5


Translate

5 Μαΐ 2018

Τρόμος! Νέο κάλεσμα θανάτου των Τζιχαντιστών για το Μουντιάλ – «Σκοτώστε τους όλους»

Νέες απειλές από τους Τζιχαντιστές σε ένα ανατριχιαστικό κάλεσμα προς όλους τους μοναχικούς λύκους για να σκορπίσουν τον θάνατο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο απειλητικό μήνυμα του ISIS καθώς και πριν λίγες μέρες είχε δημοσιεύσει
αφίσα με απειλές στις χώρες της Δύσης.
Αυτή τη φορά, οι τζιχαντιστές με νέα ανατριχιαστική αφίσα που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα γαλλικής οργάνωσης που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος καλούν τους μοναχικούς λύκους να σπείρουν τον θάνατο στην γιορτή του ποδοσφαίρου – το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου – που ξεκινάει στις 14 Ιουνίου στη Μόσχα. 

Η αφίσα όπως βλέπετε δείχνει το σήμα του πρωταθλήματος να κόβεται με ένα μαχαίρι ενώ στα γαλλικά αναγράφεται η εξής φράση: «Σκοτώστε τους όλους».
Στόχος… Πούτιν
Τον περασμένο μήνα είχαν δημοσιεύσει μία αφίσα με έναν τζιχαντιστή μέσα στο γήπεδο και στόχο στον… Βλαντιμίρ Πούτιν που παρακολουθούσε έναν αγώνα. Στην αφίσα το Ισλαμικό Κράτος προειδοποιούσε τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, ότι «θα πληρώσει το τίμημα για το θάνατο των μουσουλμάνων».
Για τους πολιτικούς αναλυτές, η απειλή αυτή πιθανόν συνδέεται με την υποστήριξη του Πούτιν προς τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, που μάχεται τους τζιχαντιστές στο συριακό έδαφος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει βάλει στο στόχαστρο μεγάλα αθλητικά γεγονότα με στόχο να επιτύχει τις μεγαλύτερες ανθρώπινες απώλειες. 
.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου