5


Translate

27 Ιουν 2019

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Η Αχτσιόγλου το παραδέχθηκε ότι είναι ζευγάρι

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο αποκάλυψε η Εφη Αχτσιογλου σε συνέντευξη που έδωσε στο RISE TV.
Η υπουργός Εργασίας ρωτήθηκε στη μικρής διάρκειας συνέντευξη αν θα έκανε σχέση με πολιτικό με την ίδια να απαντά, «έχω σχέση με πολιτικό».

Σε μια προσπάθεια, ωστόσο, να δείξει ότι δεν πρόκειται για αποκάλυψη όσον αφορά τη σχέση αυτή και στην ερώτηση «να ρωτήσω κάτι παραπάνω» απαντά με ένα αμήχανο χαμόγελο «ε, δεν ξέρετε, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;».
Δοθείσης της ευκαιρίας, μάλιστα, η Εφη Αχτσιογλου η οποία είναι υποψήφια στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ προμόταρε και την υποψηφιότητα του κ. Τζανακόπουλου.
Έκανε το σήμα της νίκης και είπε «Α΄ Αθηνών υποψηφιότητα». Ωστόσο υποστήριξε ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Επιχείρησε να κάνει χιούμορ με τη δικαιολογία «είστε καλά; Έχετε ακούσει το νόμο GDPR για τα προσωπικά δεδομένα; Να είμαστε σοβαροί».
Δημήτρης Τζανακόπουλος -
Εφη Αχτσιογλου
Μεταξύ άλλων, η Έφη Αχτσιόγλου αποκάλυψε ότι τρώει 40 κορόμηλα την ημέρα και μετά από ξενύχτι προτιμάει “τυρόπιτα με milko”. Και σχολίασε ότι ο Αλέξης Τσίπρας φτάνει με καθυστέρηση στις συνεδριάσεις.
Το ζευγάρι προτιμά στέκια που χαρακτηρίζονται πιο εναλλακτικά, μακριά από in περιοχές προκειμένου να αποφύγει απρόβλεπτες συναντήσεις.
Αχτσιόγλου – Τζανακόπουλος κρατούν κρυφό από τον περίγυρό τους αν πρόκειται να συγκατοικήσουν. Το Πάσχα ωστόσο βρέθηκαν μαζί στο Πήλιο, όπου η οικογένεια της Αχτσιόγλου διατηρεί σπίτι στο χωριό Καλαμάκι και δεν κρύφτηκαν από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Αντιθέτως πήγαν μαζί στον Επιτάφιο και την Ανάσταση, ενώ το γεγονός ότι τις ημέρες εκείνες του Πάσχα στο σπίτι ήταν και οι γονείς της υπουργού Εργασίας έδωσε περισσότερη τροφή για σχόλια τύπου «αυτοί οι δύο το πάνε σοβαρά».
Δημήτρης Τζανακόπουλος : Ποιος είναι ο άνθρωπος που έχει κλέψει την καρδία της Αχτσίογλου;
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα. Είναι δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Φιλοσοφία του Δικαίου στην ίδια σχολή. Είναι υποψήφιος διδάκτορας στη Θεωρία του Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.
Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί σε συλλογικό τόμο του Ινστιτούτου Πολιτικού Προβληματισμού «Νίκος Πουλαντζάς», στο περιοδικό Law and Critique, στο περιοδικό Θέσεις, στην εφημερίδα «Αυγή» και σε άλλες εφημερίδες.
Διετέλεσε Γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού από το 2005 ως το 2010. Το 2012 βρέθηκε στη θέση του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα. Από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2016 ήταν Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού. Από το Νοέμβριο του 2016 είναι Υπουργός Επικρατείας & Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ενώ για την κάλπη της 7ης Ιουλίου του 2019 είναι υποψήφιος στην Α΄Αθηνών.
Δημήτρης Τζανακόπουλος: Η σχέση του με την Στέλλα Γκαντώνα
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των lifestyle περιοδικών από το 2016, όταν έγινε γνωστή η σχέση του με τη δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα. Το ζευγάρι είχε μάλιστα ιδιαίτερη αδυναμία στο καφέ-μπαρ Μπλε Παπαγάλος, στο Μεταξουργείο, το οποίο έχει η αδερφή της Νατάσας Μποφίλιου.
Η Στέλλα Γκαντώνα αν και έχει τελειώσει Ελληνική Φιλολογία στο ΑΠΘ, ακολούθησε τη δημοσιογραφία. ” Θεωρητικά, θα έπρεπε να είμαι τώρα καθηγήτρια – δεν έγινα ποτέ. Εργάστηκα σε ένα περιοδικό, στο τμήμα της διόρθωσης κειμένων, και έβλεπα πώς δούλευαν οι δημοσιογράφοι. Αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρον. Πήγα στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και μέσα σε τέσσερις μήνες είχα ήδη βρει δουλειά. Ήμουν από τους τυχερούς του επαγγέλματος – δεν είναι εύκολο στις μέρες μας να βρεις δουλειά”, είπε πρόσφατα στο People.
Το ζευγάρι, ήταν σχεδόν έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέχρι που στις αρχές του 2018, τα “Παραπολιτικά” έριξαν τη “βόμβα” πως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Εφη Αχτσιογλου είναι πολύ – πολύ κοντά.
πηγη enimerotiko.gr
μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου