5


Translate

31 Μαΐ 2020

Θέαση ιπτάμενου πούρου με πτερύγια στο αεροδρόμιο του Κάνσας Σίτυ, το 1951…

Στις 22 Ιανουαρίου του 1951, μια περίεργη είδηση κατέφθανε από την Αμερική και συγκεκριμένα, από το Κάνσας Σίτυ.
Ένας πιλότος του τοπικού αεροδρομίου, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να απογειωθεί, έλαβε διαταγή από τον Πύργο Ελέγχου να περιμένει, προκειμένου να εξακριβωθεί
η φύση μιας αλλόκοτης, υπερφυσικής λάμψης
στον ουρανό.
Ο Αμερικανός πιλότος ισχυρίστηκε ότι διέκρινε στον ουρανό ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο, το οποίο ήταν εξαιρετικά μακρύ και λεπτό. Έμοιαζε με αεροσκάφος, πάνω στο οποίο ήταν προσκολλημένα απίστευτα μακριά πτερύγια και το παράξενο ήταν πως φαινόταν να μην είναι εφοδιασμένο με κανένα είδος κινητήρα. Επίσης, το μήκος του ήταν σχεδόν διπλάσιο από τον μεγαλύτερο τύπο αεροπλάνου της εποχής.
Όταν τελικά το αεροπλάνο του πήρε την άδεια για απογείωση, ο πιλότος ήταν σε θέση να δει το μυστηριώδες Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο από κοντά. Μόλις οι δύο πτητικές μηχανές προσέγγισαν η μια την άλλη, ο ιπτάμενος δίσκος, σχήματος πούρου με πτερύγια, ανέπτυξε τεράστια ταχύτητα και εξαφανίστηκε στον ορίζοντα.
Μάλιστα, το παράδοξο αυτό ιπτάμενο πούρο έγινε αντιληπτό, όχι μόνο από τον πιλότο, που έκανε και τη σχετική αναφορά, αλλά και από τον συγκυβερνήτη του και μερικούς από τους επιβάτες.
Η θέαση του μυστηριώδους ιπτάμενου πούρου με τα μακρύτατα πτερύγια θορύβησε ιδιαιτέρως τις Αρχές του αεροδρομίου του Κάνσας Σίτυ, αλλά και όλη την αμερικανική κοινή γνώμη.
Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», στις 23/01/1951…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ", στις 23/01/1951
πηγη strangepress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου