5


Translate

15 Μαΐ 2019

Καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ: Βίαιη απομάκρυνση διαδηλωτή στη Λευκάδα από το οπτικοακουστικό πεδίο του Α.Τσίπρα – Δείτε το βίντεο της ντροπής

Με τη βία απομάκρυναν διαδηλωτή από το… οπτικό και το ακουστικό πεδίο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Λευκάδα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις αυταρχικές τακτικές του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ.


Σύμφωνα με την καταγγελία της Πρωτοβουλίας Πολιτών Λευκάδας ενάντια στις εξορύξεις, τα μέλη της είχαν σκοπό να διαμαρτυρηθούν κατά των σχεδιαζόμενων εξορύξεων πετρελαίου στο Ιόνιο.
Όπως αναφέρουν, στις 10:30 το πρωί, μόλις έφτασε ο Μιχάλης Μαραγκάκης, εκπαιδευτικός και μέλος της Πρωτοβουλίας, στο Νοσοκομείο όπου περίμενε αλλά μέλη για να ανοίξουν το πανό της Πρωτοβουλίας το οποίο κρατούσε διπλωμένο μαζί του, τον σταμάτησε η ασφάλεια, του ζήτησε την ταυτότητα και τον πήγε αναγκαστικά στο Αστυνομικό Τμήμα για εξακρίβωση όπου κρατήθηκε για μια ώρα.
Στη συνέχεια ο καθηγητής συμμετείχε στην ποδηλατάδα όπως είχε προγραμματιστεί, και μετά το τέλος της δράσης, χωρίς να κρατάει κάποιο πανό έφτασε στην κεντρική πλατεία, όπου βρισκόταν και ο πρωθυπουργός σε κάποιο μαγαζί.
Εκεί αμέσως οι ασφαλίτες τον περικύκλωσαν και του ζήτησαν να φύγει. Μετά την άρνηση του άρχισαν να τον σπρώχνουν και πιάνοντάς τον από τις μασχάλες άρχισαν να τον σέρνουν μακριά. Από το συγκεκριμένο περιστατικό μάλιστα υπάρχει και το εξοργιστικό βίντεο:
.
πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου