5


Translate

12 Μαΐ 2018

Aφού δεν ρωτάμε το παιδί αν θέλει να έχει μητέρα για να μεγαλώσει Τότε γιατί….

…με το που γεννιέται του κοτσαρουμε μια εθνοτητα και πίστη;;
Είναι προϊόν της φάρμας της κάθε χώρας ο κάθε νέος άνθρωπος που γεννιέται;;  ανήκει στο βιολογικό στοκ  της εταιρείας-κράτος;
Έχω δει διάφορες αφίσες και φωτογραφίες από τη gay κοινότητα η οποία ζητάει στους συνανθρώπους της να τις στηρίξουν!
…από όσο γνωρίζω και αισθάνομαι κοινωνικά στήριξη χρήζουν οι άνθρωποι με ειδικές
ικανότητες οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να κάνουν τα ίδια που μπορεί να κάνει ένας αρτιμελείς άνθρωπος!
..στήριξη χρειάζονται οι ηλικιωμένοι μιας κοινωνίας…
..στήριξη χρειάζονται τα αδύναμα μέλη της κοινωνίας  είτε είναι παιδιά… είτε είναι άνθρωποι με αρκετή ατυχία στη ζωή τους!
Αρτιμελείς ανθρώπους, νέους, με υγεία…. δεν κατανοώ για ποιο λόγο χρειάζεται να τους στηρίξω…. Ή μάλλον δεν μπορώ να πιάσω την ανάγκη στο ότι πρέπει να συμπεριφερθώ διαφορετικά σε κάποιον Επειδή αυτός επέλεξε στο κρεβάτι του να κάνει κωλοτούμπες!  δικαίωμά του είναι ήταν και θα είναι να κάνει ότι θέλει…. από μένα γιατί χρειάζεται μία ιδιαίτερη μεταχείριση και στήριξη;
Συμφωνώ στην υιοθεσία παιδιού από ομοφυλόφιλο ζευγάρι  αν το ζευγάρι απαρτίζεται από μία ομοφυλόφιλη γυναίκα και έναν ομοφυλόφιλο άντρα…  και αυτό γιατί η λογική μου λέει ότι ήδη ένα παιδί το οποίο χρειάζεται να υιοθετηθεί στην ζωή του δεν στάθηκε αρκετά ή ίσα τυχερό με άλλα παιδιά…. και για αυτό το λόγο θα πρέπει να θεωρήσω ότι το παιδί χρειάζεται στήριξη και όχι αυτός που κάνει κωλοτούμπες…. εφόσον Λοιπόν δεν το ρωτάμε αν θέλει να έχει μαμά να το μεγαλώσει….. τότε είναι άκρως φασιστικό,  αντισυνταγματικό  και τυραννικό…. να παίρνουμε εμείς την απόφαση για το ποιους θα θεωρήσει γονείς ένα  παιδί με την ατυχία να μην έχει τους βιολογικούς γονείς του!
Η ομοφυλοφιλία υπάρχει χιλιάδες χρόνια,  Απο οσο υπηρχαν άνθρωποι υπάρχει και η επιλογή τους…. Ναι δεν θα διαφωνήσω ότι ο πουριτανισμός της κοινωνίας  και η ψεύτικη μάσκα του κοινωνικού ιστού σε πολλές περιπτώσεις δεν αποδέχθηκε την ύπαρξη αυτών των ατόμων….  όπως έκανε βέβαια και με ιδέες, Όπως έκανε και με ομάδες, Όπως έκανε και με φυλες…!
Φανταστείτε αύριο να βλέπουμε εκατομμύρια ανθρώπους της μαύρης Φυλής να ζητούν να τους στηρίξουμε και να τους δώσουμε νέα οφέλη οι νόμους και κανόνες Επειδή η φυλη τους κάποτε πέρασε την άσχημη εποχή  του ρατσισμού και της σκλαβιάς!  να υπενθυμίσω ότι στην Αμερική Υπάρχουν ακόμα ρατσιστικοι νόμοι σε κάποιες Πολιτείες!
Για να πω την αλήθεια θα μπορούσα πιο εύκολα να στηρίξω μία φυλη που πέρασε αιώνες στη σκλαβιά  παρά να στηρίξω υγιής και δυνατους νέους ανθρώπους  που έτσι κι αλλιώς εδώ και χιλιάδες χρόνια ζουν με την επιλογή τους και τον τρόπο ζωής τους!
Ο άνθρωπος κάνει σεξ εδώ και εκατομμύρια χρόνια, το κάνει σε όλες τις μορφές  ανάλογα με την κοινωνία που βρίσκεται….. ο εσκιμώος αν πας σπίτι του επιμένει να κοιμηθείς με τη γυναίκα του!
Και φαντάσου να ξεσηκωθούν οι εσκιμώοι και να ζητήσουν κερατιάτικα αύριο!!!!
Αυτό που θέλω να δώσω σε αυτό το αρθρο να καταλάβουμε όλοι  είναι ότι είναι άλλο η σεξουαλική επιλογή και άλλο  η οικογένεια  και η ανατροφή ενός παιδιού!
Η σεξουαλική επιλογή δεν μπορεί να αλλάξει το δεδομένο της φύσης,  Η φύση μεγαλώνει το νέο της στοκ χρησιμοποιώντας και την θετική και την αρνητική, και την αρσενική και την θηλυκή ενέργεια…. τίποτα στη φύση δεν έχει εξελιχθεί και ανατραφεί χωρίς αυτές τις δύο ενέργειες…. ταυτόχρονα μέσα στη φύση υπάρχει ομοφυλοφιλία…. αλλά όταν είναι  η περίπτωση ανατροφής τότε Υπάρχουν δύο γονείς με το σημαδι των 2 ενεργειών…. Άσχετο αν αυτοι οι γονείς έχουν επιλέξει κάπου κάποτε να κάνουν και καμια κωλοτούμπα!
Στη Νέα Υόρκη έχει γίνει ένα τεράστιο πείραμα πριν χρόνια, κάτω από την τσάιναταουν  στους υπονόμους βρήκαν μία τεράστια φωλιά από αρουραίους… εκατομμύρια αρουραίους…. και εκει οι επιστήμονες άρχισαν να μελετούν αυτή τη φωλιά!  Παρατήρησαν το εξής φοβερό φαινόμενο  όταν η αγορά της τσάινατάουν ήταν πεσμένη εμπορικά….. Άρα τα σκουπίδια ήταν πιο λίγα…. και αυτό συνεχιζόταν σε μία εποχή μικρής κρίσης για την αγορά της Chinatown…. τα ποντίκια πριν πιστοποιηθεί αυτή η κρίση… πριν καταμετρηθεί ως γεγονός…. μελλοντικά Γνωρίζοντας…  άλλαζαν τον τρόπο συμπεριφοράς της Φωλιάς…και ένα μεγάλο ποσοστό από τα αρσενικά ποντίκια εκδήλωνε ομοφυλοφιλικές τάσεις έτσι ώστε οι συνολικές οι γεννήσεις  της Φωλιάς να μειωθούν…. σαν να γνωρίζε Λοιπόν η φωλιά με τον ασυνείδητο νου της  ότι έρχεται η εποχή Όπου η τροφή δεν θα φτάνει για όλους και θα έπρεπε να σταματήσει την αναπαραγωγή της… μάλλον καλύτερα η ίδια η ζωή γνωρίζει αυτά τα μοντέλα και έχει δημιουργήσει σαν ανάλογες ασφάλειες!
Σήμερα παγκόσμια έχουμε μία έξαρση στο φαινόμενο της ομοφυλοφιλίας….. αυτό θα πρέπει να μας κάνει να σκεφτούμε πολύ καλά για το τι πράττει Η φωλιά μας….. και ποιους εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή να εχουμε υπογεννητικοτητα..
Πουθενά μέσα στο κείμενο δεν σου είπα ότι η κρίση είναι αναγκαστικό να έρθει από μόνη της και να μην είναι τεχνητή…. είτε αύριο τα σιτάρια από την Ρωσία καταστραφούν από έναν ιό… είτε πονηρά και έντεχνα η παγκόσμια αγορά αποθηκευσει κρυφά το 50& σιτηρών  εσύ την ίδια κρίση και το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσεις!
Στην περίοδο Λοιπόν που για το ομοφυλοφιλικό κίνημα ηταν ο δικός τους Μεσαίωνας  δημιουργήθηκαν και οι κατάλληλοι οργανισμοί-εντολες  ώστε να μπορέσουν να προστατέψουν τη φωλιά και να την κάνουν να είναι σήμερα όσο δυνατή είναι.  Η συμπεριφορά της κοινωνίας  ανάγκασε αυτούς τους ανθρώπους σε μία ιδιάζουσα ένωση… μέχρι και δική τους γλώσσα έχουν….πράγμα που αυτό οδήγησε σιγά σιγά μέσα στα γρανάζια του κοινωνικού ιστού αυτοί οι άνθρωποι να αποκτήσουν ιδιαίτερη δύναμη και να έχουν ιδιαίτερη μεταχειριση που προερχόταν πάντα από τους δικούς τους ανθρώπους  που βρίσκονταν στις κατάλληλες θέσεις!
Σήμερα οι 300 της Βουλής ψηφίζουν απλά τον τυραννικό αυτόν νομο  επειδή γνωρίζουν ότι αν δεν το κάνουν θα έχουν μεγάλες απώλειες στην  βάσει των ψηφων τους!  θέλουμε δεν θέλουμε να το δεχτούμε το ομοφυλοφιλικό κίνημα είναι πλέον αρκετά ισχυρό ώστε να επηρεάζει τις αποφάσεις βάσει του συμφέροντος του βουλευτή!  Το ίδιο  έχει κάνει και μία συγκεκριμένη φυλή η οποία είτε κυνηγήθηκε στην ιστορία είτε δημιούργησε την εντύπωση ότι κυνηγήθηκε…. το ίδιο πράγμα είναι σαν τα σιτηρά… αλλά τελικά κατάφερε με την απόλυτη ένωση της να κατακτήσει κρυφά τον κόσμο…. μιλάμε για τους Εβραίους!
Εμείς Λοιπόν που δείχνουμε τώρα με το δάχτυλο και φωνάζουμε μέσα  από τα πληκτρολόγια  θα πρέπει να καταλάβουμε ένα απλό πράγμα…. Ότι θα πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Φωλιάς…. θα πρέπει να μοιάσουμε με αυτούς που σήμερα νιώθουμε ότι αδικούν  και κατά κάποιο τρόπο κερδίζουν….. θα πρέπει να χειροκροτήσουμε τον εχθρό αν τον δούμε σαν εχθρό…. γιατί ανάλογα την αξία του εχθρού σου φαίνεται και η δύναμή σου….. και πάνω από όλα θα πρέπει να μιμηθούμε αυτό που έκανε για να καταφέρει να έχει δύναμη!
Όσοι ενώνονται μέσα στο χρόνο  νικούν….. θα ήταν αστείο να σου πω να γίνεις κωλοτούμπας η εβραιος και να φορέσεις κιπα  για να ενωθεις….  θα πρέπει λοιπόν να εφεύρεις η να θυμηθείς τους λόγους τις αιτίες τους κινδύνους….. και αν δεν υπάρχουν να τους δημιουργήσεις…. Ώστε να σε αναγκάσουν να ενώθεις  γιατί είναι ο μόνος τρόπος πια να επιβιώσεις και να νικήσεις!
Όταν στο σύστημα που ζεις ήδη άλλες ομάδες έχουν κάνει την ένωσή τους, έχουν εισχωρήσει στο σύστημα, ελέγχουν την πληροφορία σου και την παιδεία σου….  και εσύ παραμένεις ο ίδιος απομονωμένος και απόκομμένος απο τη φωλιά σου… τότε δεν θέλει μεγάλη φαντασία για να καταλάβεις ότι κινδυνεύεις…. είσαι πια καθιστή πάπια για τον κυνηγό!
Μη σπαταλάς Λοιπόν άλλο το χρόνο σου με τον αναθεματίζεις  και να κουνάς το δάχτυλο…. Αυτό που σήμερα βλέπεις γινότανε χρόνια… Απλά τώρα βλέπεις την εξέλιξη της δύναμης… σπαταλά πλέον το χρόνο σου με το να βρεις την κόλλα… το στόχο… το όραμα… το πεπρωμένο σου!
Όλο αυτό το άρθρο δεν περιλαμβάνει την παραμικρή πληροφορία Συνωμοσίας… είναι η ξερή πραγματικότητα…. 
Προσωπικά σέβομαι  τον εχθρό μου και ασχολούμαι με το να μάθω από αυτόν… να μάθω πώς έγινε δυνατός… που είναι το αδύναμο σημείο του… και θέλω να τον μιμηθώ… είναι το λογικό να τον μιμηθώ…!
Σκέψου για το τέλος κάτι… πρέπει να πεις Μπράβο σε αυτούς που σήμερα κουνας το δαχτυλο…  γιατί μπόρεσαν και λειτούργησαν με απόλυτο σχεδιασμό,  επιμονή  και προσήλωση… μπόρεσαν να προστατεύσουν τους δικούς τους ανθρώπους…. μπόρεσαν να δουλέψουν όλοι για όλους για κοινό στόχο και όραμα……. και εσύ δεν μπορείς να τα βρεις με τον διπλανό σου…  δεν θέλεις να μάθεις Πόσο είναι το σκορ!!!!
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου