5


Translate

22 Δεκ 2018

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που «κινδυνεύουν»

Με ρόστερ 26-27 ποδοσφαιριστών θα πάει στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Ολυμπιακός, καθώς λόγω του βεβαρημένου προγράμματος των Πειραιωτών σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να φύγουν πολλοί παίκτες από του Ρέντη.

Παρ’ όλα αυτά θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Οι Ανδρούτσος και Βρουσάι το πιθανότερο είναι να συνεχίσουν ως δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν στον Πανιώνιο στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μασούρα.
Ο δε Νικολάου «ψάχνεται» κυρίως για το εξωτερικό και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Για τον Πάρντο δεν προκύπτει ότι έχει έρθει κάποια σοβαρή πρόταση στον Ολυμπιακό, αλλά ο ίδιος έκανε ένα άνοιγμα στην Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, ενώ ακούγεται έντονα ότι μπορεί κάτι να φέρει από ΗΠΑ και Μεξικό.
Υπάρχουν, όμως, και δύο ποδοσφαιριστές που επίσης είναι σε… τεντωμένο σχοινί. Ο ένας είναι ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος έχοντας μπροστά του τους Ελαμπντελαουί και Τοροσίδη, δεν μπορεί να βρει θέση ούτε στη 18άδα και έχει παίξει μόνο στους ομίλους του Κυπέλλου. Ωστόσο, το Κύπελλο από τώρα και στο εξής «σοβαρεύει» για τα καλά.
Επίσης, με την απόκτηση ενός φορ, προκύπτει θέμα με τους υπάρχοντες. Ενώ το προηγούμενο διάστημα ακουγόταν έντονα στην Πορτογαλία ότι υπήρχαν σοβαρές πιθανότητες επιστροφής του Χασάν στη Μπράγκα, τις τελευταίες μέρες έχει μπλεχτεί το όνομα του Μάνου στη λίστα με τις πιθανές αποχωρήσεις. Και ειδικά για τον 24χρονο επιθετικό υπάρχουν δύο ομάδες της Super League που «καραδοκούν».
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου