5


Translate

3 Μαΐ 2018

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ για την κατάληψη στα κεντρικά της ΔΕΗ: Θα ακυρώσουμε στην πράξη το νομοσχέδιο για την πώληση μονάδων

Δήλωσε στο Θεμα 104,6.
 Και το προηγούμενο νομοσχέδιο είχε περάσει από τη Βουλή και δεν υλοποιήθηκε
Στόχος των εργαζομένων είναι να ακυρώσουν στην πράξη το νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος
της ΓΕΝΟΠ Γιάννης Αδαμίδης με αφορμή την κατάληψη που έχουν κάνει από το απόγευμα της Τετάρτης στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.
«Και το προηγούμενο νομοσχέδιο είχε περάσει από τη Βουλή και δεν υλοποιήθηκε» δήλωσε με νόημα ο κ. Αδαμίδης.
Όπως είπε «δεν θα δουλέψει κανείς εργαζόμενος για αυτούς τους ψευτοεπενδυτές. Δεν θα παρέχουμε υπηρεσίες σε αυτό τον υποτιθέμενο επενδυτή που θα του δοθούν οι μετοχές. Είναι ανεπιθύμητος από τους εργαζομένους και τις τοπικές κοινωνίες».
«Η ιστορία αυτή δεν μπορεί να γίνει αβρόχοις ποσί. Οι τοπικές κοινωνίες δέχθηκαν βιασμό από τη ΔΕΗ για λόγους δημοσίου συμφέροντος για να ηλεκτροδοτηθεί το σύνολο της χώρας, δεν θέλουν να εργάζονται για έναν επενδυτή που δεν θα βάλει ούτε ένα ευρώ» συμπλήρωσε ο κ. Αδαμίδης.
Όσον αφορά την κατάληψη είπε ότι «θα συνεχιστεί γιατί στόχος μας είναι να μην γίνει σήμερα το ΔΣ της εταιρείας» που αντικείμενο μεταξύ άλλων έχει την εκκίνηση της διαδικασίας πώλησης των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας της ΔΕΗ.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, μάλιστα, διέψευσε ότι σχεδιάζεται να συνεδριάσει το ΔΣ σε άλλο χώρο λέγοντας ότι «εμείς δεν έχουμε τέτοια εικόνα ότι θα γίνει αλλού».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου