5


Translate

17 Μαΐ 2019

Μυθικά τέρατα αιματοκύλισαν χωριό στο Καζακστάν! Δείτε τι αιχμαλώτισαν και σκότωσαν χωρικοί (Φωτος)

Τον απόλυτο τρόμο ισχυρίζονται ότι έζησαν κάτοικοι ενός χωριού στο Καζακστάν, καθώς όπως υποστηρίζουν έγιναν μάρτυρες μιας επιδρομής μυθικών τεράτων, γνωστών και ως << chupacabra>> τα οποία διψούσαν για αίμα. 
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες,
δύο απόκοσμα και τρομακτικά πλάσματα
εισέβαλαν σε ένα αγρόκτημα πίνοντας το αίμα των ζώων, ωστόσο χωρικοί κατάφεραν και τα σκότωσαν αφού τα αιχμαλώτισαν.  Φωτογραφίες μάλιστα των μυστηριωδών πλασμάτων κάνουν το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας τρόμο, καθώς εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει τους τεράστιους κυνόδοντές τους, θύματα των οποίων έπεσαν βοοειδή, πρόβατα και κοτόπουλα!
Και μπορεί κάποιοι να έσπευσαν να υποστηρίζουν πως πρόκειται απλά για άτυχες… γάτες, ωστόσο ένας από τους κατοίκους (δεν έγινε σαφές πού ακριβώς καταγράφηκε το περιστατικό) ήταν κατηγορηματικός: «Αυτά τα πλάσματα δεν ήταν γάτες. Αφαίμαξαν τα ζώα μας. Δεν ενδιαφέρονταν για το κρέας τους, παρά μόνο για το αίμα».
chupacabras
«Είναι σίγουρα γάτες. Φούσκωσαν έτσι επειδή βρίσκονταν μέσα σε νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα», απάντησε κάποιος άλλος χρήστης…
Το «chupacabra», το οποίο σε τοπική διάλεκτο της Βόρειας Αμερικής, όπου φέρεται να πρωτοεμφανίστηκε, σημαίνει «αυτό που ρουφά τις κατσίκες», λέγεται ότι μοιάζει με μικρή αρκούδα, ενώ φέρει αιχμηρά αγκάθια κατά μήκος της πλάτης του (ξεκινούν από το λαιμό και καταλήγουν στην ουρά του) και πηδά σαν καγκουρό. Εκτός από την Αμερική (από το Maine του Βορρά μέχρι τη Χιλή στο Νότο) έχει θεαθεί και σε άλλες χώρες όπως τη Ρωσία και τις Φιλιππίνες.
Σύμφωνα πάντως με το Discovery News, αυτό που πιστεύεται ότι είναι το chupacabra, δεν είναι τίποτα άλλο από άγρια σκυλιά με κάποιο είδος ασθένειας, ενώ ανάλογη θεωρία έχει διατυπώσει και το πανεπιστήμιο του Michigan.
πηγη  newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου