5


Translate

16 Μαΐ 2018

ΠΟΛΟ: Έγραψαν ιστορία τα κορίτσια του Ολυμπιακού! Πέμπτο σερί πρωτάθλημα και νταμπλ...

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα ακόμα πρωτάθλημα με «σκούπα». Νίκησε για 3η φορά στους τελικούς τον ΝΟΒ, αυτή τη φορά 9-6, και δέκατη σε έντεκα ματς φέτος και πήρε το πέμπτο σερί πρωτάθλημα και πρώτο νταμπλ στην ιστορία του, στο γυναικείο πόλο. Οι «ερυθρόλευκες» απέδειξαν πώς είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και πώς έχουν
δημιουργήσει ήδη τη δική του αυτοκρατορία μέσα στην πισίνα. 
 Οι πρωταθλήτριες μπήκαν δυνατά στον αγώνα κι ευτύχησαν στο πρώτο οκτάλεπτο να προηγηθούν με 4-2 δείχνοντας με το... καλημέρα του αγώνα τις προθέσεις τους.
Οι παίκτριες της Βουλιαγμένης, που έπαιζαν το τελευταίο τους χαρτί προσπάθησαν για το καλύτερο και με το τέλος του ημιχρόνου μείωσαν σε 4-3, ενώ στην αρχή του 3ου οκταλέπτου ισοφάρισαν σε 4-4. Από κει και πέρα το ματς ήταν αντάξιο ενός τελικού με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τα γκολ και καμία να μην μπορεί να ξεφύγει.
Το παιχνίδι διακόπηκε 33 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου, με το σκορ στο 6-6, καθώς σε ένα ακόμη παιχνίδι έκανε την εμφάνιση της, η βεντέτα που έχει ξεσπάσει από προηγούμενα χρόνια ανάμεσα στη προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξίας Καμμένου και τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Μετά την δεκάλεπτη διακοπή, λόγω της αποβολής και του τραυματισμού της προπονήτριας του ΝΟΒ από αντικείμενο, το παιχνίδι συνεχίστηκε με τις «ερυθρόλευκες» να σκοράρουν και να κλείνουν το οκτάλεπτο στο 7-6 με το γκολ της Πλευρίτου. Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε με την Έγκενς να σκοράρει για τον Ολυμπιακό και με το 8-6 να παίρνει σημαντικό... προβάδισμα τίτλου.
Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να απαντήσει αλλά μια σπουδαία επέμβαση της Διαμαντοπούλου κράτησε την διαφορά ασφαλείας για τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη. Άλλωστε και στην τελευταία καλή ευκαιρία της φιλοξενούμενης ομάδας να... μείνει ζωντανή, το δοκάρι ήταν σύμμαχος για τις νταμπλούχες. Το γκολ της Τσουκαλά στο τελευταίο λεπτό ήταν το... κερασάκι στην τούρτα του πρωταθλήματος!
Τα οκτάλεπτα: 4-2, 0-1, 3-3, 2-0.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Χρ. Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Μ. Πλευρίτου, Έμολο 2, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντωτού.
ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου, Νιχάους, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη 1, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 1, Β. Διαμαντοπούλου 2, Λούδη, Αντωνιάδου, Κοτσιώνη, Π. Νίνου 1, Ε. Νίνου.
filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου