5


Translate

23 Απρ 2021

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΥΛΕΣ» ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Η ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ
Γύρω από την Γαία και στην ατμόσφαιρα υπάρχει ένα αφανές ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα και τα κομβικά σημεία συνένωσης βρίσκονται σε γεωμετρικές αποστάσεις μεταξύ τους. Τα κομβικά αυτά σημεία και οι γραμμές, οι οποίες σχηματίζονται γύρω από τον πλανήτη μας…
λέγονται τελλουρικά ρεύματα, (ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος) και συμπίπτουν με περιοχές, όπως:
● Με περιοχές… όπου το γεωμαγνητικό πεδίο και η ηλιακή ακτινοβολία έχουν ελάχιστη ή μέγιστη ένταση.
● Με περιοχές… πολύ πλούσιες σε ορυκτά, μεταλλεύματα και πετρέλαιο.
● Με περιοχές… της ατμόσφαιρας, όπου υπάρχει χαμηλή ή υψηλή βαρομετρική πίεση.
● Με πλανητικές ζώνες… με έντονη τη σεισμική δραστηριότητα.
● Με τα κεντρικά σημεία ωκεάνιων ρευμάτων και δινών.
● Με πορείες κατεύθυνσης-μεταναστεύσεως πτηνών, ζώων και ψαριών.
● Με τόπους αναπαραγωγής ζωντανών πλασμάτων.
● Με κέντρα συγκεντρώσεως ανθρώπινου πληθυσμού.
● Με περιοχές αναδείξεως των θρησκειών, φιλοσοφιών, επιστημών, τεχνών και κτισμάτων ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής.
Τα κομβικά αυτά σημεία με τα ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία… όταν μεταβάλλονται… δημιουργούνε κάποια ανοίγματα… στον χωροχρόνο και έτσι έχουμε:
• ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ
• ΤΙΣ ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ
• ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ
• ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΔΙΑΥΛ
Τα κυριότερα σημεία ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος στον πλανήτη Γαία παρουσιάζουν και κάποιες ιδιαίτερα ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές.
Τέτοιες περιοχές είναι:
• Στη Μεσόγειο θάλασσα, ανάμεσα στη Λιβύη και στην Κρήτη.
• Στα σύνορα της Ινδίας και της Κίνας.
• Στον Ατλαντικό Ωκεανό, ανάμεσα στη Φλόριντα.
• Στον Ατλαντικό Ωκεανό, έξω από την Ουρουγουάη.
• Στη νήσο Μπαχάμες και στη νήσο Βερμούδες (… γνωστό ως Τρίγωνο των Βερμούδων).
• Στον Ειρηνικό Ωκεανό, έξω από το Σαν Φραντζίσκο.
• Στον Ειρηνικό Ωκεανό, μεταξύ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας.
• Στον Ειρηνικό Ωκεανό, έξω από την Ιαπωνία, στη νότια περιοχή του Θιβέτ.
• Στον Ειρηνικό Ωκεανό, έξω από τη νήσο του Πάσχα.
• Στον Ινδικό Ωκεανό, δυτικά της Αυστραλίας και νότια της Ινδίας.
• Στη θαλάσσια περιοχή, νότια του ακρωτηρίου της Καλής Ελπίδας.
• Στον Βόρειο Πόλο και στον Νότιο Πόλο.
Μετά την πρώτη «εποίκηση» των Ελλήνων Προγόνων μας και με τη γεωμετρική περιχάραξη των πόλεων σε κάθε σημείο για την εξερεύνησης της Γαίας… φτιάξανε και τα πρώτα ελληνικά ιερά-μνημεία στην σημερινή Ελλάδα… όπου βρίσκονται σε πλήρη γεωμετρική σχέση και απόσταση αναμεταξύ τους και σχηματίζουν οι πόλεις-χωριά εάν ενωθούν με γραμμές… τα λεγόμενα ζώδια. Δηλαδή… ότι επάνω… το ίδιο και κάτω….!
Μεταγενέστερα… και ο ίδιος ο Αριστοτέλης μας ανέφερε στα Πολιτικά, στο βιβλίο 7, παράγραφος 1331 ότι: «Οι οίκοι οι καθιερωμένοι για τη λατρεία των θεών αρμόζει όπως βρίσκονται όχι μόνο στην κατάλληλη θέση, αλλά και στην ίδια, εκτός εκείνων των οποίων τη θέση ορίζει ο Νόμος χωριστά, ή κάποιο μαντείο πυθόχρηστο. Ακόμη τα ιερά των αγροτικών περιοχών πρέπει να βρίσκονται συμμετρικά κατανεμημένα, άλλα αφιερωμένα στους θεούς και άλλα στους ήρωες».
Στην Ιλιάδα του Ομήρου, αναφέρεται επίσης ότι μέσω των Ουράνιων Διαύλων μετακινούνται οι (θεοί) με τα ιπτάμενα άρματά τους βλέπε (ραψωδία Ε, στίχοι 749-751): «Αυτόματες οι πύλες μυκήθηκαν τ’ ουρανού, που τις έχουν οι Ώρες, γιατί σ’ αυτές έχει ανατεθεί τον μεγάλο ουρανό και τον Όλυμπο, ν’ ανοίγουν με πυκνό νέφος και να κλείνουν».
Με λίγα λόγια… όπου υπάρχουν Πυραμίδες, Ναοί, Θέατρα, Ασκληπιεία, Ιερές στήλες ή πέτρες και Ιερά σπήλαια… υπάρχουν ΑΔΕΛΦΙΑ…αυτά τα κομβικά σημεία ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος. Τα ιερά μας χτίστηκαν λοιπόν επάνω σε κομβικά σημεία του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γαίας… καθώς άρχιζε η πρώτη εποίκησις… αλλά και στη συνέχεια… μετά από την επαφή των ανθρώπων με τους Ολύμπιους (θεούς) σε τέτοια ενεργειακά σημεία… με την ανάλογη υπόδειξη των Μαντείων, όπως μας αναφέρει και ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά (βιβλίο 7, παράγραφος 1331), τα οποία ήταν και αυτά χτισμένα σε τέτοια κομβικά σημεία… ώστε να υπάρχει επικοινωνία-επαφή με τους (θεούς).
Οι Χριστιανοί βέβαια μεταγενέστερα… και μετά τους διωγμούς και τις λεηλασίες που έκαναν… άρχισαν να γκρεμίζουν τα μνημεία μας και άρχιζαν να χτίζουν επάνω στα δικά μας Ιερά… τις εκκλησίες τους… και πολλές φορές έχουν ισχυριστεί για τα παράδοξα που συμβαίνουν εκεί… ότι τάχα είναι θαύματα του θεού τους… αφού και οι περισσότεροι τους αγνοούν τις δυνατότητες αυτών των ενεργειακών σημείων. Έτσι η ύπαρξη των κομβικών σημείων σε συγκεκριμένες εκκλησίες και μάλιστα σε κορυφές… όπου χτίσανε τιε εκκλησίες με τον Πρ. Ηλία… είναι μία παραχάραξη του Ήλιου Απόλλωνα. Όμως οι Πρόγονοί μας δεν έχτιζαν επάνω στις κορυφές των βουνών… διότι ήταν ασέβεια-ιεροσυλία… διότι τότε είχαν τη γνώση.
Στο νούμερο 1 σημείο του πλανήτη Γαία στην κορυφή της πυραμίδας του Ταϋγέτου… βρίσκεται και το σημερινό εκκλησάκι του Πρ. Ηλία, στο οποίο εμφανίζεται γύρω στα μεσάνυχτα, μεταξύ 10 και 1, μία φωτεινή σφαίρα. Στο σημείο αυτό (σημείο έναρξης αποικήσεως των Ελλήνων) είναι η Πύλη του Ταϋγέτου… μια σκέτη ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ… που μόνον πρέπει να την βιώσεις… εντός της οποίας επιτυγχάνεται η «Αθανασία» του ανθρώπινου σώματος. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν… ότι ο Δημήτρης Λιαντίνης επέλεξε τον Ταύγετο… διότι ήταν μυημένος. Και επ’ ευκαιρίας για πρώτη φορά το ομολογώ δημοσίως… ότι κατόπιν προσωπικής μου έκκλησης εκεί στον Ταύγετο… εμφανίστηκε εκεί ως μία «φωτεινή οντότητα» αυτός… ο μέγας ΕΛΛΗΝ… ο Δ. Λιαντίνης… που ενώ δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά διά ζώσης… εντούτοις είχα την χαρά να τον δω… ως μία φωτεινή λαμπερή ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ… όταν εμφανίστηκε στις… ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΠΥΛΕΣ….! αναβοσβήνοντας επάνω στις πλαγιές του βουνού πολλές φορές… δείχνοντας μου μία συγκεκριμένη κατεύθυνση που έπρεπε να πάρουμε, όταν εκείνη την ώρα… νύχτα πλέον… δεχόμασταν ένα πολύ δυνατό λυσσασμένο αέρα… και δοκιμαζόμασταν σωματικά και ψυχικά…! Όπως σας έχω αναφέρει και παλαιότερα… ο ταγός της γης (ΤΑΥΓΕΤΟΣ) δηλαδή… αυτός που επεκτείνει τη γη… βρίσκεται εντός της Πυραμίδας που είναι στην κορυφή του και η Λακωνία σημαίνει κωνικός λίθος (λάας = λίθος + κώνος). Να ξέρετε λοιπόν ότι η Μυσταγωγία του ΤΑΥΓΕΤΟΥ… δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο χώρο… επάνω στον πλανήτη Γαία.
Να σημειώσω επίσης ότι έχουμε πολλά περιστατικά… σε πολλά κομβικά σημεία στον Ελλαδικό μας χώρο… όπως π.χ. στο εκκλησάκι του Πρ. Ηλία στον Υμηττό, όπου υπάρχει ένα βάραθρο, το οποίο παλαιότερα φαινόταν να φωτίζεται. Ακόμη το εκκλησάκι του Αγ. Παταπίου στα Γεράνεια όρη είναι χτισμένο σε ένα σπήλαιο… από όπου εμφανίζονταν κι εκεί φώτα. Επίσης η Παναγία η Τρυπητή στο Αίγιο χτίστηκε σε σημείο… όπου είχε δει ένας Γάλλος ναυτικός μέσα στη νύχτα να βγαίνει μέσα από τη γη ένα φως…όταν ναυάγησε εκεί. Ακόμη στη μέση του χωριού Πέτρα της Λέσβου υπάρχει ένας τεράστιος βράχος, πάνω στον οποίο είναι χτισμένο το εκκλησάκι της Παναγίας της Πέτρας. Το εκκλησάκι αυτό είναι χτισμένο πάνω σε μία τρύπα που οδηγεί βαθιά μέσα στον βράχο και χτίστηκε εκεί… διότι τις νύχτες εμφανιζόταν από το βάθος της τρύπας ένα λαμπερό φως. Φυσικά έχουμε αμέτρητα τέτοια σημεία με πολλά περιστατικά στον Ελλαδικό χώρο… όπου δηλώνεται μια δραστηριότητα… που ξεφεύγει της λογικής μας.
Έτσι για τους γνώστες… υπάρχουν πάρα πολλά κομβικά σημεία, με έντονο μαγνητικό πεδίο και έχουμε πάρα πολλά στην χώρα μας… όπου ήδη έχει παρατηρηθεί… ότι κάποια ζωντανά δεν ήθελαν να βοσκήσουν εκεί… δηλαδή… την χλόη των συγκεκριμένων ενεργειακών τόπων, όπως επίσης και πουλιά (όρνεα)… δεν ήθελαν να υπερπετάξουν. Τέτοια μέρη έχουμε στον Παρθενώνα, στον ποταμό Ισμηνό των Θηβών, στο Αμφιαράειον της Αττικής, στην δωδεκάγωνη Ακρόπολη της Καλλιθέας κλπ. Όταν λοιπόν βρισκόμαστε σε τέτοιους ενεργειακούς Ιερούς χώρους… πηγαίνουμε με ευλάβεια και σεβασμό.
(ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ)+(Ε.Ι.)
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου