5


Translate

27 Ιουν 2019

Εμείς που αγωνιστήκαμε εναντίον της χούντας...

ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΣΤΗ Β΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
Εμείς που αγωνιστήκαμε εναντίον της χούντας για την αποκατάσταση της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και ήμασταν συναγωνιστές του Αλέκου Παναγούλη και του Στάθη Παναγούλη αλλά και άλλοι αντιστασιακοί άλλων οργανώσεων, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ στις...

προσεχείς Εθνικές Εκλογές την υποψηφιότητα του Στάθη Παναγούλη για την Β΄Περιφέρεια Πειραιά. ΄Ολοι μας, ανεξαρτήτως των πολιτικών μας καταβολών, πιστεύουμε ακράδαντα πως ο τόπος μας έχει ανάγκη να τον εκπροσωπούν έντιμοι, καθαροί και ασυμβίβαστοι άνθρωποι αλλά και αποδεδειγμένα αγωνιστές και δημοκράτες. Τα αναφερθέντα χαρακτηριστικά διαθέτει ο αγωνιστής Στάθης Παναγούλης, ο οποίος έχει αποδείξει ποιος είναι.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Στάθης Παναγούλης θα συνεχίσει επάξια να αγωνίζεται στη Β΄Περιφέρεια Πειραιά, η οποία κατοικείται από ανθρώπους του καθημερινού μόχθου. Είμαστε βέβαιοι ότι επάξια θα συνεχίσει την πορεία και την παράδοση που άφησαν σ΄αυτήν την περιφέρεια οι αγωνιστές που εξελέγησαν βουλευτές όπως Γρηγόρης Λαμπράκης, ο Μίκης Θεοδωράκης, η Μελίνα Μερκούρη, ο Παναγιώτης Κρητικός, ο Χρήστος Φωτίου και άλλοι.

 πηγη sibilla-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου