5


Translate

5 Μαΐ 2018

Με νέο «αίμα» στα Γιάννινα ο Θρύλος!

Έτοιμος για το τελευταίο ματς της σεζόν είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής (06/05) τον ΠΑΣ στα Γιάννινα για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο Χρήστος Κόντης μετά το τέλος της προπόνησης της ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες στην οποία
συμπεριλαμβάνονται αρκετά νέα πρόσωπα από την Ακαδημία του Θρύλου.
Πιο συγκεκριμένα, 5 ποδοσφαιριστές από την Κ20 του Ολυμπιακού βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή της πρώτης ομάδας, ενώ συνολικά 11 ποδοσφαιριστές προέρχονται από τα φυτώρια του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένου και του Κώστα Φορτούνη που ξεκίνησε από την Ακαδημία του Θρύλου.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο gavros.gr, οι Λάμπρου, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Βάρκας και Αγγελόπουλος αναμενόταν να πάρουν την ευκαιρία, κάτι το οποίο τελικά έγινε πράξη, βρισκόμενοι στην 19αδα που ανακοίνωσε ο Κόντης.
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, πάει με νέο αίμα στα Γιάννινα για το τελευταίο παιχνίδι με πολλούς παίκτες που αγωνίζονταν ως βασικοί στα προηγούμενα ματς να μένουν εκτός.
Αναλυτικά η αποστολή των Πειραιωτών:
Χουτεσιώτης, Αγγελόπουλος, Σίλβα, Χατζισαφί, Ένγκελς, Νικολάου, Λάμπρου, Σισέ, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ, Βέργος, Βάρκας, Κωστανάσιος.
gavros.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου