5


Translate

20 Απρ 2018

Σφαιρόπουλος: «Δεν τα βάφουμε μαύρα, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του δεν έψαξε για δικαιολογίες ενόψει του Game 2 με την Ζαλγκίρις και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον υλικό του Ολυμπιακού.
Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός αρχικά τόνισε: «Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο. Χάσαμε ένα παιχνίδι κοιτάμε μπροστά. Δεν τα βάφουμε μαύρα. Θέλουμε τη νίκη
να αντιδράσουμε. Χάσαμε στις λεπτομέρειες, είχαμε την τελευταία επίθεση κια δεν σκοράραμε στην κανονική διάρκεια. Έχουμε επισημάνει τα λάθη μας και πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Αυτό που επισημάναμε είναι να αντιδράσουμε σε άμυνα και επίθεση».
Για τις απουσίες: «Δεν έχει σημασία ποιοι θα είναι και ποιοι όχι. Όσοι είναι εκεί πρέπει να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Πολύ πιθανό να μην είναι ο Μιλουτίνοφ μαζί μας».
Για το αν ο Ολυμπιακός θα κρατήσει την ίδια τακτική ενόψει του Game 2: «Μπορεί να έχει την ίδια τακτική. Όλοι οι παίκτες πρέπει να βγουν μπροστά. Έχουμε καλό υλικό. Όλοι πρέπει να είναι πιο επιθετικοί και να πάρουν πρωτοβουλίες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Έχουμε τραυματισμούς. Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα και θα παλέψουμε το παιχνίδι».
filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου