5


Translate

29 Απρ 2018

Τεσσάρα εν μέσω... κραξίματος...

Με τους... νέους να παίζουν εξαιρετικά, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Παναιτωλικό με 4-0, σε ματς, όμως, που αυτό που ξεχώρισε ήταν το... άγριο κράξιμο από την εξέδρα.
Δύο γκολ πέτυχε ο Ανσαριφάρντ και από ένα οι Ρομαό, Φορτούνης, ενώ ο Μιραλάς έδωσε την ασίστ στα πρώτα δύο τέρματα της ομάδας του.

Οριστικά έχασαν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ οι Πειραιώτες μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.
Πολλά χιλιόμετρα και σπουδαία δουλειά ο Ανδρούτσος στη μεσαία γραμμή, με τον Βρουσάι να «ξεκλειδώνει» την άμυνα του Παναιτωλικού στο πρώτο και στο τρίτο γκολ του Ολυμπιακού. Σταθερός με καλές επεμβάσεις ο Χουτεσιώτης στην πρώτη του συμμετοχή στο βασικό σχήμα σε παιχνίδι πρωταθλήματος.
Για το σύνολο του Δέλλα, ο Ρόσα ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης, με τον Μοράρ να έχει δοκάρι στο 8'.
Με 4-2-3-1 παρέταξε ο Χρήστος Κόντης τον Ολυμπιακό. Ο Χουτεσιώτης για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε αγώνα πρωταθλήματος. Εχει ακόμα μία συμμετοχή, τη σεζόν 2015-16 στο ματς με τον Πανθρακικό όταν μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία 7 λεπτά. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Νικολάου και Χατζισαφί. Ανδρούτσος και Ρομαό τα αμυντικά χαφ με τους Μιραλάς, Βρουσάι στα άκρα και τον Φορτούνη πίσω από τον Ανσαριφάρντ
Με 4-2-3-1 και η ομάδα του Αγρινίου στην αναμέτρηση. Τερματοφύλακας ο Κυριακίδης, δεξιά ο Μύγας, αριστερά ο Ρότσα και ανάμεσα τους οι Αργκους, Μιχάι. Μπεχαράνο και Τσοκάνης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Ντίας δεξιά, Ρόσα αριστερά και ο Μάζουρεκ πίσω από τον Μοράρ.  
Μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε την κατοχή και να ήταν κινητικός επιθετικά, ωστόσο ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που έδειχνε να έχει πάει το ματς στα... μέτρα του. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-1 στο 8', με την μπάλα να μην κάνει το χατίρι στον Μοράρ, ο οποίος είχε φύγει οριακά από θέση οφσάιντ πριν στείλει την μπάλα στο δοκάρι.
Οι «ερυθρόλευκοι» κυκλοφορούσαν με υπομονή την μπάλα και ευτύχισαν στην πρώτη τους τελική στο ματς να πανηγυρίσουν. Η φάση ξεκίνησε από την εξαιρετική προσπάθεια του Βρουσάι, ενώ στην εξέλιξή της ο Μιραλάς από τα δεξιά έδωσε την πάσα για να σκοράρει ο Ρομαό με σουτ στο 25'.
Αντίδραση από τους φιλοξενούμενους υπήρχε, όμως ο Χουτεσιώτης ήταν εκεί για να στερήσει από τον Ρόσα την ισοφάριση και να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του να διευρύνει λίγο αργότερα το προβάδισμά της. Ο Μιραλάς και πάλι από τα δεξιά γύρισε, με τον Φορτούνη να νικάει τον Κυριακίδη και να γράφει το 2-0 στο 34'.
Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και στην τέταρτη τελική τους στο ματς σημείωσαν το τρίτο τους γκολ! Ο Βρουσάι με τακουνάκι «ξεκλείδωσε» και πάλι την άμυνα του Παναιτωλικού, ο Χατζισαφί γύρισε και ο Ανσαριφάρντσκόρε (38').
Με το.... καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Φορτουνης έβγαλε τον Ανσαριφάρντ απέναντι από τον Κυριακίδη και ο Ιρανός με πλασέ έγραψε το 4-0 με το 17ο γκολ του στο πρωτάθλημα.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να βγει μπροστά και να κυνηγήσει το γκολ, όμως ο Χουτεσιώτης ήταν ανίκητος. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Τζοβάρα πραγματοποίησε άλλες τρεις εκπληκτικές αποκρούσεις και ήταν η αιτία που η ομάδα του Αγρινίου έφυγε από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χωρίς να σκοράρει.
Ο Χρήστος Κόντης έδωσε την ευκαιρία σε Βέργο και Ιγκόρ Σίλβα να αγωνιστούν φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» τη φετινή σεζόν...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί (76' Ίγκορ), Ένχελς, Νικολάου, Χατζισαφί, Ρομαό (58' Μάρτινς), Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι, Μιραλάς (73' Βέργος), Ανσαριφάρντ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Σοάρες, Ρόσα (76'  Βασιλούδης), Μπεχαράνο (66'  Μπράβο), Τσοκάνης, Ντίας (81' Βακράκος), Φάρλεϊ Ρόζα, Μασουρέκ, Μοράρ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου