5


Translate

3 Φεβ 2019

Απίστευτη προπαγάνδα σε μικρά παιδιά: Το πρότυπο της Νέας Τάξης – Θα «παγώσετε» από την…υπερθέρμανση με αυτά που θα διαβάσετε (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Σουηδία των μικροτσίπ, μια 16χρονη αποτελεί το πρότυπο της Νέας Τάξης. 
Η 16χρονη Σουηδέζα Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι η εικόνα ενός νέου κινήματος νεολαίας, γράφει το γερμανικό περιοδικό SPIEGEL. «Το πρόσωπο αυτού του παιδιού αποτελεί το νέο αντικείμενο μίσους των αρνητών
της κλιματικής αλλαγής, αλλά και το πρότυπο για χιλιάδες νέους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο»
Πρόσφατα η Γκρέτα έφτασε μέχρι το Νταβός για να μεταφέρει στο γνωστό Φόρουμ το μήνυμά της.
Κάθε Παρασκευή η Γκρέτα Τούνμπεργκ δεν πηγαίνει στο σχολείο, αλλά στέκεται επί ώρες μπροστά στο σουηδικό κοινοβούλιο στη Στοκχόλμη. Έλληνες κάτοικοι στη σουηδική πρωτεύουσα λένε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ότι βλέπουν κάθε Παρασκευή τη μικρή Γκρέτα έξω από τη Βουλή .Είτε χιονίζει, είτε βρέχει είτε έχει λιακάδα. Η μικροσκοπική κοπέλα με τα κοτσιδάκια φαίνεται πολύ νεότερη από 16 ετών. Κρατά στο χέρι της ένα μεγάλο πλακάτ που γράφει στα σουηδικά: «Skolstrejk för Klimatet», «Σχολική απεργία για το κλίμα».
Η 16ΧΡΟΝΗ έχει γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο επειδή στηρίζει τα πρότυπα που προφανώς της δίδαξαν οι καθηγητές της ή ακόμα χειρότερα, οι γονείς της.
Σημείωση: Δεκάδες χιλιάδες νέοι στην Αυστραλία, τη Γερμανία και στο Βέλγιο κάνουν σχολική απεργία για την δήθεν κλιματική αλλαγή. Μας λέγανε και για την υπερθέρμανση αλλά δεν τους βγαίνει….μάλλον επειδή χιονίζει στις ερήμους και επειδή αυτές τις ημέρες στις ΗΠΑ, από την…υπερθέρμανση ΠΑΓΩΣΑΝ τα πάντα.
.
 πηγη  el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου