότερο χαρακτήρα προετοιμασίας για το Final 8 της Γένοβα.
Όσον αφορά τον αγώνα, οι Ρώσοι ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και πετυχαίνοντας τρία τέρματα με τους Μπιτσκόβ, Λάζαρεβ και Ράντζεν προηγήθηκαν με 3-0. Την ίδια ώρα ο Ιβανόβ έκανε τρομερές αποκρούσεις μέχρι να τον νικήσει ο Ομπράντοβιτς τριάντα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου.
Οι Πειραιώτες αντέδρασαν και μέσα σε πέντε λεπτά έφεραν το ματς στα ίσα με δύο τέρματα από τους Μυλωνάκη και Δελακά. Η Ντινάμο ωστόσο έβρισκε τις λύσεις και κατάφερε να πάει στο ημίχρονο με το σκορ στο 5-4 υπέρ της.
Από εκεί και πέρα όμως ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που κυριάρχησε απόλυτα στην πισίνα. Οι παίκτες του Βλάχου έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του Πάβιτς και με τους Ομπράντοβιτς, Γενηδουνιά και Γούνα έτρεξε επί μέρους 9-4 έφτασε εύκολα στη νίκη με 13-9.
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-3, 3-5, 1-4.
Ντινάμο Μόσχας: Μπιτσκόβ 1, Λάζαρεβ 2, Ράντζεν 2, Λατίποβ 1, Χόλοντ 1, Σούμποτιτς 1.
Ολυμπιακός: Ομπράντοβιτς 3, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Μουρίκης 1, Φουντούλης 1, Γούνας 2, Γενηδουνιάς 2.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου